• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Kisherceg!

    Örülök, hogy a "natúr" kis programom nem verte le nálad a lécet.
    Viccet félretéve: kedves és udvarias férfit ismertem meg benned, aki tudja hogyan kell bánni egy nővel.
    Jó kis másfél órát töltöttünk együtt.
    És az az eper...

    Puszi:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    A csevegések között ill. a kiemelt hirdetőknél lettem figyelmes egy csodás képre. A világoskék bugyit letolni vágyó hölgy képe a kerek popsin, szinte mosolyogva hívja magához a pasikat. Meg is dicsértem azonnal. Hétvége előtt pénteken érdeklődtem a lehetőségekről,de ígértem a következő hét első táncát szívesen elkérném. Volt néhány kétkedésem a lehetőségek terén, nektek ne legyen.A randi előtt fél órával még egyszer hívtam, hogy biztosan számíthat rám.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem hozzá a Fehérvári út környékére, az autót a ház belső parkolójában tettem le ,ingyenesen. Az odavezető út könnyű, és nagy forgalomtól mentes volt a hét első napjának délelőttjén. BKV járat bőséges a környéken.
  • Helyszín:

    Valamikor kb. 1 évvel ezelőtt jártam már itt egy másik hirdető lánynál, szóval ismerős volt. Nagy társasház középszintjéig vitt a lift, onnan csak két lépés a lakás. Kisebb panellakás, de ügyesen elosztva a helyiségek, voltak még ott, de nem találkoztam senkivel Alizon kívül. A szoba is lehetne nagyobb, de a masszázscélnak tökéletesen megfelelt. Masszázspadon kívül heverő is van itt, igénybe is vettük rendesen. Ruhainas is található a felvetett ruhák számára. A fürdő tusolós, többféle tusfürdővel, nagy türcsivel kiváló.
  • Lány külseje:

    Formás magas hölgy, pont ilyenre számítottam képei alapján. Nagy kék szemei igazán csábítóak. Bár arckitakarással hirdet,nincs semmi takargatnivalója szépségileg,inkább az felismerhetőség miatt van kitakarva. Senkit ne zavarjon meg, nagyon csini. Popsija formás, punci izgatóan borostás. Mellei pont tenyérbe illőek.
  • Erotikus masszázs:

    Belépésemet követően jól szemügyre vettük egymást, majd bekísértem a szobába. Átadtam kis gyümikés nasikát, majd elsiettem frissítő pancsira. Mire visszatértem édesen falatozgatta is. Elsőként masszírozással kezdtünk a masszpadon, választhattam többféle olaj ill. krém között, én az előbbit választottam. Alaposan beolajozott mindenütt és kellő erősséggel masszírozott végig. Egész idő alatt beszélgettünk, értelmes, okos lány. Főleg a hát és a vállak voltak porondon,de a derék és a lábak sem maradtak ki. Kellően alapos jó masszázst kaptam. A masszírozás alatt végig magán hagyta a szexi tangáját, húzta is az agyamat rendesen. A vége előtt felpattant a hátamra és úgy is masszírozott egy kicsit.
  • Levezetés:

    Ígértem hogy szívesen lehúznám róla azt a kék színű tangáját,levezetés előtt és a csúszka előtt finoman megtettem. Mennyei csodás popsilátványa tárult elém. Bekentük egymás testét illatos olajjal és átmentünk az ágyikóra. Oly hatással volt rám ,hogy alig bírtam hasra feküdni. Cickókat bevetve csúszkált a hátamon, popsimon csodás érzésekkel. Végig tüzelte a vágyat bennem, édes játékaival. Nagyon vártam már a fordulást is. Előbb szemből, kisebb puszikkal fűszerezve, majd később megfordult és az a szép punci teljes látványa izgató és csodás volt. Csúszkája felemelő és csodás mindvégig. Kicsit megmasszíroztam én is ,jó sok olajjal,imádta a popsi részénél nagyon. Hanyatt feküdtem és élveztem ahogy lingam masszázzsal eljuttat a gyönyör kapujához, a vitaminok mindenfelé röpültek, rendesen nagyot élveztem, miközben a puncijával is csúszkált a combomon. Puding próbája az evés, írta egyik csevegő üzenetében amit örömmel fogadok mikor jövök hozzá. Az ígéretét nem feledve egy pohárka pudingot is hozott be magával, amit együtt fogyasztottunk el a végén. Kis beszélgetés után együtt mentünk fürödni. Öltözködés után kedvesen búcsúzkodtunk.
  • Elszámolás:

    Másfél órát voltam nála, talán egy picit többet is, pontosan akkora ajándékért mint máshol 1 óra szokott lenni. Rendeztük, kicsit megtoldva az asztalkára helyezve. Nasikával is készültem hozzá, örült neki.
  • Összkép:

    Mivel nagyon megtetszett a fényképe, így tökéletesen tudtam, hogy hozzá minél előbb eljutok.Egyáltalán nem csalódtam,hogy meglátogattam,nagyon csini szexi hölgyet ismertem meg,kellemes élményekkel gazdagodva távoztam.
Happy Massage