• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat édes!
    Az összhang nem csak remek,számomra is felejthetetlen volt!
    A teremtés koronáival nem nehéz úgy bánni,mint a teremtés koronáival,hiszen azok is! ;)
    Csók!

  • Egyeztetés:

    Oldalon keresztül foglaltam az időpontot. 3-as action-re jelentkeztem be. Nagyon flottul ment így az intézés.
  • Megközelítés:

    Kicsit bújkálós az utca, úgyhogy aki szereti a diszkéciót, annak remek a hely.
  • Helyszín:

    Régi 3 emeletes társasház, de a jobb verzióbó. Tiszta rendezett. A lakás teljesen jó, tiszta. Megfelelő fürdő, nagy szoba. Ami lényeges, az első hely, ahol tényleg illatmentes tusfürdő volt!!! nem hátrány...
  • Lány külseje:

    Dóri fogadott a lakásba lépve, hát ott már éreztem hogy rendben lesz minden. Ömlik ki belőle az erotika. Minden mozdulata egy dolgot inspirál, hogy mielőbb magadévá tedd!!! Egy erotikus bomba.
  • Action:

    Gyors fürdés után irány a szoba, ahol két alig valamit viselő bombázó várt az ágyon. Lerántottak, és lehámozták magukról a ruhát, és a számba adta mindkét csoda a mellét, csak hogy szokjam a törődést! Nikiről már írtam külön, úgyhogy most Dórira koncentrálok inkább.
    Azonnal megvolt az összhang kettőnk között, hatalmas csókcsatával indítottunk. Majd kaptam egy olyan mélytorkos franciát, hogy a fenekemen kezdtem a levegőt venni, mert a szám a csodálkozástól tátva maradt és levegő se ki se be.
    Gondolom itt az idő arra hogy én is tiszteletemet tegyem nála, úgyhogy csodás punciját vettem gondozásba. Finom jóízű kehely. Közben finoman simogatott, biztatott, nagyon ellazulós érzés volt. Mindeközben Niki pedig folytatta a farkam keményen tartásának szájjal történő kivitelezését. Elég mennyei volt mit nem mondjak... Sikerült is Niki szájába juttatnom ennek materiális megfeleltetését.
    Ezután masszirozás, további francialeckék következtek, majd Dóri a számra ült, miközben Niki a farkamra. Na itt már kezdtem elveszteni a kontrollt. Szerintem ilyen élményre minden férfi vágyik, nehéz betelni vele. Dórival ezután csókolóztunk, majd Niki ölébe hajtottam a fejem, miközben Dóri lovagolt meg. Aztán kicsit hátulról, kicsit előről folytattam Dórival, de már nem sikerült befejeznem a műveletsort, pedig hajszálnyira voltam Tőle, de elillant. Van ilyen :D
    Utána még henteregtünk egy kicsit az ágyban, és fürdés után még végig is törölgetett Dóri, és az ingemet is felsegítette. Nagyon brutális barátnőfeeling!!!!
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük a dolgot. Az ajándék a kapott élményekért cserébe több mint korrekt.
  • Összkép:

    Dóri egy olyan hölgy, amit minden kan be akar cserkészni. Ez belénk van kódolva. Ami az extra hogy Ő még ezt olyan bájjal és közben vadsággal teszi, hogy tényleg azt hiszed Te vagy a teremtés koronája!!!
Happy Massage