• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Drága Fere,

    Köszönöm szépen az irományod, nagyon kedves vagy hogy megosztottad az élményeidet a nagyvilággal. Igen, megérte a sok levelezés, meg a telefonálás, csak összehoztuk a randit. Egyébként meg megkaptad a címet, csak nem itt :) Az a parkoló a legidálisabb szerintem is, ahova te beállítottad a paripád, remélem a plusz költség sem volt megterhelő. Drágám, az LCD-n nem a Titanik szokott menni hanem jobbnál jobb tini-szexfilmek :) Egyéként szerintem üzemelt, abból szólt a zene, bár lehet az én emlékeim kevésbé tiszták mint a tieid... kitudja, megártott az ajándék csoki. Amit még egyszer köszönök szépen, már ugye akkor is, és azóta is csipegetek belőle, de csak lightosan nehogy fejembe szálljon a narancshéjlikőr belőle :).
    Kicsit kiegészíteném a fotel szerepét a szobában, ugyanis nem a ruhatárolás volt az elsődleges cél, hanem ha már uncsi az ágy, akkor is lehet változatosságot vinni szobán belül is az együttlétbe. Akkor milyen ügyi lettél volna, ha szépen feldobálod a ruháidat a szobainas csücskeire a nagy csók lopás közben :P
    Örülök hogy elnyertem a tetszésed, és nem kellett csalódnod a külsőmben, és remélem elérte célját a fáradozásom, hogy behotam csak neked otthonról a fekete koktélruhát :D
    Jó hogy épp a piacról jöttél, és hogy volt nálad banán is, meg a banán ruhája, ígérem mostmár tényleg szerzek be én is megfelelő eszközt az öltöztetéshez. Gondolom nem esett nehezedre jó állapolgárnak lenni, és ellátogatni a mini-drogériámba. Tudod, szponzorálnak a tusfürdőgyártók, és azért van ilyen sok, hogy kipróbálhasd mondjuk azt az illatot is, amit még nem mertél otthonra megvenni magadnak :D ( csak viccelek, nem szponzorálnak, de amúgy nem is lenne egy rossz ötlet...) Igazad van, a pamacsolásért nem mindig vagyok oda, viszont egy jó szexért bármikor. És tényleg zavarba ejtő volt hirtelen ahogy megrándult a szemed... akarommondani kacsintottál miközben én próbáltam átélni hogy örömet okozok neked, de nincs ezzel semmi baj, ennyi huncutkodás belefér, és csak megszokás kérdése lesz, hogy visszakacsintsak :P Nos, igen, egy kis apró perverzió csak még jobbat tesz az együttléteknek, ha mindkét fél vevő rá, és ezzel nem volt gond. Jól éreztem magam veled, a napóráddal, vagy mondjam úgy banánoddal, meg persze nem utolsó sorban veled is :)
    Én is bízom benne hogy találkozunk még, és remélem most kicsit kielégítettem még egy igényed, de csak hogy neked is legyen olvasmányod, ne csak nekem :) CSókjaim

  • Egyeztetés:

    Az oldalon levelezéssel kezdtük az ismerkedést,
    de nemsokkal utána hívtam is, hogy meglegyen a számom. A randi időpontját levélben beszéltük meg,
    utána online is megerősítettem érkezésem. A címért hívnom kellett, mert érthető okokból nem akarta írásba adni, amit természetesen megértek.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedésben nem vagyok jártas,
    de Metróval könnyedén megközelíthető
    lehet némi egészségügyi sétával. Jómagam autóval érkeztem, a verdámat a közeli őrzött parkolóban támasztottam le ahol 150FT/óra
    áráért biztonságban tudhattam paripámat.
    Onnan minimális séta és már a kapuban voltam.
  • Helyszín:

    Új építésűnek nevezett lakópark sokadik emeletén.
    A lakás a célnak tökéletesen megfelel, mindenhol rend és tisztaság.
    A romantika szobájában félhomály és egy hatalmas franciaágy.
    Az ággyal szemben a falon egy LCD ami szerencsére nem üzemelt, de nem is azért mentem, hogy a Titanic című filmet nézzük meg!:)
    A sarokban egy fotel van, ami tökéletes volt a ruháimnak.
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek! Rangomnál fogva látom az arcos fotóit, így tisztában voltam vele,
    hogy a kitakarás mögött egy szép arc vár rám
    és nem is csalódtam. Amikor megpillantottam az ajtóban, akkor már láttam rajta,
    azt a kis huncut tekintetet, amire mindig szükségem van!:)
    Fekete koktélruhában volt és egy magassarkú cipellőben.
    Vonzó látvány és már türelmetlenül vártam érintését és hogy megszabaduljon
    a soknak nem mondható textiltől.
  • Action:

