• Zoya masszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első próbálkozásra elértem és aznapra egyeztettünk időpontot. Már a telefonban feltűnt vidám, kellemes hangja. Pontos tájékoztatást kaptam a masszázsról és az elérhetőségről. A címre érve kaptam meg a pontos bejutási infókat.
  • Megközelítés:

    Angyalföld jól megközelíthető, de mégis csendes helye. A parkolás fizetős a ház előtt, de mellette már nem. Érdemes figyelni. BKV is lehet, legalább is a ház előtt láttam buszmegállót.
  • Helyszín:

    Könnyű, diszkrét bejutás a kamerázott lépcsőházba. Viszonylag új építésű ház és ennek megfelelő lakás. Mindenhol rend és tisztaság, a masszázs szoba nagyon hangulatos. A színek és a díszek illenek a helyhez és a benne folyó tevékenységhez. Igaz a szoba kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. Akinek a méret számít az gondolom választhat a nagyobb szobákból is. Kaptam tiszta türcsit a megfelelő méretben és irány a fürdő. Itt is megfelelő tisztaság és végtelen fajta tusfürdő. Én csak lekaptam az elsőt, ami megfelelő is volt.
  • Lány külseje:

    Zoya egy szép, kifejezetten jó alakú nő, aki a korából bőven letagadhatna. Ráadásul egy izgató tapadós ruha volt rajta, szuperül nézett ki.
  • Erotikus masszázs:

    A kezelést masszázs padon végezte, kellemes zene mellett. Az elején megkérdezte, hogy van-e problémás terület, kell-e valamire figyelnie. Ezt tisztázva egy kellemes jóleső masszázst kaptam, keleti masszázs elemekkel fűszerezve. Odafigyelt mindenre, a nyakamat és a vállaimat is kezelésbe vette. Ez sok más helyen ki szokott maradni. Kezelés közben többször megkérdezte, hogy jól csinálja-e, nincs-e valamilyen probléma. Jól lehet vele beszélgetni, értelmes és tájékozott. Tulajdonképpen végig beszélgettük az egész masszázst. Kellemes, illet mentes olajat használ, így nincs gond, hogy az ember - még tusolás ellenére is - másnap is illatfelhőben van. A szobában pont jó volt a hőmérséklet, ami ilyenkor ősszel már fontos.
  • Levezetés:

    A masszázs végére lekerült a ruha és jöhetett a fordulás. Nem esik neki rögtön a szerszámnak, hanem finoman veszi kezelésbe, néha lassít, máskor gyorsít. Egyszóval jól csinálja. Közben simogatásra is van lehetőség, de francia és egyéb extra nincsen. Ez igazából nem is hiányzott, mert nagyon kellemes a kézi munka, amit én egy gyors lövéssel háláltam meg. Befejezésül még kaptam egy kellemes arc és fej masszázst. Amikor végzett előre bekészített vízzel kínált, ami figyelmességre vall. Fürdéshez kaptam egy új száraz törülközőt. Mire visszaértem a masszázspad már újból fel volt díszítve. Meg kellett állapítanom, hogy Zoyanak egyszerűen van érzéke ezekhez a hangulati elemekhez.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt korrekt ajándék, a színvonalnak megfelelő.
  • Összkép:

    Zoya egy igazán jó és igényes nő, ami látszik rajta is, a környezetén és a munkáján is. Aki jó színvonalat keres és nem érdeklik az extrák, annak jó választás. Én végig jól éreztem magam.
Happy Massage