• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drága Kazmaier!

    Nagyon örülök neki hogy fel tudtam dobni csöppet a napodat;)
    Elsődlegesen pedig nagyon köszönöm hogy megtiszteltél a társaságoddal.
    Remélem a hétköznapi szürkeségbe egy pici fényt tudtam Neked előcsalogatni
    a felhők mögül.)
    Kívánom,hogy sok kellemes tapasztalattal gazdagodj a továbbiak során;)
    Remélem azért.hogy még valamikor lesz egymáshoz szerencsénk:)

    Csók:Valéria:)

  • Egyeztetés:

    Telefont elsőre felvette és másfél óra múlva már ott is voltam nála.
  • Megközelítés:

    Feneketlen tótól pár perc sétára található a helyszín.
  • Helyszín:

    Szokásos budapesti átlag, dehát nem a berendezés miatt mentem ugye. Tisztaság mindenhol, apróság, de megjegyzem talán itt fogadott a legnagyobb tusfürdő-választék, pedig mar jónehany éve járok lányokhoz.
  • Lány külseje:

    Képeken egyértelműen látni mindent, engem kicsit meglepett, hogy milyen aprócska. Aki szereti a kicsi, vékony csajokat azoknak jó választás.
  • Action:

    Közös tusolással indult minden, álltunk a kádban, közben lemostuk egymást mindenhol, illetve felfedeztük egymás testét. A kádból kőkeményen szálltam ki, törölközés, majd visszamentünk a szobába. Lefeküdtünk az agyra, majd simi, egymáshoz bújás, csókok mindenhova. Rátalált arra, hogy a nyakam és a fülem nagyon érzékeny és izgató, ezután ezt végig szem előtt tartotta, nagyon jól esett. Lassan elkalandozott lefele, franciát kaptam, közben úgy fordítottam, hogy én is elérjem, így 69 volt még pár percig. Utána gumit kertem mert már álltam mint a villanyoszlop :). Gumi fel, majd rám ült és lovacskázott egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Ezután óvatosan átforintosítottam úgy, hogy végig benne voltam a punciban. Missziben folytattuk, majd rákérdeztem a popsira, amire igen volt a válasz. Szóval kutyusban megkaptam a popsit, amit a hangok alapján ugyanúgy elvezett mint én. Ez volt az első körben az utolsó póz, itt lett végem. Gumi le, tisztálkodás, egymáshoz bujtunk és beszélgettünk sok mindenről. O kezdeményezte a második kört a nyakam illetve a fülem izgatásával. Nem kellett sok idő, megint betonkeménnyé varázsolt:) A második kör szinte ugyanúgy zajlott le, mint az első. Egyetlen különbség, hogy itt végig punciban voltam. Lovacska, majd át misszibe és végül kutyusban fejeztük be.
  • Elszámolás:

    Elején tisztáztuk, szokásos budapesti átlag.
  • Összkép:

    Nagyon odaadó csaj, szexben minden gördülékenyen megy, semmivel sem volt gond. Szerintem nem bánja meg senki, aki ellátogat hozza.
Happy Massage