• Valéria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drága Keopsz!

    Nagyon nagy örömmel tölt el,hogy megajándékoztál személyes jelenléteddel.
    Motivációdként a "negativitás" volt a fő vonal,viszont pozitív élményekkel
    és kellemes beszélgetéssel,egymás kedvében járva folyamatosan,sikeresen
    telt a randevúnk:)
    Imádom átadni Magam a pillanatnak,és ezt Te is észrevetted,sikerrel
    vizsgáztál nálam is a franciás tudásoddal:perfekt:)
    Remélhetem csak,hogy Számodra is ugyanolyan fergeteges volt az élmény.:)
    Ha elvonási tüneteim lesznek,kérem majd a doktor bácsit,Téged írjon fel
    számomra receptre:P
    Millió puszi mindenhova:Valéria

  • Egyeztetés:

    Régebben írtak róla egy igen csak rossz beszámolót, és kíváncsi voltam, hogy valóban megfelelnek a leírtak a realitásnak, amit már csak azért is kételkedve olvastam, mivel a hölgy Tita11-el együtt dolgozik, akinél pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Szóval, telefonon minden részletben, valamint a randi időpontjában is megállapodtunk.
  • Megközelítés:

    Nekem a BKV-s megközelítés a nyerő. A négy kerékkel érkezőknek jó vadászatot a szabad helyért.
  • Helyszín:

    Mivel a helyszínt már becsukott szemmel is megtalálom, valamint a kecó felépítését és higiéniáját is ismerem, így erről csak annyit, hogy legutóbbi ottjártam óta egy kicsit átrendezték a tetthelyet, ami így még otthonosabb lett.
  • Lány külseje:

    Nos, ami a lány külsejét illeti, azt a képek tökéletesen visszaadják. Kicsi, aranyos, jó alakú, talán, ami a képekből nem jön vissza, hogy egy kicsit visszafogott. Ez lehet, hogy az első találkozás miatt volt, ellenben igencsak szexi szerelésben fogadott.
  • Action:

    Megérkezésem után a szokásos ajándék átadás, amit puszival köszönt meg, aztán rövid csevejt követően megkínált üdítővel és irány a fürdő, amit együtt látogattunk meg. Közös tisztálkodás, aminek keretében hosszan elidőztünk egymás kézzel történő kényeztetésével. Miután végeztünk, irány a tetthely. Jó nagy, és kényelmes franciaágyon folytattuk az egymás érzékeny pontjainak felfedezését. Igencsak élvezettel csókolózik és közben elkalandozik a keze a velem egykorú felé. Úgy vettem észre, hogy szeret csókolózni és ennek hatására fokozatosan oldódik, sőt egyre jobban nedvesedett. Ezt észlelve gyorsan birtokba vettem a -Bermuda háromszöget-, amit hálásan fogadott, majd az egyre intenzívebb nyelvcsapásoknak köszönhetően heves vonaglásba kezdett, és kisvártatva jelezte, hogy Ő bizony elment. Rövid regenerálódás után Ő vett át az irányítást. Végig csókolta a testem, majd a velem egykorút kezdte le kényeztetni. Előbb csak finoman, majd fokozatos intenzitással (némi kézi segítséggel) érte el, hogy én is elmenjek. A dolog érdekessége, hogy az örökítő anyag a szájában landolt, de nem rohant ki és szalvétát sem láttam. Hova tűnt nem tudom.
    Feküdtünk egymás mellett és kölcsönös simogatásokkal igyekezünk visszatérni a -másvilágról-. Megittam a maradék üdítőmet, és némi beszélgetés után ismét együtt mentünk a fürdőbe. Zuhanyozás követően gyors öltözködés, majd, mivel igencsak elszaladt az idő, csókváltást követően távoztam. Ő még marasztalt, hogy ne rohanjak annyira, de nem akartam visszaéli a vendégszeretettel, mivel így is jócskán túl léptem az egy órát.
  • Elszámolás:

    A már előre megbeszélt -vizitdíjat- a konyhaasztalra tettem.
  • Összkép:

    Mindent egybe vetve jól éreztem magam és meg kellett állapítanom, hogy az a negatív beszámoló semmiben sem fedi a valóságot. Nem értem, miért kell valótlan dolgokat leírni, amikor mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Köszönöm Valika.
Happy Massage