• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Az élmény számunkra is felejthetetlen volt! Őszintén szólva meg is sirattuk kicsivel később, közvetlenül a sült hús zsír tunkolás előtt, hagymadarabolás közben.
    Ha elfogyna a hagyma,mindenképp értesítünk a pótlásról! Csodás ajándék volt, ahogyan az együtt töltött idő is! :*

  • Egyeztetés:

    Kedden délelőtt hívtam Dórit, hogy nagyon kívánós vagyok,és szeretném megismételni a legutóbbi Nórival együtt történt hármas együttlétünket. Persze most rögtön mennék, de az mint ilyenkor lenni szokott nem jött össze Nóri elfoglaltsága miatt. Végül kora délutánra találtunk közös időpontot.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival, BKV-al(77-es troli)jól és könnyen megközelíthető helyszin. Az autóval érkezők mindig találhatnak üres,ingyenes parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Legutóbbi ottjártam óta semmi nem változott, ugyanaz a nagyméretű franciaágy,tükör,stb. Otthon fürödtem, így a fürdőszoba meglátogatását kihagyhattam.
  • Lány külseje:

    Nincs mit írni, a fotóik magukért beszélnek....Az Őket meglátogatók azt kapják amit a fotóikon látnak.
  • Action:

    Nincs annál szebb látvány, mikor egy lakásba belépve,két erotikus ruhába öltözött Hölgy vár. Nincs annál jobb érzés mikor két Hölgy csókokkal, öleléssel,simogatással fogad. Kibontakozva közülük átadtam szerény ajándékaimat,bízom benne,hogy örömet,és meglepetést okoztam velük. Összeölelkezve kerültünk a szobába,ahol már állva megkezdtük egymás kényeztetését. Levetkőztettük egymást,majd az ágyra kerülvén mindketten engem kezdtek kényeztetni. Nóri a szájába vett, Dóri a számat uralta, majd cseréltek, innentől aztán volt mindenki mindenkivel. Csókolóztunk külön-külön, mindhárman egyszerre. Nyalhattam Nóri punciját egyedül és Dórival egyszerre. Dóri punciját egyedül és Nórival egyszerre. Szájukba kerülve kényeztettek egyedül,aztán mindketten egyszerre. Nóri -felöltöztetett- belém ült, hajzuhataga az egyik mellbimbómat, másikat Dóri szája izgatta. Szerintem ekkor történt a találkozásunk legemlékezetesebb történése is amikor még Dóri bennem ült,közben Nórival csókolózott,egyik kezemmel Dóri melleit simogathattam, másikkal mélyen Nóri puncijába nyúlhattam. Egy kis közös pihegés után, Dórival együtt Nórit nyaltuk elélvezéséig, majd Nórival nyalhattam Dórit az Ő elélvezéséig,és én is elélveztem szájukba.
    Dóri,Nóri! Elnézést ha valamit kihagytam vagy felcseréltem,d e mint tapasztaltátok, néha szinte az önkívületbe vitettek.
  • Elszámolás:

    A szekrényre tettem. A fentik ismeretében,és a kapott élményért szinte jelképes.
  • Összkép:

    Felejthetetlen, valamivel több mint egy órával ajándékoztak meg. A hármas együttlét igazi, minden férfi álmát bearanyozó élményben volt részem.
    Köszönöm Nektek!
Happy Massage