• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több lányt felhívtam, sikertelenül, de Jázminnál sikeres voltam: felvette, megbeszéltük, OK. A csomagokat nem értettem pontosan a telefonban, de élőben tisztáztuk.
  • Megközelítés:

    GPS simán odatalál, busz is van a környéken, fizetős parkoló, de a legkisebb pesti áron.
  • Helyszín:

    Néhány éve épülhetett társasház, még mindig hirdetnek eladó lakásokat. Megfelelő minőség, szoba is OK? törülköző is, minden OK, a manapság elvárható színvonal.
  • Lány külseje:

    Dögös arc, plázacicás, tökéletes alakkal. Hatalmas szilikonos keblek, állnak, mint a cövek. Az alakjáért viszont ő tesz nap mint nap, kondizni jár; meg is látszik, tökéletes popsi, gyönyörű combok, lapos has, tökéletes domborulatok, tényleg tökéletes, rajzolni sem lehet szebbet. Arca karakteres, plázacicás, olyan, akit ha látsz a Westendben, legszívesebben azonnal megd..nál! Hát itt és most megteheted!
  • Action:

    Ölelkezés, pici csókok, lefejtem a melltartót és a bugyit, mint egy esztétikai élményt, csodálom alakját, remek popsi, fogdosom, minden. Leültetem az ágyra, szemből francia, kértem, hogy finoman, én úgy szeretem, tényleg finom, bőnyálas, megfelelő hanghatásokkal - aztán ledöntöm, csuprát lefetyelem, élvezi, imádom a kissé obszcén megjegyzéseit (igen, nyald csak ki a pinácskámat, úgy, isteni!), ez felajz, amikor a hüvelyébe téved a nyelvem, nagyon élvezi, a nyelvemmel dugom, nagyon élvezi... Gumi fel, szemből behatolok, szemembe néz, mondja, hogy dugjam csak a puncikáját, nekem se kell több, nyomakodom, lököm be az ezredest, ő meg csak fűt... Hhhhu! Aztán lovaglás, gyönyörködöm tökéletes alakjában, majd kicsit doggy, tövig be az ezredessel, lököm-lököm-lököm, vissza misszionáriusban, fekvőtámaszban nyomom, ahogy csak bírom, és amikor érzem, hogy jön a csúcs, még rátesz verbálisan egy lapáttal (spricceld belém a g...det!), nnnnna, még csak ez kellett, hát én aztán mindent bele..!
    (Ennél szuperebb nyilván csak gumi nélkül lehetett volna a beleélvezés, de hát ez nyilvánvalóan nekünk, MT-knek érthető módon nem jár, csak egy barátnak...) Aztán még bent tartottam egy-két percig az ezredest, szemeztem vele, az utolsó cseppeket is kinyomtam az ezredesből bele a gumiba, aztán szép lassan leszálltam róla. Utána azonnal dumálni kezdtünk különféle dolgokról, teljesen közvetlen módon...
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, de nem nyúlt hozzá, ott maradt az asztalkán távozásomig.
  • Összkép:

    Kiváló szolgáltató, igazi dögös csaj, olyan, akit úgy de úgy meg szeretnél d.gni! Tudja ezt magáról, de nincs elszállva, teljesen normális a gondolkozása. Aki hamvasarcú tiniket szeret, az ne hozzá menjen, de aki szeretne egy jót dögösen kefélni (de a hölgynek a tiszteletet megadni!), annak bizony kiváló választás Jázmin!
Happy Massage