• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Ez aztán gyors volt!

    Tegnap este voltál masszázson nálam, és rögtön utána meg is írtad a beszámolót. Számomra ez azt bizonyítja, hogy mindenképpen intenzív és pozitív élményben volt részed...és ez a legfontosabb, hogy jól érezted magad.
    Persze a méltató szavak is jól esnek, nem is kicsit.
    A fenomenális jelzőt pedig külön köszönöm!
    Legyen szép hétvégéd, és remélem még találkozunk!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Sokan tanulhatnának tőle, precíz, először itt az oldalon kis üzenetváltás, majd telcsin megbeszéltünk mindent. Gyorsan ás tökéletesen lehet vele egyeztetni és Ő kezeli telcsit mindent :)
  • Megközelítés:

    11. ker jobb része szerintem mind busszal és autóval könnyen gyorsan megközelíthető, és még ingyenes is a parkolás.
  • Helyszín:

    Panel lakás, szépen berendezett zuhany fülke. Picit lehetne nagyobb, de ez legyen a legnagyobb probléma szerintem. Masszázs szoba szép csodás, masszázs ágy, plusz sima ágy, amit későbbiekben még megemlítek.
  • Lány külseje:

    Picit izgultam, mivel nem fotóval hírdet, de szerencsére POZÍTÍV eredmény lett belőle. Szép lány, formás alak, aranyos pofi, de legjobban az izmos kis popsija fogja meg szerintem az embert, és nem utolsó sorban belevaló csaj. Határozott, szókimondó, jó értelemben.
  • Erotikus masszázs:

    Hát maszázsról egyszerűen annyit mondanék ilyenben még nem volt részem(POZÍTÍV). Megérkezésem után kedvesen kis dumcsi, majd fürcsi gyorsan, csak hogy minél több idöt tölthessünk együtt. Fürcsi után vissza tértem. A masszázs kezdetét veszi: masszázs ágyon kezdetnek kellemes masszázs kis simivel kiegészítve. Közben jó dumcsi. Bármiről lehet vele beszélgetni. Szép, okos leányzó, szép lassan megválik minden ruhaneműtől, attól a kevéstől ami takarta csodás testét. Majd következik a csúszka. Először finoman, masszágyon, utána pedig menjünk az ágyra, hmm nem kell 2-szer mondani. Ott folytatjuk a csúszkát. Először hason, nagyon érzéki ahogyan hozzá ér mellével, popsijával a testemhez izgató rendesen. Ezután csere, ö fekszik hasra és kenegettem csodás testét, minden milliméterét bejárva. Fordulás, hát az nem semmi, amikor háton fekszik, és elölről simizhettem hmmm. Csodás csini mellek, szép punci hmm. Csere, jövök én. Hátra fekszem, és ami ezután következett, hát az Fenomenális. Finoman olajjal beken, elkezd csúszkálni a mellével, popsijával, és hát nem utolsó sorban puncijával. Ezt szerintem nincs az az ember, aki kihagyná. Fordulás arcom felé. Popsija, puncija, hmmm. Szívesen megkóstolná ember szép punciját, de nála ez nem lehetséges. De jó ez így nagyon. Néha olyan érzés amikor puncijával masszíroz, mintha ráülne, hmm csodálatos, teljesen elvarázsolja embert.
  • Levezetés:

    Levezetés, hát Fenomenális. A csúszka átment finom lingam masszázsba. Olyan finoman, érzékien fogja a szerszámot a kezében. (Mondtam is annyira jó nézni amit és ahogyan csinálja.) Lassan játszik vele, tudja mitől döglik a légy, mi kell a férfinak. Olajjal kiegészítve játszadozik, majd amikor elkezd csúszkálni puncijával a combomon, hát azt nem lehet-e szavakkal leírni. Nem is kell sokat várni, meglesz az eredménye, nem sietett, hagy lenyugodni, közben finoman simizgeti, majd fürcsi, kis dumcsi és sajnos távozás.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, annyi, amennyit előre megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Nagyon jó, aranyos, jól masszíroz, csodás teremtés. Többi férfitársamnak üzenem vigyázni kell rá. Kevés az ilyen -szolgáltató- szerintem sok a visszatérő vendég, lehetséges én is köztük leszek :) Lehetséges össze-vissza írtam, de elveszi ember eszét :)
Happy Massage