• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a beszit! Örülök,h jól éreztük magunkat :) Sajnos az én időm is véges,de talán kárpótolt a tartalom :)
    Utóirat: Intézem az old szkúl utódját,hogy legközelebb gps- segítse az utad ;)
    Csók!

  • Egyeztetés:

    Itteni hirdetése alapján kerestem fel Dórit. Már egy ideje a kedvencek között szerepel. Tegnapi nap folyamán telefonáltam neki, kicsit elcsusszantunk egymás mellett, de még a délelőtt folyamán sikerült mára időpontot egyeztetni. A mobilt ő veszi fel, a pontos tájékoztatás kellemes hanggal párosul. A mai (keddi) nap délelőttjére sikerült is egy korai időpontot abszolválni.
  • Megközelítés:

    Vidékről mentem, itthon kinéztem, miként is juthatok oda. Még az old szkúl telefonom offline gps-re sem volt szükségem. A Hungária krt. közelében, egy csendes kis utcácskában érhető el Dóri. Kicsit korábban értem oda, így némi körbe-körbe sétát igénybe vettem. Parkolóhely van, így az autókkal közlekedők is megtalálhatják számításukat, parkolóórát nem láttam. Az adott időpont előtt két perccel elértem Dórit, majd egy mindenféle kódmentes csörrentéssel be is kerültem.
  • Helyszín:

    Panellakás, maga a lakrész otthonosan berendezett. A fürdő tágas, nagy kád van. Bár ennek hátránya, hogy vigyáznom kellett, ne pancsoljam össze a fürdőt. Tusfürdők, szájvíz, törölköző adott. A szoba kényelmes franciaággyal, tükörrel, kanapéval felszerelt. A sejtelmes homályt még gyertyákkal fűszerezte meg Dóri. Mindennek ellenére mégsem volt sötét a szobában. Sőt, még a nyílászáró is szabadon lett hagyva. Rend és tisztaság mindenhol.
  • Lány külseje:

    Egy fehér kis hacukában fogadott Dóri. Hm... A nagy cickók csak úgy nyomták kifele a ruhaneműt. Arckitakarással hirdet, de nem kell aggódni, nagyon szép arca van. A rövid haj nagyon illik hozzá. Teste gyönyörű, arányos, a cicik meg eszméletlenek. Igazából most fordult először velem elő, hogy amilyen orcát elképzeltem, olyan is fogadott. Szép lábak és fiatalos külső, sokkal fiatalabbnak tűnt a koránál.
  • Action:

    Megérkezésemkor cipő le, majd bemutatkozás. Ajándékok átadása. Az ajtón belépve nem volt kétségem afelől, hogy jó helyen járok. Dóri nagyon nett és attraktív Nő. Megkaptam a törölközőt, majd visszatérve a szobába, csókokkal és simogatásokkal kezdtünk.
    Megkérdezte, hogy mire ez a korai időpont. Neki elmondtam, de amúgy titok:) Csókja igazi, mély nyelves, barátnős, nem csak szájra puszika. Dohányzás szerepel a honlapon, de nem éreztem. Igaz, én is cigizem, de ez nem kizáró ok. Letért Fecókához, le-fel nyalogatta, a zacsit sem hagyta ki és mély torkos elemeket is bevetett. Szembenézős technikája kicsit zavarba hozott:) Majd ő következett, micsoda fenséges húsos punci, nyaltam-faltam, ahogy csak tudtam. Közben nyögdécsel, vonaglik, lábaival körbefon. Sikert értem el nála, majd szusszant egy kicsit. Együttlétünket folyamatosan cirógatással, simogatással, bújással koronázta meg, mely mély érzelmeket hagy nyomot az emberben és igen ritka az efféle hozzáállás a szolgáltatók körében. Csókcsata, majd újból bevetette francia tudását, folyamatosan helyezkedik közben a minél jobb 'kilátás' érdekében. Szerettem volna belülről is érezni, így kértem a köpönyeget, mely pikk-pakk rám került. Kérdés nélkül beleült és ebben a pózban változatos pozitúrákkal kényeztettet. Rövidesen váltottunk misszió pózba, majd hátulról csináltuk, nagy élmény volt közben a tükör, popsija és húsos puncija látványa. Húztam, ameddig tudtam a dolgot, majd franciás befejezést kértem. A végén hatalmasat élveztem (kérésre az erős franciát lágyabbra cserélte). Mivel az időnk nagy része elment, második kör még szóba sem került. Felajánlotta a masszázst, de nem éltem vele. Inkább élveztem még egy kis ideig a kiemelkedő bújós, ölelős, beszélgetős együttlétet. A kommunikáció viszont a szokásos mederben zajlott, átlag dolgokról. Időnk végeztével öltözés, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    Az egy órás program (minden alapban) az átlag feletti következő értékhatár. Annyi, amennyi a telefonban. Asztalkára leraktam, tán ott is maradt, nem figyeltem. Nem kérte, előre adtam. TP van.
  • Összkép:

    Nem bántam meg, hogy elmentem Dórihoz. Nagyon szép Nő és csodálatos szerető. Az ágyban kiemelkedő teljesítményt nyújt és a barátnő feeling itt tényleg barátnő feeling. Talán ez a bújós, magához ölelős része maradt meg bennem a legjobban, hiszen sokunk nemcsak egy kósza numerát szeretne egy ilyen jellegű helyzetben, hanem a kedveskedésre is vágyik (Dóritól ezt abszolút megkaphatod). Zavaró tényezőként a nagyon szoros időbeosztást mondhatnám. Nagyjából pont kerek egy órát töltöttem el, egyszeri zuhanyzással (rá nem kellett várni, ápoltan fogadott). Így ez a barátnős érzés hamar illúzió rombolóvá vált, most már menned kell címén. Persze ez utóbbit nem róhatom fel teljes joggal, hiszen minden szolgáltatónak a szíve-joga, hogy azt az egy órát miképpen számolja. Eltekintve ettől, jól éreztem magamat, egy gyönyörű Nővel hálhattam és emlékezetes élményt nyújtott, főként a már emlegetett 'barátnős' hozzáállással.
Happy Massage