• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Frédim! Örülök hogy részese lehettem a szülinapod méltó megünneplésében, s remélem a kis meglepim valóban tetszett. Pontosabban ízlett. :)
    A kis fricskát nem hagyhattam ki... de csak mert megérdemled (s valóban nem azért mert büdi a szád)! :D
    Legközelebb már tudod mit merre keress, tudod, érezd magad otthon alapon! :D
    Hamarosan újra látjuk egymást és akkor... hmmmm... ;)
    Addig is puszikállak, légy jó fiú, Dinóval őrizzük a barlangot! :D

  • Egyeztetés:

    Privát üzenetben itt az oldalon, talán 1 héttel a találka előtt :) Sose volt gondom az időpont egyeztetéssel Nikinél, amint van ideje, válaszol az üzeneteimre így mindig minden gördülékeny :)
  • Megközelítés:

    Móricz-ról 27-es busz 1 megálló, majd 5 perc eü. séta, mert bőven volt még időm :) A tetthely közelében van egy pub, remek idő elütésre ha notórius előbb érkező a makktárs :) A térkép elég pontos, jó tájékozódási alap!
  • Helyszín:

    Kapucsengő után szokásos egyből balra támadás, egészen a lakásig, nem kell sokat kolbászolni :) A lakást ismét tisztának és rendezettnek találtam. A szobából egyenes a bejutás a fürdőszobába, így el vagy szeparálva a lakás többi részétől, fő a diszkréció ugye :) A fürdőben szokásos tusfürdők és egyéb felszereltségek mellett két HATALMAS szájvizet találtam, kis fricska nekem, no nem azért mert büdös a szám :D Csak vaksi voltam eddig :) Az ágy még mindig kicsinek tűnik, mikor hosszú idő után megpillantja az ember, aztán mindig rájövök hogy megfelelő :)
  • Lány külseje:

    Megbeszéltük Nikivel hogy kedvelem a szexi fehérneműket, így harisnyában, kis csipkés bugyiban és egy szexi felsőben várt, aminek nem tudom a nevét, de bomba volt benne :P Az adatlapon szereplő magasság pontos, kis mini szexbomba, hatalmas cicikkel és üde mosollyal, jókedvvel :) Cserfes, poénkodós lány, buja hozzáállással :)
  • Action:

    Lustálkodós kedvemben voltam, így fürdés után a hátamra ültem és kértem hogy ő is feküdjön mellém. Kis csókolózással kezdtünk, aztán kis cápám jelzett odalent hogy szeretne némi szeretetet kapni :D Niki megkérdezte, hogy leveheti e a felsőjét, mert a melleinek (én most már csak incinek és fincsinek hívom őket :D) is szüksége van szeretetre :DD Természetesen igen volt a válaszom :D Miután lekerült a felső, kezecskéjével finom ingerelte a nemesebbik szervem, majd a számba adta a ciciket, hogy tessék velük foglalkozni :) Miután kiéltem magam rajtuk lentebb csúszott, és a mellei közé fogta a szerszámot. Jóleső melegség vett körül, valami még jobb következett, lassan fokozatosan csúszott még lejjebb, és tüntetett el az ajkai között :) A kedvenc részem az volt, mikor betette a mellei közé, előre hajolt, bekapta ameddig csak ebben a szögben tudta, én pedig diktáltam az iramot, így egyszerre mellszex és francia, ügyes technika :D Persze ehhez kellenek az ő rendkívül kedvező adottságai is :)

    Elég sokáig franciázott nekem, váltakozó stílusokban, tudja hogy szeretem a kezét, így ezt is használta. Mielőtt végem lett volna kértem, hogy forduljon meg, mert szeretném viszonozni amit kaptam :) Nem volt ellenére, Nikiről tudni kell, ha az ember odafigyel rá, teljesen át tudja magát adni az élvezeteknek. Most fém mentes puncit kaptam, a piercing most pihent, na nem mintha zavart volna máskor :) Remek húsos punci, mely kényeztetésre nagyon jól reagál, egy jó technikával hamar (de nem feltűnően hamar ;-) ) tud az ember eredményt elérni nála, ami lehet az összeszokottabbság miatt van, de minden alkalommal fokozódik :) Érdemes az időt ráfordítani a kényeztetésére urak, csak ezt szerettem volna szemléltetni :)

    Kis pihegés után felkerült rám a vegyvédelmi és lovagló pózban esett nekem :D Elég nagy tárházzal rendelkezik, volt egymáshoz simulós, előre hátra dörzsi, volt egyenes háttal ugrálás szóval remek kis vágta volt miközben hogy-hogy nem a mellei sokszor akadtak a szám ügyébe, gondolom nem véletlenül :D Viszont itt fordult egyet az agyam, mivel az előző két alkalommal is hasonló koreográfia szerint ért véget a randink, így kértem hogy ezúttal NFVSZ legyen. Így gumi le és jött megint a már előbb megénekelt mellel kombinált francia, majd váltott az általam ugyancsak kedvelt ütemes kéz + száj kombinációra, aminek hamar meg is lett az eredménye, nagyon nagyot élveztem :) Nem ejtett ki az ajkai közül egyből, lassan mozgásokkal hozott le, nem hagyott bennem egy cseppet sem, majd mikor már elernyedtem az ágyon, diszkréten kivonult a fürdőbe ahol az utódaim végezték :)

    Onnan a konyhába vette az irányt, ugyanis nemrég születésnapom volt így kaptam egy kis plusz finomságot, itt is köszönöm szépen! :) Az elhasznált életenergiáim pótlására pillanatok alatt eltüntettem az ajándékot, majd az időnk hátralévő részét egymással viccelődve töltöttük el :)

    Szokásos utolsó vendégnek szerveztem magam, így együtt hagytuk el a bázist, az utcán még puszi-puszi és búcsú a következő hónapig :)
  • Elszámolás:

    Előre leraktam a polcra ahogy szoktam, most már rá se néz mit rakok oda, és egészen az együttlét végéig ott is marad. Az alap randi pesti átlag, extrákkal kicsit a fölé megy, de megéri :)
  • Összkép:

    Ismét sikerült remek randit összehoznunk Nikivel, születésnapom alkalmával látogattam meg, nem bántam meg :D Aki egy jó fej, buja csajszit keres az Nikinél jó helyen jár, csak ajánlani tudom :) Most leteszteltem a végig franciát is nála, így most már erről is tudom állítani, hogy profi szinten műveli :) Csók Niki!
Happy Massage