• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága egyetlen és utánozhatatlan nogod-om! :D
    Vagy kezdhetném akár úgy is:
    Drága "férjecském", Frédi! :D
    Soraid mindig mosolyt csalnak arcomra, imádom hogy ilyen kis lökött vagy. (és ezt természetesen jó értelemben mondom!) :D
    Az a fránya szájvizecske midig elkerüli a figyelmed, de még mindig ott található a mosdó szélén, mint legutóbb is! :D Irgum-burgum, legközelebb elviszlek szemészetre! :D
    Nagyon jól éreztem magam Veled, örülök, hogy már nem idegenekként üdvözölhettük egymást, hanem mintha már réges rég ismernénk egymást, kötetlenül tudtuk egymásból kihozni a legjobbat! :)
    Köszönöm az ismételt felejthetetlen pillanatokat és Bambit, aki azóta ékesíti polcom (ígérem nem falom fel!) :D, s a szavam betartva legközelebb valóban finomsággal foglak várni. Tudod a kedvenceddel! ;)
    Millió puszi, Dinóval várunk haza legközelebb is a bányából! :D
    Csókollak, ölellek, szerető "nejed": Vilma! :D

  • Egyeztetés:

    Ismerjük már egymást, így először privát üzenetben aztán pedig online időpont egyeztetéssel oldottuk meg, telefonálni már csak a kapuból telefonáltam :)
  • Megközelítés:

    Mivel bőven volt időm, így a Móricz Zsigmond körtérről mentem gyalog, kb. 15 perces séta onnan. Lett volna több lehetőségem is BKV-val menni de még így is hamarabb értem oda, így beültem a tetthelytől 1 percnyire található sörözőbe. Térkép majdnem fedi a valóságot, jó támpont.
  • Helyszín:

    Lépcsőházba bejutás után fel kis lépcsőn, egyből balra, hamar be lehet jutni a lakásba. A lakás tiszta, rendezett, nem különleges de nem is lepukkant. A baszobából lehet bejutni a fürdőbe, nem kell a lakásban végigmenni, kényelmes megoldás. Szájvizet hiányoltam a fürdőből, lehet hogy volt, csak vak voltam :) Szobában nincs semmilyen óra, egy rádió szól. Az ágy még mindig picinek tűnik, de ismét elfértünk rajta :)
  • Lány külseje:

    Aranyos pici lány, hatalmas mellekkel, inci és finci ahogy ő nevezi :) Arcfotóval hirdet így erre nem térnék ki bővebben, a mosolya még mindig gyönyörű :) Jó kedélyű lány, szeret viccelődni és nevetni :) Tetoválás és intim ékszer ékesíti testét. Fekete egybe ruhába és egy harisnyába fogadott.
  • Action:

    Fürdés után most én ajánlottam fel neki egy masszázst kezdésnek, amelyhez adott valamilyen masszázs krémet. Elbeszélgettünk élete dolgairól, felső testet masszíroztam csak mert a lábainál nem szereti:) Továbbá nagyon csikis tud lenni a hölgy így ha egy vicce nagyon csípősre sikerül, ez remek módszer a visszavágásra :D
    Mikor úgy éreztem hogy mindketten ráhangolódtunk az együttlétre, melléfeküdtem és elkezdtünk csókolózni. Buja csók, beleéli magát, nem csak puszilgatás, nagyon kedvelem ahogy csinálja :) Kis simi simi után a hátamra dőltem, meghagyva neki a kezdés jogát :P Fölém hajolt, megkóstóltatta velem incit és fincit majd végigdörgölt a melleivel, míg le nem ért az ezredeshez melyet teljesen körülöleltek a cickók :) Egy kicsit így játszott vele, majd még lejjebb csúszott és a golyókat kezdte nyalni-falni szívogatni. Ezután Végig szánkázott a nyelvével a farkamon egészen a makkomig, adott rá egy puszit majd hátra hajolt és nevetett, mindig ezt csinálja, kínozza az embert :D Aztán látva arckifejezésem, újra a szájához vette, majd el is tüntette teljesen :) Amitől nekem is jóllakott óvodás fejem lett ismét :D Azt hiszem neki specialitása hogy felváltva hol a melleit hol száját használja, remek érzés ahogy körbeölelik a mellei a szerszámom :)
    Mikor már nagyon jól éreztem magam, kértem hogy feküdjön a hátára, mert nem francia közben szeretnék elmenni. Egy szenvedélyes csók után a ciciket kezdtem el kényeztetni, jobban mondva csak az egyiket, aminek a másik cici majdnem sértődése lett a vége. Sürgősen át kellett térnem annak a kényeztetésére is, mert Niki elmondása szerint már féltékeny volt :D Amikor már eléggé kiengeszteltem az ikreket, akkor lejjebb ereszkedtem, ahol már duzzadva vártak rám az ajkak és egyéb finomságok :) Első találkozásunkkor még észre vettem a piercinget ténykedésem közben, de most már mintha ott se lett volna, nem gátolt semmiben :) Kicsit benedvesítettem az ujjaimat, először egy majd némi izgatás után még egy ujjam becsúszott a kéjbarlangba, így segítvén ajkaim ténykedését, finom mozdulatokkal, nem döfködve mint egy kardal :P Hamar a tudtomra adta, hogy tetszik neki a törődésem és ha nem is 1-2 perc alatt de azért viszonylag rövid idő alatt élvezett el :)
    Hagytam kicsit pihegni, aztán kértem tőle egy óvszert, mert igencsak készen álltam már a bevetésre :) Misszionárius pózban kezdtünk, folyamatos csókolózással, elég jó tornát összehoztunk, amitől hamar ki is fáradtam, így kértem hogy váltsunk pózt lovaglóra. Sikerült úgy elhelyezkednie, hogy a mellei a szám ügyében legyenek, tanulva a korábbi sérelmekből igyekeztem egyenlő arányban kényeztetni őket :) Az egyre gyorsuló tempónak, popsija markolászásának és mellei közelségének köszönhetően pár perc alatt végem is lett ebben a pózban. Lassú ritmusú mozgással hozott le a felhők közül és csak akkor szált le mikor teljesen lenyugodtam :)
    Segített megtisztogatni, majd egymásnak szembe, szétnyitott lábakkal ültünk le és így beszélgettünk az óránk végéig, amit csak tippeltünk mivel hogy nem nézi az időt és nem sürgetett kifelé :) Úgy beszéltük meg, hogy ismét utolsó vendége leszek aznap így együtt távoztunk a lakásból, de az utcán már csak puszival váltunk el :)
  • Elszámolás:

    Az alap óra pesti átlag, amire jönnek az extrák pár rózsaszálért, én csókot szoktam kérni extrában, mert természetes és nem elhúzódozós :). Az ajándékot én mindig előre rendezem, amit ő a polcon hagyott távozásunkig.
  • Összkép:

    Kedvelem Nikit, mert jó fej és átadja magát az együttlétnek, buja szexpartner :) Persze a szívemet nem nyerte el teljesen, mert mint tudjuk a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út és most valami kimaradt, amit majd ígérete szerint legközelebb pótolni fog :D Második találkozásunk után is bátran ajánlom minden legénynek :) Csók Niki :)
Happy Massage