• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eddig mindig sikerült elsőre. A telefont is felvette minden alkalomkor első próbálkozáskor és időpontot is mindig sikerült rögtön megfelelőt találni...
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, úgy pofon egyszerű. Több lehetőség is van (busz,metró).
    Utána kb 5 perc séta. Könnyen megtalálható a cím.
    Még nekem is az volt már az első alkalommal, pedig nem pesti vagyok...
  • Helyszín:

    Hangulatos, tiszta rendezett az egész lakás.
    A szobában kényelmes franciaággyal.
    Kívánni sem lehetne jobbat. :)
  • Lány külseje:

    Szép, feszes test. Olyan pont jó :) Elmondása szerint felszedett pár kg-ot az elmúlt időben, de Én nem vettem észre rajta.
    De ha így is van, akkor is bőven jó még.
  • Action:

    Nála az tetszett mindig is, hogy ilyen téren is közvetlen nagyon és sokszor úgy magától jönnek a dolgok... Először mindig megkérdezi hogyan szeretném, a többi meg adja magát, vagy megkérdezi, hogy így vagy úgy mehet-e ?
    Én ilyenkor azonnal rábólintok :) Tegnap franciával kezdet, ami eddigi tapasztalataim alapján magasan a legjobbak közé tartozik, egyszerűen fantasztikus ! :)
    Utána védőfelszerelés és én -kerekedtem- felül, utána pedig hátulról -támadtam- be, és így lett végem.
    Második menet felvezetésként ismét kis francia, aztán kapásból hátulról kezdtük... Fantasztikus vele hátulról, nem is bírtam túl sokáig.
    Utána illetve a 2 menet közben kis beszélgetés, utána gyors zuhany, váltottunk pár szót váltottunk ismét, aztán eltávoztam a tetthelyről a lehető legnagyobb elégedettséggel...
  • Elszámolás:

    Ez a része is teljesen korrekt.
    Miután megbeszéljük mennyit szeretnék maradni, mit szeretnék leteszem az asztalra. Ami ott is marad egy ideig, sosem veszi el azonnal. Ha kell visszaadni, akkor a visszajáró már az asztalon vár, amikor kijövök a zuhany alól.
    A tiszteletdíj is teljesen elfogadható, sőt, ha többet kérne még az is jutányos lenne
  • Összkép:

    Voltam pár lánynál az elmúlt időkben, de eddig messzemenőleg nála éreztem a legjobban magam minden alkalommal. Köszönhető ez a közvetlenségének, kedvességének. Pedig nem vagyok egy matyóhímzés... :) Még sem éreztem emiatt sosem rosszul magam nála. Nagyon közvetlen, jókat lehet vele beszélgetni bármiről, és az ágyban is nagyon kellemes partner.
    Ha valaki tényleg jól akarja magát érezni, az minimum egyszer meglátogatja (aztán úgysem bírja ki, hogy ne menjen vissza:) )
    Szóval ajánlott minden téren !
Happy Massage