• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután beszéltünk meg egy délutáni időpontot, amely mindkettőnknek megfelelt. Minden simán, gyorsan, és egyszerűen történt.
  • Megközelítés:

    A cím megadását követően nem okozott problémát. Én kocsival mentem, azonban BKV járat közlekedésének lehetőségéről nem tudok információval szolgálni.
  • Helyszín:

    Parádés! Mint mondta, sokan csak a hely miatt járnak vissza! Ezt persze erős szkepticizmussal fogadtam, mivel ezt az után mondta, hogy egy szál tangában kísért fel a lépcsőn, és jó háziasszonyhoz illőn ő mutatta az utat. Az semmiképp nem elhanyagolható, hogy zárt garázsban parkoltam, és egy exclusiv házban jártam, közel elsőosztályú anyagok, és bútorok között.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű fenék, formás combok, helyes pofi! Teljesen jó összkép. És mindez elsőre látszik, mivel bugyi, melltartó a szerkó, amiben fogad.
  • Action:

    Lépcsőn fel, közben popsi végig szemmagasságban ring. Elsőn pihenő, cipő le, itallal kínálás, kis duma, majd fel a másodikra. Szobainas bemutatása, fürdő felfedezése (erről nem írok részletesen, mert az elején leírt first class itt is áll mindenre. Törülköző, tusfürdő.... Visszatérve ágyazás közben találtam, amint épp új lepedőt terít le. Ahogy befejezte felém fordult, és csókolózni kezdtünk. Feltette az ágy szélére az egyik lábát, hogy könnyen beférkőzhessek a lába közé. Lejjebb is csusszantam, hogy a puncit megízlelhessem. Finom! Szépen leheveredett, hogy utat engedjek akaratának, és a cerka a szájába vándorolhasson! Hát az biztos, hogy korát meghazudtoló lelkesedéssel, és tudással akart elbánni velem, Egyszerre volt vad, és finom lágy! Közben magamra húztam, hogy én is kedves lehessek hozzá. Majd önző módon én sajátítottam ki a punciját, és nyaltam, szívtam a csiklóját. Nagyon finom puncija van, élvezet nyalni. Utána ismét ő kezelte a cerkát, majd gumit húztunk, ami külön tudománynak bizonyult, hiszen olyan szinten csinálta bő nyállal, hogy lecsúszott a gumiról a kezünk. Miután nagy nehezen felhúztuk megfordul fölém állt, és szépen lassan beleült, és megdugott. Elképesztő intenzitással, és rutinnal csúszkáltatja magában a cerkát. Aztán hátradöntöttem, hogy elérjem a csiklót,és így szexeltünk. Nem kellett sok, pedig általában én egy, de hosszú menetre vagyok hitelesítve! Ez most másként volt, mivel olyan hatással volt rám, annyira felizgatott, hogy telelőttem a munkaruhát. Biztos hozzájárult a sikeréhez a teljes tükörfelületű szekrény is, amibe végignézhettem a ténykedésünket, mint egy pornófilmet. Tisztába tétel után hozzábújt, de nem sok idő elteltével, ahogy simogattuk egymást ismét éledezni kezdtem alul. Kértem hát egy újabb védőköpenyt, és nekikezdtünk a második menetnek. Ami az első körből kimarad, azt itt bepótoltuk. Először a fenekét nekem tolva, elém térdelve kínálta fel a punciját! Fantasztikus látvány a szép fenekével szemezni, miközben hátulról dugod. És nem nyivákol, nem sziszeg, hanem sóhajtozik, nyög. Ez egyébként az elejétől a végéig így van. Utána misszionárius, majd beleültettem az ölembe. Az is szép látvány volt, ahogy mindketten ültünk az ágyon, és csak a farkam találkozott a puncijával. Csípőjét megemelve tolta rám magát. Utána felálltam, és állva az ölembe tartva jártam benne ki-be, közben a tükörben megfigyelhettem, hogy milyen jól mutat így az ölemben. Ezt követően letettem az ágy sarkára,és az ágy szélén álltam, lábait felkulcsolva toltam neki tövig. A tükörben ez is jól nézett ki, hiszen a feneke a tükör felé volt fordulva, és így tényleg olyan volt, mint ha külső szemlélőként láttam volna. Így lett végem másodjára! Mivel az idő sürgetett (engem, nem Őt), így gyors tusi, öltözés, elszámolás, és tipli.
  • Elszámolás:

    A hely minősége azt engedné feltételezni, hogy a megszokottnál magasabb ajándék lenne indokolt, de épp ellenkezőleg. AZ ajándék normális, én még egy fél órát ráhúztam, és így is korrekt ajándékot adtam, az ajándékért cserébe! Mert ennyiért bizony ajándék volt!
  • Összkép:

    Nagyon jó! Érték arányban kiemelkedő! Magas szexkultúra, kislányos báj, nőies viselkedés! Nem kell jobb! Nálam az első 3-ban van!
Happy Massage