• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Dràga Uram!

    Örülök neki,hogy a kedvedben tudtam jàrni.)
    Legközelebbi esetleges làtogatàsod alkalmàval pedig,arra törekszem,hogy
    előrébb jussak az Àltalad felàllított toplistàdon;)
    Bàr így is nagyon hízelgően értek a soraid.
    Alig vàrom hogy újra felvillanyozzuk egymàst.

  • Egyeztetés:

    Úgy alakult, hogy épp volt egy szabad órám és vágytam egy gyors franciára. Kinéztem hát Valériát és gyorsan hívtam is. Neki is pont jó volt, szimpatikus is volt szóval nem volt nehéz döntés.
  • Megközelítés:

    A Kosztolányi Dezső tér környéke. Autóval érdemes a Bartók Béla felől megközelíteni az egyirányú utcák és kanyarodási lehetőségek miatt. BKV is jár arra, épp elég, azzal sem lehet gond. A térképre azért mindenképpen érdemes rápillantani indulás előtt.
  • Helyszín:

    Az utcáról egy szakadt fa kapu nyílik, ami nem volt túl bizalomgerjesztő, de amint betoppantam a lakásba teljesen megváltozott minden. A lakás hangulata nagyon jó. Kellemes illat, égő gyertyák mindenhol. Igényesen felújított az egész lakás. Ketten rendelnek a lakásban, A szoba, ahol én voltam egy tágas helység, amiben volt egy nagy ágy, egy kanapé, szóval a lehetőségek korlátlanok. Ezen kívül van egy szoba, amiben masszázspad áll.
    A fürdőbe menet kéjes női hangok hallatszottak a másik szobából, amit én kimondottan izgatónak találtam.
    Ja, ami a fürdőt illeti én ilyet még nem láttam. Az egy dolog, hogy igényesen fel van újítva, de a higiéniai termékek ilyen választékát egy hipermarket is megirigyelhetné. Megszámoltam, 26 féle tusfürdő volt. Nem hittem a szememnek. Én nem vagyok olyan, aki ezen annyira pörög de ebből is látszik, hogy itt mennyire odafigyelnek a vendégre.
  • Lány külseje:

    Valéria a képeknek megfelelő kedves apró teremtés. Apró cicikkel, feszes popsival. Szexi fehérneműben fogadott és ahogy előttem tipegett a magassarkújában már rögtön éreztem, hogy jó döntés volt ma őt választani.
  • Action:

    A cél egy SOS francia volt, amiből az lett, hogy alaposan kinyalhattam a punciját, amit kimondottan élvezett. Kérte, hogy segítsek rá az ujjaimmal, amit a mozgásából ítélve élvezett is. Nagyon úgy tűnt, hogy megvan köztünk az összhang annak ellenére, hogy alig 10 perce találkoztunk.
    Miután megvolt a nyalakodás már én is készen álltam. Hanyatt feküdtem és kezdődhetett a fő műsorszám. Mellém térdelt, de úgy hogy szabad bejárásom lehessen hozzá, simogathattam a fenekét, a lábait, a melleit, a punciját...
    Ő pedig belekezdett a franciába. Nagyon finoman, élvezettel művelte. Szopogatta lassan, melyen torokra vette, gyorsított, lassított, végignyalta, megsimogatta, játszott vele, benyelte. Top 3-as helyre ugrott nálam.
    Az előzetesen megbeszéltek szerint a torkába élveztem és egy csepp sem szivárgott ki. Sőt levezetésképpen még csókolgatta, nyalogatta a farkamat.
    Nekem pedig elállt még a szavam is.
  • Elszámolás:

    Esemény után, asztalra le.
    Jó ajándék egy élmenyszintű programért.
  • Összkép:

    A környezet, az odafigyelés, a technika mind mind átlag fölötti. Maximálisan ajánlott.
Happy Massage