• Corina28

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az első 18:30 körüli hívásomat nem vette fel, majd visszahívott és sikerült is este nyolc órára időpontot kapnom. Gyorsan és simán egyeztettünk mindent. Telefonban nagyon bájos hangja van.
  • Megközelítés:

    Voltam gondban, mert elköltözött ott a környéken egy új helyre, melyet előzőleg nem azonosítottam be, így nehezen találtam meg. Viszont Corina hogy eljuthassak hozzá telefonon keresztül benavigálta az autót a környékre. GPS-t nem próbáltam és a BKV is egyerű lehet, mert Kőbánya alsó megállóhely közel van.
  • Helyszín:

    Egy panelházban fogadja a vendégeket, melyben a tisztaság uralkodik. Fürdő rendben van: tisztaság, friss törülköző, többféle tusfürdő választék, szájvíz kis pohárral, minden ami szükséges az akció előtt higiéniás előkészüléshez. Tetthely egy kisebb franciaágy szerű ágyikó, mely a célnak megfelel. (nem túl puha, nem túl kicsi, nekem teljesen megfelelt.) A hangulatfényt a csillárba becsavart piros izzó biztosítja. A ruháknak van egy szék biztosítva. Maga a szoba tele van szobanövénnyel és halk zene szólt, mely szinte észrevétlen volt. Az ággyal szemben egy falitükör van elhelyezve a vágyak fokozására.
  • Lány külseje:

    Az oldalon feltöltött képek alapján egyértelműen beazonosítható. Egy fodros rózsaszín tangabugyiban és egy hálós melltartóban fogadott. Nagyon szexi volt.
  • Action:

    A fürdőből kilépve Corina a melltartótól megszabadulva az ágyon várt rám. Leheveredtem mellé és simogatásokkal fűszerezve átbeszéltük, hogy kivel mi is történt a találkozásunk óta.(megfelelően feloldódtam közben.) Csókolózással és egymás testének felfedezésével kezdtünk. A csókok azok rendes csókok voltak. Majd lejjebb vándorolva felfedeztem az egész testét, utána Corina orális kényeztetésben részesített, gumikérés és lovaglóban szinte azonnal el is élveztem. Mosakodások után kis pihenés közben folytattuk kellemes simogatással egybekötött beszélgetésünket. Nem vártan puszilgatásba kezdett felső testemen, ami orális kényeztetésembe ment át. Nem gondoltam hogy ilyen hamar harc képessé fogok válni, de Neki elég könnyen sikerült ezt elérnie. Védőfelszerelés elhelyezése és gyengéd szeretkezés misszionárius pózban, így is ért el az ejakuláció. Papír zsebkendővel törülközés és pengetve, simogatva szinte időkorlát nélkül folytattuk a beszélgetést. Fürdést követően távoztam.
  • Elszámolás:

    Rendeztem az egy órás (ami valójában 1,5 óra volt) pásztorórámat, mely a pesti átlag alatti. Egy extrája van Corinának a NFVSZ, melyet most nem vettem igénybe. Szerintem az érték arány Corinánál nagyon kedvező. Sok lánynál magasabb díjazás ellenére kevesebb kedvességet és figyelmet kap az ember, mint Corinánál.
  • Összkép:

    Corinában egy közvetlen, kedves, figyelmes lányt ismertem meg, aki maximálisan odafigyel a partnerére. Barátnő feeling az egész együttlétünk alatt meg volt. Az órát nem figyelte, még a végén én szóltam rá, hogy már lejárt az időm. Nagyon jól éreztem magam, még visszamegyek hozzá.
Happy Massage