• Angi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Privát üzenetben pár nappal előtte,előző nap telefonon. Kedves hang, korrekt tájékoztatás.
  • Megközelítés:

    Óbuda, Árpád híd környéke, GPS odatalál, a parkolás ingyenes. BKV is van bőven.
  • Helyszín:

    Régi panelház egyik alsó emelete. A lakás rendezett, tiszta,fürdő kádas zuhanyzó, sok tusfürdő, szájvíz, hatalmas törcsi. A szobában franciaágy, és egy fél Disco-nyi világítás-technikai berendezés, ami üzemelt is. Nekem tetszett.
  • Lány külseje:

    A képei valószínűleg nem teljesen frissek, és némi retus is van,a valósághoz képest. A cickók azok a képeken látható méretű és formájúak. A képekhez képest kicsit teltebb csípőnél, de a tűrésbe belefér.
  • Action:

    Telefonálás a kapuban,instrukciók,majd ajtónyitás.
    Csevegésben már hetek óta húztuk egymást, és az volt a benyomásom, hogy domináns fellépésű a Kisasszony. Felkészültem arra,hogy a program végén a küszöb alatt, -kérek engedélyt távozni- búcsúzunk majd. Ajtónyitást követően, már az első pillanatban észrevettem zavartságát. Próbáltam oldani a feszültséget,de elég nehezen ment. Remélem Hölgyek is olvassák a beszámolókat, és megerősítenek abban, hogy velem max. az első 5 perc után sima ügy. Talán a határozottságom az amitől valami bennragadt. Kis beszélgetéssel kezdtünk, majd elmentem tusolni. Visszatérve kihámoztam a maradék bugyikából, és kicsit cirógattuk egymást. Javasolta, kezdjünk egy kis ismerkedős kényeztető masszázzsal, mert általában Ő ezt így szokta. A körülményekre tekintettel elfogadtam, és hasra dobtam magam. Jó 10 percig simogatott, és közben jót beszélgettünk. A kezdeti zavartság viszont maradt. Nem mondanám, hogy rossz volt,inkább olyan -szűzlány beavatás- feelingje volt,ami még valahol tetszett is. Kizárólagos irányító szerepem volt, bár az egyenrangúságot jobban szeretem. Franciás kényeztetéssel kezdett, amit jól csinál. Gondoltam kicsit babusgatom, így percekkel később hasra fektettem, és csókoltam testét, közben kézimunkával kényeztettem,itt viszont hamar a csúcsig jutott. Ezt követően franciásan kényeztetett ismét, majd a védőt kértem, és először lovaglással kezdtünk. Jól mozog, nem megjátszós. Kicsit később hátulról támadtam,majd ebben a formációban értünk el a gyönyör kapujába. Kis tisztálkodás, majd közös zuhanyzás. Úgy gondoltam, kicsit átbeszéljük az előző órát,és a zavartság okait. A program alatt nyújtott hozzáállással semmi probléma sincs, itt hiányérzetem nem lehet. Ami az adatlapon szerepel,az elérhető is. Mikor beszélgetünk,akkor éreztem azt, hogy megszűnt az a zavartság, ami a program alatt jelen volt. Ha így kezdünk, most lehet egy Felejthetetlen beszámoló született volna. Remélem sikerült meggyőznöm arról, hogy milyen jogos igényei és elvárásai lehetnek a vendégeknek anélkül, hogy bármi extra történne. Én úgy éreztem sínre kerültünk a végére, és nem a kioktató szándékot, hanem segítő szándékot vélte felfedezni mondandómban.
    Az én privát véleményem az,átgondolva, értelmezve a beszélgetést, de lehet tévedek, -az esetleges rossz tapasztalatok ellenére sem szabad általánosítani, és ennek szellemében viszonyulni bárkihez is. Ha ezt leküzdi,tökéletes randik és felejthetetlen beszámolók születnek.
    Persze lehet, hogy most nem volt jó napja, ilyen előfordulhat, vagy a kellő szimpátia hiányzott.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, a környékre jellemző mértékű.
  • Összkép:

    A fent említett zavartság ellenére,összességében egy JÓ értékelésű volt számomra. Remélem a reagálás lehetőségével élve megtudunk valami pluszt.
    Csókol Barni!
Happy Massage