• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Barni!

    Nem is tudom elmondani milyen furcsa érzés olvasni a soraidat, te vagy ugyanis az első aki beszámolót írt rólam.
    Furcsa és bizsergető.
    Ha jól érezted magad annak őszintén örülök, és a kedves szavakat pedig köszönöm, a finom csokiról nem is beszélve. Ez az egyik gyengém.
    Ha legközelebb is szeretnéd, hogy lyukat beszéljek az oldaladba, na meg egy finom masszázs is jól jönne...csak hívj nyugodtan.
    Ennél jobb kezdést itt az új helyemen nem is kívánhattam volna magamnak.
    Még egyszer köszönöm!

    Puszi:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Privát üzenetben kerestem fel,mert csevegésben nem volt bőbeszédű.:)
    Pár levélváltás után,bejelentkeztem.Nem szokott elfogadni csak telefonos bejelentkezést,de most kivételt tett,amit utólag is köszönök.Elég határozott és lényegre-törő volt minden közlése,semmi cicó.:)) Talán ez volt az,amiért bejelentkeztem.Éppen most váltott kerületet,így az új címen,én voltam az első vendége.
  • Megközelítés:

    Fehérvári út Etele út környéke.GPS odatalál,parkolás ingyenes,BKV is bőven van,szinte az ajtóban tesz le.
  • Helyszín:

    Panelház egyik felső emelete.Panelre jellemző zuhanyzó,masszoba,ahol ágy és masszpad is fellelhető.Fürdő tiszta,sok tusfürdő,szájvíz a mosdón.
  • Lány külseje:

    Aliz a képeknek teljen megfelel,semmi retus.Arckitakarással hírdet,de senkit ne rémisszen el,hatalmas kék szemek,és szép pofival rendelkezik.Cickók tenyérbeillő méretűek.Nagyon kedves,közvetlen,és a szavakat sem kell kirángatni belőle,érdeklődő.
  • Erotikus masszázs:

    A megadott időpontban felhívtam az ajtóban, ahol megkaptam a kódot és a pontos ajtószámot.
    Ajtónyitás követően,egy mosolygós Hölgy nyitott ajtót rövidnaciban és pólóban. Kedvesen beinvitált, majd jelezte, hogy Ő most van itt először, és még nem agyon járatos, mi merre, és mi hogyan működik. Kicsit beszélgettünk, majd elkísért a fürdőig. Visszatérve már melltartóban és szexi bugyiban fogadott, amitől szinte azonnal önként meg is vált. Segítettem kibontani a csokit, amit hoztam,ebből falatozott kicsit. Kérdezte hol csináljuk a masszázst, mire én az ágyat választottam, mivel csúszkát is kértem, gondoltam, jobb lesz ott.
    Elterülve a hátamra pattant és kényeztető maszázsban részesített a talpamtól a nyakamig. Nem volt erős, de többször is kérdezte, jó-e így. Nekem megfelelt, nem akartam szétgyúratni magam. Közben néha a cicikket is bevetette, és pár másodpercre hozzám bújt és átölelt, előkészítve a csúszkás levezetést.
  • Levezetés:

    Jól beolajozott,majd én őt, és először hason fekve kezdtünk, A csúszkás résznél jól használja a cickókat és a puncit is. Simogatós, ölelkezős, puszilgatós. Megfordulva, hasonlóan jó puncis csúszkát kaptam, kisbarnit dörzsölgette puncijához. Kölcsönösség lehetséges,kivéve a mókuskát,az tiltott terület. Cickókkal is ingerelte, majd megfordulva rajtam, 5cm-re a számtól ingerelt a látvánnyal. Csak kézi levezetés van, amire már nagyon vágytam. Mellém fekve, hozzám bújva csókolt, ölelt, puszilgatott, közben többszörös olajozást eszközölt. Van érzéke hozzá,nem akar azonnal kivégezni. Közben simogattam mindenhol, és puszilgattam.
    Ebben a formációban lett végem. Kicsit pihegtem mellette,majd kis törölgetés,és összebújás.A vége felé közeledett az egy órás program,de mondta,hogy ne siessek,ráérünk.Hozott egy kv-t,amit a Kollegina ígért a cseviben, csak éppen nem szólt neki. Nem akartam vele fárasztani, de mondta, no para, mindjárt hozza,és hozta is. Eltelt 20 perc, mondtam akkor lassan mennék, de legyintve, hogy úgy is most van itt először, hova rohanok. Kicsit összebújva falatoztunk a maradék csokiból, aztán már nekem volt kínos kicsit,így javasoltam a tusolást. Elkísért, lemosta az olajat a hátamról. Felöltöztem majd pár puszival távoztam. Közel,majd 2 órát voltunk együtt.
  • Elszámolás:

    A szokásostól kedvezőbb az ajándék mértéke, kicsit megtoldva.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam vele, remek partner volt mindvégig. Unatkozni nem lehet mellette, legalább annyit beszél, mint én.:))
    Ajánlom mindenkinek aki az érettebb Hölgyek társaságát kedveli,remek kézi levezetéssel.
    Csókol,Barni!
Happy Massage