• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Drága Threewishes!
    Köszönöm szépen a beszámolódat!
    Nagyon jól esnek ezek a vissszajelzések számomra!:-)
    Örülök,ha jól érzed magad a társaságomban,amit én szintén elmondhatok!
    Bármikor szeretettel várlak!
    Millió csók!
    Szép napot!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Már voltam nála a nyár elején. Nevemen szólítva vette fel. Meglepődtem rajta, de jól esett. Rögtön mentem volna. Nagyon aranyos volt. Mondta, hogy átszervez kicsit és mehetek 25 perc múlva. Tehát könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Egyszerű, de a szűk határidő miatt bekapcsoltam a GPS-t, hogy biztosan odaérjek. Könnyen, gyorsan sikerült most is. Pár percre tőle tömegközlekedés. A ház mellett ingyen parkoltam.
  • Helyszín:

    Marina part. Tiszta, rendezett, igényes.
  • Lány külseje:

    Most is csábító formákkal várt. Nagyon kedves NŐ. Hatalmas mellek, finom puha bőr. Nekem most is nagyon tetszett a Hölgy.
  • Action:

    Most, csak 1 órában kértem kis masszázst, csúszkát, orált és aktust. El tusi, vissza és kezdtük. Már van masszázspadja, ami főleg neki sokkal kényelmesebb, bár én is nagyon jól éreztem rajta magam. Ha őszinte akarok lenni, nekem a járólapon fekve is tetszenének a manőverei. :)
    Nagyon jól esett a masszírozása. Utána átmentünk a szivacsra és ott már hanyatt feküdtem, bár előtte belenyalintottam ebbe abba.
    Beolajoztam, de önző módon én a melleit kenegettem, szorongattam őrült módon, így a többit maga tette csúszóssá.
    Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.
    Ezután megkértem, hogy hadd csússzak beljebb. Hozott gumit, és mielőtt feltette kicsit térdelve szájba döfködtem.
    Gumi fel, majd után óvatosan betoltam magam a szűk pinájába. Nagyon óvatosan tudtam csak mozogni, mert úgy éreztem rögtön eldurranok.
    Kicsit közben beszéltem is hozzá, mert reméltem hátha ettől tovább bírom, sajna ahogy felülről néztem hatalmas melleit a farkammal belülről simogattam, közben a gyúrtam az ikreket teljes erőbedobással. Kérdezte, hogy benne szeretnék-e elélvezni? Miután erre igent mondtam, aranyosan szólt, hogy akkor csak rajta édes. Ekkor éreztem rá, hogy lassan tán lejár az időm. Megkértem, hogy ő legyen felül. Őrületes volt látni alulról ezeket a formákat. Az oldalsó tükörben is megbizonyosodtam arról, hogy jól mutat a farkamon. Aztán sokáig már nem bírtam, mert határozott huppanásai után kész lettem. Kicsit el is fogyott a Világ számomra és arra eszméltem, hogy lassan kicsúszok belőle. Éreztem, hogy kelnem és mennem kell fürödni. A hátmosás most is megvolt. Ezután öltözés és lelépés.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltet tettem le az asztalra. Úgy érzem számomra tökéletesen megérte.
  • Összkép:

    Megláttam és már félig merev voltam.
    Aranyos, kedves. Talán, most a hirtelen időpont igazítás miatt kicsit feszültebb volt, mint a múltkor, de az is lehet, hogy sokat szerettem volna egy órába besűríteni és jobban kellett figyelnie, hogy mindent megadjon. SIKERÜLT.
    Megyek én még hozzá.
    Köszönöm Mesike.
Happy Massage