• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Kedves Anonimattila! :) Köszönöm a jó beszit, nagyon örülök, hogy mindketten jól éreztük magunkat. Ahogy láthattad is, elköltöztem a IX. kerületbe, így érzékeny búcsút vehettünk egymástól a beszámolódban említett kedves nénivel. ;) Nagyon tetszett, ahogy irányítottál, hogy őszinte legyek, ez még fel is izgatott... :) Szeretem, ha egy férfi gyengéd, figyelmes, de határozott. Te ilyen vagy. :) Úgy éreztem, maximálisan megvolt közöttünk az összhang, ezt pedig már csak a vonzó külsőd tudta még jobban fokozni. :) Remélem hamarosan megejthetjük a második randevúnkat is, és megmutathatom az új kuckómat! :P Csókolgatlak, Lotti :*

  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, a telefonban, készséges volt, 30 percet kert. Elsősorban az esti órákban és éjszaka dolgozik.
  • Megközelítés:

    Központi helyen van. Mivel én éjfél korul mentem, közvetlenül a ház mellett tudtam parkolni, de el tudom képzelni, hogy napközben esetleg nehezebb lehet az autónak helyet találni, és fizetős is a környék. De mivel az esti órákban dolgozik ez valószínű nem annyira gond. Ami a tómegközlekedést érinti, én nem élek vele, de közvetlenül metróvonal mellett van.
  • Helyszín:

    Átlagos pesti ház, nem új építésű, nem is panel. Rendezett, és diszkrét is lenne, DE. A lépcsőházban van egy lakó (a lányok -öregasszonynak- hívják) aki előszeretettel zárja kulcsra a lépcsőház ajtaját. Emiatt az egyik lánynak le kellett jönnie, beengedni kulccsal. Ez meg nem lenne gond. Sőt felfele menet alaposan szemügyre vehettem a barátnő kerek popsiját, mivel előttem ment a lépcsőn - komolyan majdnem meghívtam egy négykezes akcióra, szívesen lerendeztem volna a kis barátnőjével együtt.) Viszont amíg a lakásban voltam, a k szomszéd újra kulcsra zárta a lépcsőházi ajtót. Emiatt elmenetelkor vissza kellett telefonálnom hozzájuk, hogy engedjenek ki. Ez nem volt annyira jó logisztikai szempontból, de a lányok abszolút ártatlanok a lépcsőházi bonyodalomban, és nagyon segítőkészek voltak. Maga a lakás rendben van. Egy viszonylag kis szobában voltunk, ami nagyon hangulatosan volt berendezve, sok gyertyával. És kellemes meleg volt. Nekem a lakás rendben volt.
  • Lány külseje:

    Magassarkú szandálban, kihívó ruhában fogadott, kisminkelve, piros rúzzsal, parfümmel. Nagyon jó no, mar az első pillanatban felizgatott. Nekem az arca is bejött. Tényleg nagyon vékony, de pozitív értelemben. Szerintem a külseje alapján egyértelműen ajánlható, emiatt senki nem fog visszafordulni az ajtóból.
  • Action:

    A lány kezdő, viszont az irányítható és engedelmes fajtából. Én az ilyen lányokat szeretem, ezert hamar megtaláltuk a közös hangot. Azzal kezdtem, hogy a magassarkún és a melltartón kívül mindent levetettem vele. Utána hosszan franciáztattam, amiben még picit kezdő, de lelkes, és cserebe szeret popsit nyalni. Ez utóbbit hosszan csináltattam vele, engedelmesen kényeztetett, erezhetően próbált minél mélyebbre nyomulni a nyelvével. Időnként csókolózás is volt, ezt nagyon jól, mélyen és szenvedélyesen csinálta. Utána gumihúzás, hanyatt fektettem, és így rendeztem le. A puncija szuper szűk - ha nem latom a saját szememmel, azt hittem volna a popsijában vagyok. Sajnos a szűk puncija annyira szorított, hogy gyorsan kivégzett. A gumit lekapva a szájába spricceltem - azt hiszem lement a pocakjába, de ez inkább csak tipp, eléggé készen voltam.
  • Elszámolás:

    Önként előre, átlagos.
  • Összkép:

    Egyszerű, de lelkes fiatal lány a pesti éjszakában. A pozitív hozzáállása, a külseje, és a nyitottsága az orális játékokra mindenképpen ajánlottá teszi, szerintem senki nem fog csalódni, Aki szereti az engedelmes lányokat, akiket irányítani lehet, szinten megtalálja a számítását. A lépcsőházi logisztikán meg picit dolgozni kell, de ennek ellenére ajánlott, szerintem esélyes hogy még visszamegyek.
Happy Massage