• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rögtön felvette a telefont, vidám, közvetlen hang, egyszerű egyeztetés, a cím utca és házszám megjelölésével. Már a hangvétel alapján jó előérzetem volt.
  • Megközelítés:

    Sem tömegközlekedéssel, sem BKV-val nem gond, kivéve ha az Árpád-hídról közelítjük, ott a villamosfelújítás miatt bajos lehet. Egyébként a nagy-forgalmú úttal párhuzamos utcára számozott nagy panel széle, tehát könnyű megtalálni. A parkolásra azt gondoltam fizetős - mert a nagy út másik oldala az - viszont nem láttam fizető automatát, és a kocsimra se kaptam piros zacsit, szóval szerintem ingyenes. Parkolót viszont nehéz találni annak ellenére hogy nagy parkoló van a házak között.
  • Helyszín:

    Nem érdemes liftezni, kapucsengő után mire felértem már nyílt az ajtó. Karbantartott panel, bár lenne mit még dolgozni rajta (pl. a fürdőszoba lámpájának a burája hiányzik, gumiszőnyeg kilépők a fürdőben. Viszont a rendelőben kis kanapéra lehet ruhát pakolni, kis netbook-ról szól a zene. Egy kör alakú asztalon egyéb segédeszközök, mint bilincs és kötél is volt, de ezekre nem voltam kíváncsi (lehet ez nem is az ő szakterülete?). Van vele egy másik lány is akit nem láttam, de ő állítólag csak masszázst vállal. Ja és a fürdőben a kád melletti zuhanyfüggönyön pingvinek vannak. Viszont nem volt férfi tusfürdő, én meg az erősebb illatú női tusfürdőktől ódzkodom. Legalább egy sima normál és olcsó Baba tusfürdőt miért nem tudnak a kedves lányok beszerezni???
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, de érkezésemkor egy rövid babxdollban fogadott, amiben olyan gyönyörű kis kerek popsija volt hogy akkor is vártam volna ha leküld még egy fél órára sétálni egy másik vendég miatt. Kicsi keblek, nagyon vékony testalkat (ami a képeken nem annyira jön vissza). A szemüveges-titkárnős feeling kedvelőinek biztos találat ez a lány.
  • Action:

    Miután mindketten tisztálkodtunk, állva kezdtük ölelkezéssel és simivel a rendezvényt, miközben megszabadítottam a törülközőtől amiben a fürdőből jött. Fekvés, majd én kezdtem simogatni, amit az érzékeny részekhez közeledve lelkes mély lélegzetekkel és szuszogással nyugtázott. Szerintem őszinte volt. Kértem a KNF-et, és hát kérem régen voltam ennyire finom, jó illatú, jóízű társaságban. Munkálkodásomat igen pozitív visszajelzésekkel fogadta, és nem is kellett sokat dolgozni hogy vezetést szerezzek. De ezután még kicsit elfoglalatoskodtam vele, mert nehezen teltem be vele. Ő kérte a védőfelszerelést és a találkozó elmélyültebbé tételét, így aztán rögtön váltottunk, elsőre az ő kezdeményezésére beleült. Igen komoly átéléssel vette birtokba amit neki hoztam, közben kicsi kebleit és kerek mellbimbóit simogattam. Kértem a szembefordulást, ami alatt tovább folytatta az intenzív akusztikai tevékenységét, kicsit már aggódtam hogy át ne kopogjanak a szomszédok.
    Ami érdekes volt, hogy a szemüvege még ekkor is, sőt végig rajta volt. De ez kifejezetten izgató volt szerintem. Ekkorra már a nyelves csókot sem hárította amit a kézimunka alatt a legelején még igen. Én kértem a hátulról támadást, ami alatt igen hamar be is végeztem mert erősen rámozgott és teljes barátnő feelinges volt. Mikor végem lett, nem ugrott le rögtön, kis pihi, majd segített rendbe rakni magam. Fürdés újból és el.
  • Elszámolás:

    Ami a telefonban, előre ajándékoztam meg kérés nélkül.
  • Összkép:

    Igazi MILF, gyönyörű kicsi kerek feszes popsi, jó illatú, jóízű intim résszel, barátnő feeling. Régen írtam ilyen elégedett beszámolót, de azt hiszem ő megérdemli, szerintem még találkozni fogok vele. Remélem nem ég ki hamar...
Happy Massage