• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Köszönöm kisvakondka hogy megtiszteltél a látogatásoddal!
    Okoztál nekem egy-két olyan élvezést, amire már régóta vágytam, élvezet volt felidézni azokat a pozíciókat is, amiket veled nagyon jó csinálni! :D
    Őrizni foglak a szívemben, és erőt merítek Belőled a civil életemben. Alig várom azt a percet, órát, hogy újra veled lehessek!;-)

  • Egyeztetés:

    Csevegőben udvaroltunk egymásnak, majd telefonon konkretizáltuk a találkozót, minden rendben volt.
  • Megközelítés:

    GPS odatalál, könnyű, ingyenes parkolás, a kapott cím pontos és könnyen megtalálható
  • Helyszín:

    Tiszta rendes lakótelepi lakás, hangulatos, minden szükséges dolgot megtaláltam, törülköző tiszta, illatos, az ágy kényelmes
  • Lány külseje:

    Angi olyan mint a képei, igazi szép nőies nő:)
  • Action:

    Egy kicsit bajban vagyok, hogyan is írjam meg a találkozónkat. Angitól megkaptam mindent amit szerettem volna, sőt még egy kicsit többet is, mint amit az adatlapján ígér, mégis picit fura volt. Olyan sokat nevetgélt, hogy azt az érzést keltette, mintha most csábítottam volna el és még nem tudná, igazán le akar-e feküdni velem, és ezért zavarban van. Érdekes játék volt -hóditgatni-, de megadta magát:))) Érkezésemkor pancsi, majd masszázs következett, ami nem profi, de lelkes volt, közben beszélgettünk. Néha ide-oda ért, amitől megakadt a szavam, majd kebleivel masszírozott, ami totál jó volt:) Megfordultam kérésére, lehúztam magamhoz, és óvatosan próbáltam megcsókolni, ami picit sikerült,de csókot nem vállal igazán. Azért egyszer-kétszer belefeledkezett egy kis nyelves csókba kellemesen:), de mindig abbamaradt szerintem hamar. Mivel tényleg nem vállal csókot, ez is sokkal több volt mint amit várhat az ember. Ölelkezés, simogatás után francia, ami kölcsönösbe ment át, és érezhetően egyre jobban élvezte, percről percre szorította egyre jobban kelyhét a számra, és végül megadta magát: elélvezett:)))) Remegő lábakkal felém fordult és kedvesen megköszönte ténykedésemet, nagyon erotikus látvány volt orgazmus után. Így hát én is ruhácskát kértem, és papás-mamás pózban lett az enyém. Lassan-óvatosan, az elején-még érzékeny volt-majd erősebben belendültünk mindketten. Csodáltam kebleit közben, simogattam, nem tudom velem tartott-e újra, de én hatalmasat élveztem, megszűnt a világ egy kicsit. Tisztálkodtunk, majd karjaimba vettem, simogattam, beszélgettünk újra, míg egyszer hogy-hogynem a lába közé tévedt a kezem:) Megsimogattam ott is, és éreztem milyen nedves, ettől megjött nekem is a kedvem, amit meg is említettem. Letekintve meg is győződött erről, és bár már csak egy-két perc időm lehetett, azt mondta, így nem mehetek el:)) Én kértem, hagy menjek el:))), így már húzta is rám a gumit és meglovagolt csodásan majd kutyuspóz és csak nyomtam nyomtam és elmentem....másodszor is. Beleremegett a lábam, nagyon jó volt. Mivel nagyon időn túl voltam, elindultam volna fürödni, de még ekkor is kaptam tőle ölelést, pici csókot útravalónak. Fürdés öltözés, kértem még egy pohár üdítőt és nagy öleléssel elbúcsúztunk egymástól. Egy nagyon jó élménnyel lettem gazdagabb.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonba mondott, semmi többet nem kért, pedig tovább voltam nála, és kaptam pici csókot is:)))) Nagylelkűen bánt velem:))
  • Összkép:

    Nagyon nagyon jó volt a szeretkezés Angival, egyedül a nevetgélés zavart, de túltettem magam rajta. Azt mondta Ő ilyen nem tud változtatni rajta, csak emiatt olyan volt mint írtam az elöbb is, mintha most kellene meghódítani Őt és még zavarban van kicsit:))))) Összességében azt kell mondjam, Angit érdemes meghódítani:)))) és úgy érzem, a következő találkozó még jobb lesz:)))
Happy Massage