• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Örülök, hogy legalább olyan jól érezted magad velem, mint én Veled! Remélem a kipróbáláson túl lesz még alkalmunk találkozni!És köszönöm a beszit!
    Csók!

  • Egyeztetés:

    Nagyon jók a képek és még jobbakat írtak róla, így nyár vége felé felhívtam. Sajna épp szabadságának kezdete előtt egy-két órával, így akkor nem tudtunk egyeztetni. Nagyon kedves és informatív volt, ezért jegyeztem, hogy őrá mindenképp sort kell keríteni. Ez tegnap dél tájban történő egyeztetés után kora délután történt meg.
  • Megközelítés:

    GPS ismeri. Parkolás ingyen akár a bejárat előtt is, van hely bőven. Az utcának a bejárattal ellentétes oldala nem túl szép, de a környék elég kellemes (sétáltam egy kicsit, mert vagy 10 perccel idő előtt érkeztem. Mikor megszólalt a gong, felhívtam és azonnal beengedett.
  • Helyszín:

    4 emeletes, országszerte gyakori ház. Baszoba kellemes, tükörrel az ágy végében. Ruhát kanapéra lehet letenni. Fürdőben egy sarokkád. Meg is lepett, hogy ez ide befért. Szájvíz van, tusfürdők közül is lehet választani. Törölköző közepes, akció közben a konvektoron majdnem teljesen megszáradt.
  • Lány külseje:

    A képek tökéletesen megmutatják őt, kivéve az arcát, ami messze eltér attól amilyet én elképzeltem, de nagyon rendben van. Nem tudom pontosan körülírni, hogy mihez is hasonlíthatnám, de az biztos, hogy szokatlan, de kellemes érzés volt őt nézni. Rövid szőke séró jól belőve. Nem éppen nővérkés, de nekem azt juttatta eszembe a szerkó, amibe fogadott.
  • Action:

    Érkezéskor cipő le. Másik szobában kolléganő? (elfelejtettem megkérdezni) ad életjeleket. Baszobába be, dzseki a helyére és olyan jól kellette magát, hogy két szó után már vadul smároltunk nyitott ajtó mellett. Hogy ne gyűrjem össze a ruhámat félig levetkőztetett és meg félig kinyaltam azt a finom puncikáját. Gyors füri, majd tényleg nekiláttunk a házi feladatnak. Vagányul tépte magáról a szűk rucit. Bár míg abban volt is frankón látszott milyen szép nagy melle van és nagyon ígéretes csomagolásban volt. Cicidlitől gyorsan megszabadult, amint nyelvemmel megtaláltam benne a bimbóját. Mivel nagyon lendületes és változatos volt az akció, nem tudok sportriporteri részletességgel beszámolni minden mozdulatról, ezért igyekszem csak a tényekre koncentrálni. Persze ezt is nehéz érzelmek nélkül. Szóval, nagyon jól csókol. Parádésan franciázik, makkon, rúdon, golyón is elidőzik és köpköd, ahogy rendes pornófilmben illik. Cicije lassan, de biztosan érzékenyül és bimbója gyönyörűen kiáll. Finom a bőre, mindenhol kellemes simogatni. Puncija nagyon finom és érzékeny, rendesen tolja is, hogy nyalakodjak - legnagyobb örömömre. Aztán cicivel masszírozta a szerszámom, majd a hasamra ült és kent egy kis masszázskrémet. De jó ötlet volt. Eddig is minden simán ment, de ez után még jobban csúszott a dolog. Feldobta a gumit és beleült. Gyerekek! Ez igen! Dolgozott rendesen, majd idővel guggolva tette mindezt. Pazaaaaar!. Cicije szépen himbál, már amikor egyikünk sem tesz lengéscsillapítót, amitől csak az von el, hogy a fenekét gyúrjam, ami szintén pazar. Aztán lassan haladtunk egyik poziból a másikba, míg végül félig a hátán fektetve, hosszas agonizálás után lett végem. Műszert az első adandó alkalommal kiműti és gumit is eltávolítja. Utána még némi bújás, majd ismét füri.
  • Elszámolás:

    A szokásos tartomány felső széle, első alkalommal előre (mármint a füri előtt), az asztalra. Korrekt, ebben minden benne volt, ami nekem számít.
  • Összkép:

    Wow! Ki kell őt próbálni! És akkor lesz az embernek lövése arról, hogy milyennek is kell ennek a dolognak lennie. Szerintem az én karrieremben is top 10-re esélyes.
Happy Massage