• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Adódott egy kis szabadidőm pénteken, akihez szerettem volna menni, sajna nem ért rá, pedig a múltkor már úton voltam hozzá, mikor koccantam egyet, így felhívtam Jázmint. A főbb dolgokat egyeztettük, negyed óra alatt oda is értem.
  • Megközelítés:

    Kocsival, parkolás egyszerű, fizetős, BKV biztos van a közelben. :D
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház volt néhány éve, látszik, hogy nem mostani, de nincs lelakva, csak a zuhanyzó ajtaja viseltesebb, mint kéne.
  • Lány külseje:

    Itt nehéz objektívnek maradni, de megpróbálom. A magassarkúban kifejezetten magasnak tűnt, pedig én is több vagyok, mint 180 cm. Magassarkú, melltartó, tanga, ez mind rózsaszínben, így várt. Hát ahogy ment előttem és lehajolt, hogy kivegye a legalsó polcról a türcsit, az nem volt semmi. A teste eszméletlen, nagy kerek, feszes popsi, hatalmas szilikon cickók. Nekem csak az arca nem jött be, mert az már túl sok, de van aki ezt szereti...
  • Action:

    Megérkezésemkor átadtam kis ajándékom, aminek örült, majd megkínált egy pohár üdítővel. kaptam türcsit, fürdőbe el, a zuhanyajtó majdnem kiesett, úgyhogy csak óvatosan. Visszatértemkor nem sok teketóriázás történt, ágyra fel, türcsi le. Egy kis nyakra puszi és már a kezében, majd egy pillanat múlva a szájában volt a kis főnök. Olyan intenzíven franciázott, hogy túl sokáig nem tartottam magam, meg hát minek is ellenkezzek? :D
    Kiszaladt a fürdőbe egy gyors öblítésre, majd vissza, kaptam egy jó hátmasszírt, nem a gyengéd, cirógatós fajtát, hanem a jó erős nyomkodósat. Jól esett. Közben kiderült, hogy milyen kis cserfes leányzó Jázmin, aki szerintem, vagy csak az orvosi beavatkozásoknak köszönhetően, de túl van már a megadott 23-on. Második körben franciás felvezetés, majd doggyban toltam, miközben jött a buzdítás nem semmi stílusban, mintha egy pornófilmbe csöppentem volna. A mélytorok gondolom csak azért maradt ki a repertoárból, mert extrás és ezt elfelejtettem megkérdezni. Szerintem vagy 20-25 percig dolgozhattam rajt, mikor is elfáradtam, majd jött a lovaglás, aztán franciás befejezést kértem, de időm vége felé járt és nem akartam visszaélni vendégszeretetével.
    Újabb zuhany, ahova bekísért, még csacsogott egy sort, aztán felöltöztem és pá.
  • Elszámolás:

    Korrekt, amennyit előtte mondott, egy kicsit magasabb az átlagnál, de a szolgáltatás sem átlagos.
  • Összkép:

    Nem okozott csalódást, amiért mentem megkaptam majdnem teljes mértékben, csak nem mindig férek bele az egy órába kétszer. Cserfes, bomba, korrekt szolgáltató, maximálisan ajánlott.
Happy Massage