• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Fecó!
    Köszönöm a beszámolódat,örülök,hogy a vendégem voltál és nagyon örültem a figyelmes ajándékodnak:-)
    Hál'Istennek,nincs kisebbségi komplexusom,minden hozzám érkező vendégtől megkérdezem,hogy adott-e a kölcsönös szimpátia,de ez nem azért van,mert bármiben is bizonytalan lennék,szimplán úgy gondolom,hogy egy igényes,romantikus együttlétnek alapfeltétele,hogy szimpatikusak legyünk egymásnak:-P
    Nálam ez bevett szokás,nem kell meglepődni rajta:-)
    Millió csók!

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, elsőre felvette. A telefont Ebi kezeli és pontos tájékoztatást eszközöl minden fontos információról. A hirdetése természetesen ezen oldalon volt fellelhető.
  • Megközelítés:

    Vidékről ugyebár. Kelenföld jól ismert körtere, ha éheztek, menjetek a Wikingerbe:) Na jó, nem hagyhattam ki, mert rímelt:) Én kevésbé vagyok ismeretes a fővárosban, de mondhatni, hogy BKV csomópont. A parkolás ennek okán nyilván nehezebb, de mivel nem vagyok érdekelt ebből a szempontból, sőt laikus, így erről nem tudok érdemben nyilatkozni. GPS gondolom odavisz, de majd biztos jobban fogok tudni információt nyújtani GPS fronton, ha nekem ajándékozzátok az erre a funkcióra is kihegyezett készüléket:) Oké, eltértem a tárgytól:) Kölcsönös bizalmatlanságot szült a vendéglátóm telefonos szolgáltatója, emiatt jó 40 perces eltéréssel, de összehoztuk a találkát.
  • Helyszín:

    Többen is írták a bérház jelleget, gondolom akkor az is. A bejutás egyszerű, nem kell nyomkodni semmit, na jó, mást igen..khömm:)) Szóval Ebi be tud engedni mindenféle kódrendszer beiktatása nélkül. Belépéskor kis folyosó, majd a fürdőn keresztül juthatunk az erre a célra kialakított szobába. A lakás tiszta, a fürdőszoba is. Többféle tusfürdő, fogkrém, fogkefe kikészítve a vendégnek és igen, imádom a nagy törölközőt:) Zuhanyzó van. A szoba kellemesen besötétítve, gyertyák, sejtelmes ámde mégis jól átszűrhető homály. Nagy ágy, koffer, kanapé, asztalka...
  • Lány külseje:

    A képek egy részének megfelel, félreértés ne essék. Némely fotón vékonyabbnak tűnik a valóságosnál, de ez mit sem von le az értékéből. A montázsok nagy részén már jól kivehető, teltebb, de arányos testalkata, melyet preferálnak a vizuális ingereim. Utcai ruhában fogadott, átöltözve, már szexi ruciban és hát nagyon kívánatos volt Ebi! Gyönyörű markolni való cicik, szép combok, kedves és mosolygós arc, csillogó-omló hajfürtök... Szóval, semmi kifogásom nem volt. Érdekes módon nekem is feltette a kérdést, hogy maradok-e? A válaszom természetesen 'igen' volt, de a kisebbségi komplexusát nem tudtam hova tenni. Nekem több okom lenne rá.
  • Action:

    Ajtón belépve üdvözlés, cipő le, bár ezt nem kérte, én nem akartam összejárkálni mindent. Bekísért, leraktam a cuccaimat, ajándékokat átadtam. Némi kommunikáció a mobilos szolgáltatók mókáival kapcsolatban, majd az együttlét rövid, ámde velős részletezése. Mindketten a bújós, gyengéd ölelkezés hívei vagyunk inkább. Elmentem tisztálkodni, Ebi már megtette előttem. Addig átöltözött, majd miután befejeztem higiéniás teendőimet, még elvégzett néhány utolsó simítást magán. Visszatértekor mellém ült az ágyra, majd simogatások és csókok közepette igyekeztünk felfedezni egymás testét. Már rég volt szerencsém a szamurájos, kardozós nyelvhez:) Ebi ennek a csókfajtának a kiemelt vezetője lehetne:) Mindezek után nekiállt a franciás kényeztetésemnek, de olyan jól csinálta, hogy inkább leállítottam, mert nem így akartam az egyetlen patronomat ellőni. Kértem, hogy üljön a számra (Bár 69-re értette), de én csak neki akartam kedveskedni, így mentünk egy darabig. Majd kértem, hogy hanyatt feküdjön, hátha így könnyebben a csúcsra juttathatom. Sajnos érzéseim szerint ez nem sikerült, egy idő után feladtam. Voltak pozitív visszajelzések, de én sem vagyok tökéletes... Kérdezte, húzzunk-e védőfelszerelést, egyértelműen 'igen'-nel feleltem. misszióban kezdtünk, Ebi kelyhe valami csodálatos, forró, édes - tökéletes! - csak kicsiket löktem és sokszor leálltam, még sokáig akartam élvezni, közben ölelt és csókolt. Eztán váltottunk lovagló pózba, rám guggolt Ebi, de az iramot én szerettem volna behatárolni, az előbb említettek fényében, így magamra 'fektettem' és szorosan öleltem, de már nem bírtam és egy hatalmasat élveztem. Meglepő módon nagyon sokáig hagyott magában lenyugodni. Megtisztogatott és mellém bújt, a masszőz dolgot kihagytuk, így simogatva egymást beszélgettünk mindenféle témáról. Az időm lejárt, de én kérdeztem rá, búcsú, majd eljöttem. Megnyugtatásomra közölte, hogy nem kell semmilyen puzzle feladványt megoldanom, hogy kijussak a házból.
  • Elszámolás:

    Minden az alapban, egység csomagok vannak. Az órás együttlét a budapesti átlagba tartozik. Annyi, amennyi a telefonban, a helyszínen nem változott. Az asztalkára lerakott rezsi hozzájárulást én nem figyeltem, hogy ottmaradt-e. Ami a legfontosabb, hogy mindkettőnk elkészülte után indul a számmisztika, tehát a zuhanyzás, előbeszélgetés nem számít bele semmibe.
  • Összkép:

    A kezdeti nehézségeken túl pozitív élményekkel távoztam. Ebi nagyon kedves, bújós, mosolygós leányzó nagy szívvel és kevés önbizalommal. Pedig gyönyörű lány! Jó lehet vele beszélgetni, intelligens hölgy. Ajánlom minden kolléga figyelmébe!
Happy Massage