• Enikő19

  • Beküldte:
  • Enikő19 reagálása

    Kedves Vendégem!

    Néhány dologgal nem értek egyet,ezért szeretnék reagálni a beszámolódra.Úgy érzem tartalmaz 1-2 valótlan dolgot,amit csak egy kezdeti félreértés miatt "érdemeltem ki":
    A találkozásunk elején valós volt a "harisnya incidens",viszont most sem tudok rá mást mondani,mint akkor,hogy nem emlékszem rá,hogy beszéltünk volna róla(pedig mint írtad a telefonos egyeztetést követően hamarosan találkoztunk).Lehet én tévedek,de akkor sem érzem,hogy megérdemeltem volna emiatt mindazt,amit ide írtál.Pedig én úgy érzem,hogy mindössze emiatt kaptam ezt a pozitívra értékelt negatív beszámolót.

    "Egyébként nem volt kedves egész idő alatt".
    Eddig senki másnak nem volt hasonló problémája.Ami pedig a mi találkozásunkat illeti,nagyon jól emlékszem,hogy kb 10-15 percet normálisan sikerült elbeszélgetnünk,és személy szerint örültem is neki,hogy megtört a jég a kezdeti"nehézségek"ellenére.Ezek szerint még sem...Innentől én is megkérdezhetném,hogy ki volt kettőnk közül,aki kedvességet színlelt.

    "rámült és összekent valami testápolóval"
    Mielőtt "összekenek" valakit testápolóval,mindig megkérdezem,lehet-e,mivel jól tudom,van aki nem szereti.

    "Próbáltam egy kicsit keményebb tempót, de nem jött be"
    Nem egyértelmű az írásodból,hogy kinek nem jött be,de erősen sejthető...Én sok mindenre nyitott vagyok,az egy dolog,hogy szeretem fokozatosan felépíteni a játékot,ami nyilván nem ott kezdődik,hogy durván lerohanom a másikat.De ez nem zárja ki azt,hogyha belelendültünk,akkor ne kedvelném a keményebb tempót is,sőt...Nem hinném,hogy valaha is ellenemre lett volna ez.Biztos,hogy nem...

    "Még volt kb. 20 percem, gondoltam belefér még egy menet. De amikor kezdeményeztem volna, kérdezte, akarok-e még egyet tusolni, mert ennyi volt..."

    Ne haragudj,de ez teljes mértékben valótlan és sértő!Soha nem küldtem el vendéget idő előtt!Azt gondolom nem egy ember tudná igazolni,hogy 5-10perccel maradt éppen tovább,ha épp több időre volt szüksége elkészülni,mint amennyivel hamarabb én szóltam.Mínusz 20 perc,abszurd!
    5-10 perccel szólok az idő letelte előtt,hogy bele férjen egy zuhany,de ezt bármelyik más lány,aki korrektül dolgozik így csinálja.

    Lenne még 1-2 apróság,de nem szeretném túl hosszúra engedni ezt a dolgot.
    Befejezés képp úgy gondolom,hogy a kezdeti félreértés ellenére én mindent megtettem,hogy jól érezzük magunkat,de úgy látszik kevés voltam ehhez,miután Te elkönyvelted magadban az első 5 perc elteltével,hogy nem fogod jól érezni magad.Mindez szíved joga,de kérlek valótlan dolgokat emiatt ne állíts!
    Köszönöm!
    Eni

  • Egyeztetés:

    Hosszú időn keresztül próbálkoztam. Végül sikerült. Elmondta a lehetőségeket. Hamarosan mehettem.
  • Megközelítés:

    A Fehérvári és Szerémi között. A parkolás free, de nehezen találni helyet. Villamos a Fehérvárin, de az Allee sincs messze.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark. A baszobában francia ágy, fotel és nagy tükör. Egyébként nagyon sötét. Nem egyedül van a lakásban. Persze, a barátnője ugrott fel egy kicsit... A fürdőben kád. Láttam már tisztábbat!
  • Lány külseje:

    A képeken Enikő van. Van néhány pirszingje, nem csak a köldökében. Engem nem zavart. Szép cicik, apró popsi. Az arca nem rossz. Fehérnemű, köntös, magassarkú kombinációban fogadott.
  • Action:

    Érkezésem után a szobában rendeztük. Mentem fürödni. Visszatérve kértem, hogy vegyen fel combfixet, amit a telefonban is megbeszéltünk. Mondta, ha megtalálja, felveszi. Persze nem találta... De indult a hiszti, hogy legközelebb találjam ki előbb és jelezzem a telefonban! Már itt tudtam, hogy nem lesz legközelebb... Egyébként nem volt kedves egész idő alatt!
    Mondta, feküdjek az ágyra. rámült és összekent valami testápolóval. Levette a melltartóját és úgy csúszkált. Próbálkoztam a csókkal nem volt az igazi. Elkezdtem kényeztetni a nyakát mellét és punciját. Éreztem a borostát, de finom jó illatú volt. Produkált egy -élvezést- a semmiből. Nem hittem el. Mondta hogy most ő kényeztetne. Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul. Próbáltam egy kicsit keményebb tempót, de nem jött be. Ebben a pózban gyönyörű volt a popsija és az anusza, amit engedett finoman simogatni. Oldalt-hátul pózban fordulva lett végem. Csak papír zsebkendő van azzal töröltem le magamat. Kicsit dumáltunk és felajánlott egy masszázst. Értelmes lány, de egyértelműen kiderül, hogy csak az ajándék miatt dolgozik.
    Még volt kb. 20 percem, gondoltam belefér még egy menet. De amikor kezdeményeztem volna, kérdezte, akarok-e még egyet tusolni, mert ennyi volt...
  • Elszámolás:

    Előre. Bp-i átlag. Pópó, NFVSZ extra.
  • Összkép:

    Gondolkodtam, hogy pozitív, vagy negatív besorolást adjak a beszámolónak. Nem tudom, miért adtam pozitívat. Biztos, hogy nem megyek vissza. Nem éreztem az akarást Enikő részéről. TP volt. Egyszerűen nem jött be. Sok jobb szolgáltató van nála.
Happy Massage