• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Mert nem is tudok masszírozni! :DDDD
    De nagyon örülök, hogy találkoztunk ha csak egy kis időre is, és köszönöm a kedves szavakat!
    Csók!

  • Egyeztetés:

    Telefont elsőre felvette, majd korrekt módon tájékoztatott. Szerencsémre sikerült időpontot egyeztetnünk aznapra, így megkaptam a címet és...
  • Megközelítés:

    ... a megbeszélt időpontra megérkeztem! ÉN megérkeztem időben! Ő nem! Semmi rosszra nem kell gondolni. Pusztán az autójával adódott probléma, és sűrű elnézések közepette kérte, hogy engedjek meg neki 15 perc csúszást! Így utólag ha egy napot kér sem sok!
    A hely egyébként könnyen megközelíthető autóval, és tömegközlekedéssel egyaránt. A troli a ház előtt landol. Hogy hányas nem tudom, mert én autóval érkeztem.
  • Helyszín:

    4 szintes panel, a lakás nagyszerű, a fürdőkádban lehet úszni is. Van tusfürdő vagy 6-8 féle, szájöblítő, műanyagpohár. A szobában jó nagy fogas, minden ruhadarab külön tárolható. Az ágy kényelmes, oldalt tükör, aminek van haszna is. Egy CD játszó is akad, de nem működik :)
  • Lány külseje:

    Eddig teljesen felesleges dolgokról kellett írni, mert a lényeg itt kezdődik! Ugyanis miután meglátod, egyáltalán nem fog érdekelni, hogy panel, vagy palota, az eső mos, vagy automata zuhanypanel, hogy betonon, fűben, vagy vízágyon lesz a tiéd! Egy dolog fontos! Hogy a tiéd legyen!
    Mint említettem késett egy cseppet, és én a ház előtt vártam! Amikor megérkezett a kis autójával, és kiszállt tudtam, hogy itt hiba nem nagyon lesz! Temperamentum, hév, és az a forma...
    Ő előrement, és kicsivel később rám csörgött, hogy mehetek...
  • Action:

    Falat ruhában várt, megpuszilt, megfogta a kezem, és behúzott a szobába! Miközben én kezdtem vetkőzni, ő végighasalt az ágyon, hogy a túloldalon lévő működésképtelen CD lejátszóból zenét facsarjon. A ruha természetesen felcsúszott, és kivillant a popsi, Ő pedig elnézést kért, hogy nem vett fel bugyit! Konkrétan elfelejtettem, hogy hol tartottam.. az életben. Gyönyörű teste van, gyönyörű popsi, fantasztikus mellek, és falni való punci...
    Kaptam törcsit, letusoltam, szájat öblítettem, és bementem.
    És a csoda megtörtént! Csak nem tartott három napig!
    Megkérdezte, hogy megmasszírozhat-e! Igazából nem szeretem a masszázsokat, mert úgy érzem, hogy ennek nem itt van itt az ideje, és a helye. Kicsit időhúzásnak érzem... de nem nála. Mivel ez nem masszázs. Ez egy olyan érzéki, szexi előjáték, ami felajz! Simogat, hozzád simul, csókolgat... Uhhhhhhh!
    A többit nem mesélem el, mert hosszú lenne, és nem minden részletet gondolok publikusnak, de egyszerűen fantasztikus volt. Csodálatos, vad, és egyben érzéki! A szeretkezés a legjobb szó! Ebben én eddig nem hittem! Lehet gyengéden bánni a hölgyekkel (és kell is), de hogy így összehangolódjunk... Valamit nagyon tud!
    De próbáltam én is a kedvében járni, talán sikerült is. A végén csak annyit mondott lihegve: Bas.d meg! :)
  • Elszámolás:

    A sablon szöveget hagyom, meg a pesti átlagot is, mert utálom ezeket a meghatározásokat, és nem is tudom mi a -a pesti átlag-. Egy bizonyos! Megéri! Nagyon megéri! Talán többet kér, mint más lány, de sokkalta többet nyújt! Én előre odaadtam, amit mondott, de ha nem kéri, akkor is odaadom!
  • Összkép:

    Ha valakire mondtam volna, hogy eddigi legjobb élményem, akkor revidiálom az álláspontom, mert Ő a legjobb, akivel találkozhattam!
Happy Massage