• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Egyetlen kis Törpikém!

    Köszönöm, hogy visszatértél hozzám és ismét láthattalak, nagyon jól esett, hogy nem felejtettél el. :-* :)

    Sajnos nem minden "gyökeret" tudok kezelni, a fogfájós az ilyen; abban lennék a legrosszabb. Más "gyökeret" szívesen kezelek.

    Csak hogy megint jó dolgot mondjak, ismét variáltam valamit de már az kivitelezhetőbb, mint az első fali dolgom. :D Ezt viszont nem fogom elmondani :D Majd meglátod.

    Remélem még fogunk találkozni és együtt átélni ezeket a kellemes pillanatokat.

    Köszönöm szépen azt a kis ajándékot amivel megleptél ismét, bár nem maradt meg sokáig, így van jól. Hol a farkát hol a fejét kaptam be először. :)

    Összegezve elmondhatom, hogy nagyon jól éreztem magam Veled ismételten és várlak vissza sok szeretettel.

    Puszik
    Alexa baba

  • Egyeztetés:

    Egy telefon és másnapra meg is volt beszélve.Már régen voltam nála, úgy tűnt, örül a viszontlátásnak.
    Jókor mentem, kedden, utána éjjel egy jó kis fogfájás elővett, mostanra már túl vagyok az első gyökérkezelésen, azért nem is volt kedvem eddig beszit irni, de még nem késő. Alexa Baba gyökérkezelése se rossz:-), de fogfájás ellen hatástalan, főleg, ha még csak lappang...
  • Megközelítés:

    Mint eddig, könnyen, BKV-val, de parkolóhely is akad,aki nem így megy.
  • Helyszín:

    A régi,tiszta, rendezett minden, de mindig variál, nem tudtam a találós kérdésére válaszolni, mi lesz majd a falon, új dolog.
    De már tudom, jó, látványos ötlet, masszobába még nem láttam ilyet, nem is árulom el, mi az :-).
    A többi, előszoba, fürdő ok.
  • Lány külseje:

    Nem nőtt tovább, mióta láttam:-), karcsú, sexi jelenség - továbbra is. A képei magukért beszélnek, nincs mit írogatni, meg kell nézni, aki még nem volt nála.
  • Erotikus masszázs:

    Megkérdezte, talp legyen-e, másfél órába az is belefér, - ennyi időt kértem. Tehát talp, lábak, combok, fenék, utána fordulás, nem mindig, de csináltuk már így. Jó, akkor legyen így :-).
    Megtörtént a hosszadalmas levezetés, -erről lentebb, utána jött a hát, karok és nagy beszélgetés, ami még fürdés után is folytatódott, felöltözve, de mondta, nem kell siessek, nincs utánam szorosan senki.
    Olyan nagyon különleges masszázst nem kértem, nagyjából úgy csinálta, mint eddig, külön kezelendő fájós rész most nem volt, ez is ritka nálam. Átgyurkált mindenütt, kellemes volt.
  • Levezetés:

    A levezetést én egy jó ideje mindenhol felváltva kézzel-szájjal kérem,ő úgy szokta meg, hogy szólok, én meg vártam, hogy majd átvált franciába, de végül is így lett különleges a dolog. Jó sokáig, lingam masszázst végzett, nem sima kézi levezetés,(olyan is volt már vele) nem gyorsított, cirógatott, visszafogottan, én simogattam, amit elértem, főleg a popsit,de a cicikék se maradtak ki, állt mellettem a masszázságynál. Egyszer csak feltette a jobb lábát az ágyra, és a tükörből csodálatos punci és gömbölyű popsi tárult elém. Nemcsak néztem, jól kézre esett :-). Mondom ,ez egy új,figura, ő kajánul, á, csak elfáradt a lába. De ezenkívül nem sokat beszélt a levezetés alatt, rám- rám pillantgatott, összenéztünk, felmérte az izgalmi szintet,szende kis Mona Lisa-s mosolya volt oldalról ahogy kezelte a répácskámat :-). Nagyon tetszett.De minden jónak vége szakad egyszer, kellemes orgazmust okozott, a francia elmaradását egy cseppet sem bánom. Szerinte ez volt a legjobb, és hamar megvolt, én nem így érzem, nekem sokáig tartott, és ez is legjobb volt :-).
  • Elszámolás:

    Beszélgetés közben a masszázságy végére tettem, mintegy mellesleg. Korrekt ajándék.
  • Összkép:

    Régi -barátnőm-, ha nem is sűrű vendég vagyok, nem mutatta, hogy neheztelne, másé is vagyok :-).
    Nagyon kedves volt most is. Igazi lingamot is tud, most azt kaptam, de minden részében jó a masszázsnak, mehettek hozzá, kedves MT.-sak bármilyen igénnyel, természetesen az erotikus massz keretein belül. -Ajánlott- leányzó, ahogy itt szokás írni.
Happy Massage