• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia DRága Kazmaier,

    Köszönöm szépen a hízelgő beszit, örülök hogy felejthetetlen élmény lehettem számodra :P Bocsi hogy az első időpont nem jött össze, szerencsére a második simán ment :) Nagyon vicces voltál, ahogy tényleg be akartad kapni a ciciket :D "sajnos" már nem abban az állapotában vannak amikor ezt meg lehet tenni velük :D Nos igen, az utolsó időpontom mindig kritikus, mert a vendég is van hogy fáradt, és már én is, de azért kihoztuk ebből a randiből a maximumot :) Örülök hogy jól érezted magad, és ez részemről kölcsönös, és hogy benne voltál te is midnen rosszban velem :) Remélem látjuk még egymást, legyél jó... vagyis rossz :P Csókjaim

  • Egyeztetés:

    Online történt az action előtt pár nappal, illetve telefonon aznap.
  • Megközelítés:

    Covin negyed mellett található. BKV nagyon egyszerű, illetve van egy parkoló a lakástól kb. 100 méterre. Egyikre sem lehet kifogás.
  • Helyszín:

    Uj építésű ház, tisztaság, igényesség kívül-belül. Nem igazán lehetne belekötni semmibe a helyszínnel kapcsolatban.
  • Lány külseje:

    A fotók mindent megmutatnak, ugyanaz mint a valóság. Hatalmas, gyönyörű cicik, kedves arc, vékony test, feszes popsi, vékony lábak, fincsi punci. Nagyon bejött a csaj.
  • Action:

    Bejutottam, bementünk a szobába, tisztáztuk a részleteket, levetkőztem és megkaptam a szokásos törülközőmet. Elmentem tusolni, majd vissza a szobába. Állva kezdtük simogatni és csókolni egymást, miközben lekerültek a rajta lévő aprócska ruhadarabok. További simi, majd leültettek az ágy szélére. Lassan hanyatt döntöttem és lassan elindultam lefele. Puszilgattam a csodás ciciket. Próbáltam bekapni, persze nem sok sikerrel, hiszen nem kicsik:) Majd hashoz jutottam, végül eljutottam a finom pihe-puha puncihoz. Itt jócskán elidőztem, közben a popsit sem hagytam ki. Picit később fel az ágyra és cseréltünk. Franciája nagyon finom, tetszett a cerkának is, mert hamarosan jó kemény lett. Közben kezem újra elkalandozott a puncihoz, illetve popóhoz. Gumihúzás, hanyatt feküdt, én meg előröl jöttem. Közben persze csókok, nyakra, fülre mindenhova. Aktív volt ő is, volt, hogy meg sem mozdultam és csak ő tolta rám magát. Ezenkívül hihetetlenül hajlékony. Lábai néha mellettem, néha a nyakamban, néha a mellkasomon, néha a számban:) Mintha gumiból lenne:) Így jött el a vég nemsokára. Sajnos egész nap rohangáltam, aznap is elég fáradt voltam estére, így az órácskában csak 1 lövés volt. Ennek ellenére nagyon jól ereztem magam.
  • Elszámolás:

    Aznap felhívtam, és minden fontos infót megkaptam. Mertéké átlagos pesti. Viszont nagyon megéri.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, minden rendben van. Szuper csajról van szó, szép is, illetve szexben minden gördülékenyen megy. Lehet irányítani, aktív, minden rosszban benne van:) Nagyon jó döntés volt aznapra a randim Mistykevel.
Happy Massage