• Enikő19

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gond nélkül ment. Hívtam reggel 9 körül és azonnal felvette. 1 óra múlva már időpontom is volt nála.
  • Megközelítés:

    Kicsit nehézkes a parkolás a környéken, mert felkapott lakónegyed, vannak irodaházak, és olyan mintha kicsit elszámolták volna a tervezéskor a szükséges parkolóhelyek számát. Jópár utcával távolabb tudtam csak megállni. A házat sem volt egyértelmű megtalálni, de összességében nem okozott különösebb kihívást.
  • Helyszín:

    Új építésű házban újszerű lakás. Azért a fürdőszobába érezni lehet, hogy kevés felújítás volt mióta elkészült, albérlet vagy -lányos- ház lehetett eddig, mert kicsit olyan mint aminek nem volt gazdája. Célnak egyébként megfelel, szoba sejtelmesen megvilágítva. Ágy francia, kényelmes.
  • Lány külseje:

    Enikő rettenetesen csinos, minden porcikája tökéletes. Arca karakteres, vonzó. Elmondása szerint genetika, nem sportol semmit. A bőre bársonyos, bár itt-ott simogatáskor érződött, hogy a borotva nem közelmúltban járt azokon a lankás tájakon ahol most a tenyerem. Az egész lány finom illatot és üdeséget áraszt. Ez alól a punci sem kivétel :)
  • Action:

    A szokásos programot kértem 1 órában. Fürdés után kevés beszélgetés, majd rátértünk a lényegre. Kellemes könnyed a csókja, de azért nincsenek mély benyomásaim. Inkább kerülte a csókot, nem nagyon szorgalmazta. BF-től távol maradt. Ami zavart, hogy végig csukva tartotta a szemeit. Az embernek mindig az az érzése támad ilyenkor, hogy olyan bányarém, hogy folyamatosan másra kell gondolnia közben. Na mind1. Ezt leszámítva ezért rendben voltak a dolgok. Könnyed francia, kivételesen annyira üde volt a punci, hogy kölcsönösen. Kipróbáltuk a szokásos kutyus, oldalt, misszi sorozatot. Hátulról kegyetlenül jó látvány volt. Paci is volt, ezt jól bírtam. A cicik jól reagálta a simogatásra, puszilgatásra. Kértem, hogy mielőtt elmegyek simogassa magát. Ez engem nagyon beindít. Szerintem nem volt siker, de azért jól esett. Végül megint misszibe fordultunk és durrantottam a gumit.
  • Elszámolás:

    Bp-i átlag csomag szerint.
  • Összkép:

    Semmi extra. Jó volt, de nem a legőrjítőbb élményem. Leginkább a korrekt kifejezés illik rá. A végén találtunk közös témát és jól elbeszélgettünk. Lehet sokat segített volna, ha ez hamarabb megvan, jobban egymásra hangolódhattunk volna. Talán legközelebb.
Happy Massage