• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyik délután hívtam, de aznapra már nem sikerült megfelelő időpontot egyeztetnünk. Másnap kora délután újból hívtam, barátnője vette fel, így általa sikerült egy esti találkát megbeszélni.
  • Megközelítés:

    Könnyű megtalálni, a körúthoz közel. Éjjel-nappal elég nyüzsgő környék. Autóval mentem, parkolni a közelben szinte lehetetlen, illetve hatalmas szerencse kell hozzá. Nekem négy-öt utcányira sikerült csak parkolóhelyet találni. Emiatt érdemes korábban érkezni, vagy inkább a tömegközlekedéssel eljutni a helyszínre.
  • Helyszín:

    Régi bérház egyik emeletén. A lakás a lehetőségekhez képest rendezett, tisztaság van. Fürdőben kád, számos tusfürdő és szájvíz is található. Szobában hangulatos gyertyafény és kellemes meleg fogadott. Az ágy jó nagy, habár nekem kicsit túl ruganyosnak tűnt a matrac.
  • Lány külseje:

    A képek sokat elárulnak, élőben sem kevésbé szépséges. Gyönyörű vékony, kislányos, mosolygós teremtés. Kellemes tapintású bőre van, mellecskéi tenyérbe illőek, jól lehet velük játszadozni. :) A haja már kissé másmilyen, mint a képeken, amit én személy szerint kicsit sajnáltam.
  • Action:

    Tusolás után az ágyon várt ülve, mellételepedtem és csókcsatába kezdtünk. Ekkor ért az első kellemes meglepetés. Nem semmi ahogyan csókol, nagyon intenzív. Alig bírtam elszakadni az ajkaitól, de hát kicsit lejjebb is vártak kényeztetésre váró ajkak. :) Különlegesen szép vénuszdombocska ívelődik a lábai között. Sajnos nem adta élvezetének jeleit, és nem sikerült a csúcsra juttatnom nyelvem és ujjam összmunkájával sem, viszont annyira nedvesedett, jó nagy folt keletkezett a lepedőn. :) Fordultunk, ő kezdett franciázni. Nekem kicsit túl gyengéd volt, de cserébe rendesen eljátszadozott minden részével, ami igazán kellemes volt. Ezután megmutatta kérésemre a nyelves popóizgatási tudományát, ez is pozitív meglepetésként hatott rám, eszméletlen jól csinálta, nagyon izgató volt. Végül visszatért a franciázáshoz és a puha ajkai között lett végem. Pár perc pihenés és beszélgetés után, miután az idő végéhez közeledtünk, rövid előjáték után kezdeményeztem a védőfelszerelés felhúzását. Annyira szűk puncija van, alig fértem bele, nem is bírtam sokáig. Szemből, gyönyörű testét csodálva teljesítettem a második kört.
  • Elszámolás:

    Korrekt, átlagos, a szolgáltatásokat nézve igen kedvező, előre odaadtam.
  • Összkép:

    Nem volt kiemelkedő, de bizonyos szempontokból mégis különleges élmény volt. Aki kedveli a kedves, vékony, kislányos lányokat, annak mindenképp ajánlott.
Happy Massage