• Mistyke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia Drága Raven,

    Köszönöm szépen a kedves beszámolódat. Uh, szegénykém, te voltál az akinek belekavart az időpontjába az az illető akit nem jellemeznék :) De nagyon örülök hogy vegül sikerült összehoznunk a talit, még egyszer ne haragudj, és köszönöm szépen hogy ilyen rugalmas voltál :/
    Nos igen, a képeim csak sejtetik milyen vagyok, sajnos a személyiséget még nem tudják átadni teljes mértékben, csak a külsőt.
    Ugyanmár, nem is kínzás volt az, hiszen te is élvezted :P Örülök hogy sikerült kielégíteni a vágyaidat, és mostmár úgy fantáziálhatsz majd róluk, hogy visszaemlékezel rá :P Még egyszer köszönöm a látogatást, a dícsérő sorokat, és remélem találkozunk még, hogy előhúzzunk pár rejtett dolgot a vágyaid közül és meg is valósítsuk őket :) Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Az elején megjegyezném, hogy ez egy másfél nappal ezelőtti beszámoló, csak sajnos időm most engedte, hogy megosszam.

    Könnyen el tudtam érni Mistykét, viszont volt kis csavar az egyeztetésben, de megoldódott minden. :)
    Szerencsémre a szervezésekben, még aznap tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Corvin-negyed környéke. Jó környék, könnyű megközelíteni mind autóval, mind tömegközlekedéssel.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, kellemes és rendezett lakás, nagyon hangulatos szoba. A fürdő elképesztően felszerelt, sorrendbe állított tusfürdők sokasága, szájvíz, kis poharak, száraz törülközők, tisztára mint egy luxus szálloda fürdője.
  • Lány külseje:

    A róla készült képek nem adják vissza igazán azt a kirobbanó szexualitást, ami belőle árad, mint mikor szemtől szembe áll vele az ember. Az első pillanattól kezdve csak csodálni lehet. :)
  • Action:

    Huhh... hol is kezdjem?
    Mikor a fürdőből visszatértem a szobába elém állt, hirtelen nem tudtam mit csináljak, majd vadul elkezdett csókolni, már itt beleszédültem majd hirtelen lekerült a derekamra tekert törölköző és egy elég pornó feelinges franciában részesültem. Az ágyon hanyatt dőlve most rám került a sor viszonozni a kedvességét. Kis idő múltán kegyetlenül meglovagolt. :)
    Ha emlékeim nem csalnak akkor orál és kéz kombinációval lett végem a mellekre.
    Kis pihenés után előhozakodtam a videóval, amibe beleegyezett (hiszen telefonban és itt kezdés előtt is megbeszéltünk).
    Sok minden régóta izgatta a fantáziámat, így egy kis láberotikás kényeztetést kértem. Amint elkezdte mintha a leghőbb vágyam vált volna valóra. Kis hamiskás, perverz mosoly volt az arcán, látszott hogy Ő is élvezi, hogy így "kínozhat" engem. :)
    Isteni érzés volt, mikor a tappancsai között ért utol a vég.
    Ezek után kellemes beszélgetés, majd megkérdezte, hogy bírok-e egy harmadik kört. Rábólintottam, hiszen szépsége hamar felkorbácsolja a férfiúi vágyakat. Isteni franciával hamar csatarendbe állított, és ismét beleült. Amit megint leművelt az a legvadabb álmaimban se mertem volna remélni. :)) Kész totál KO nekem, fantasztikus volt minden.
  • Elszámolás:

    Picivel átlag felett, de két órára mentem és szinte mindent kértem. De így is megérte! Ha duplája lett volna akkor is megérte volna!
  • Összkép:

    Mondhatni Istennő!? :))
Happy Massage