    Megérkezésem után csak dobáltam le magamról a felesleges ruhákat és követtem kedvesem.
    A szobájába érve az ajtó becsukódott és
    végre átölelhettem és csókot lophattam tőle,
    majd megkértem, segítsen megszabadulnom a rajtam maradt ruháktól, mert túlöltözöttnek éreztem magam. A felső ruházatomat ledobáltam és a mögöttem lévő fotelben landoltak, közben Mistyke a nadrágomtól szabadított meg és megnézte
    mit is rejt, mert joggal hihette, hogy a piacról jöttem és banánt rejtettem el:)
    Szerencsére valami mást talált és megdicsért, majd megkért, hogy menjek a fürdőbe.

    Jogkövető állampolgárként a kérésének eleget tettem és a törölközőmet megkapva a szomszédos fürdőbe vezetett, ahol kis mini drogériára leltem.
    Aki itt nem talál magának megfelelő tusfürdőt, szájvizet vagy bármi mást, annak a személynek komoly problémái lehetnek.

    Visszaérkezésem után már bekészítve várt az asztalon egy pohár életet adó vízzel, de ekkor még nem volt rá nagyon szükségem. Az ágy végében álltunk és finoman csókoltuk egymást, majd az ágy végébe ültem le és az ölembe ültettem. Itt megszabadult a ruhájától és elém tárultak mellei, amit felkínált kényeztetésre.
    Mivel szemmagasságban voltam és szeretem az ilyen mókát, így éltem a felkínált lehetőséggel, de rövid idő után a hátamra feküdtem és húztam magammal.
    Heves csókokat követve mellém helyezkedett és kicsomagolta ékességemet. Úgy vettem észre nincs ellenére a látnivaló és ismerkedni kezdett vele.
    Nagyon finoman kényeztetett. Néha a szemembe nézett, akkor húztam egy kicsit, mert sokak állítása szerint zavarba ejtően tudok nézni,
    így némi mosollyal az ajkain olyan franciában volt részem, hogy többet már nem mertem rosszalkodni vele..
    Úgy fordult, hogy a finomságához férjek és én is kényeztetni kezdtem. Annyira nem vagyok oda a 69-es pózért, így kis idő múlva megkértem, hogy húzzunk védelmet.

    Mivel mindig viszek magammal, így abból bontott ki és száj segítségével húzta rám, majd rám ült és lovagolni kezdett. Vonaglott rajtam, néha csókért hozzám bújt és természetesen a tempón segítettem, mert ahogy éreztem rajta, nem nagyon van oda a pamacsolásért.
    Később váltottunk, mert igényelte a törődésem és papás-mamásba fordultunk.
    A pózokat váltogattuk és néha nagyon érzékeny lett valahol és éreztem, hogy elélvezett. Nem tudtam számolni, hogy hány orgazmusa volt, de később kértem, hogy szeretném a száját érezni és ott is érjen a végzet. A hátamra kerültem és ismét az ajkai közt lehettem.
    Már nagyon be lehetett indulva és törleszteni akart, mert nagyon heves kényeztetésbe kezdett. Gyakran a szemembe nézett, néha a nyálát csurgatta a legnemesebb szervemre, végül nem bírtam már tartani magam és a szájában mentem el,
    amit visszafolyatott a farkamra és még nyalogatta.
    Szuper látvány és érzés volt! Gyakran repetáznék belőle.

    Kis pihegés és némi tisztogatás után elmásztam a fürdőbe, hogy rendbe tegyem magam, de megkértem kedvesem,ne szaladjon el, mert még csak az előjátéknál tartunk.
    Visszaérkezésem után egy rózsaszín köntösben várt rám. Elmondása szerint azért, hogy legyen mit levennem róla, de nem kellett sokáig várnia és ismét vízszintesben voltunk:)
    Megkínált némi folyadékkal, hogy ne köpjek vattát és a számból is ivott,ami igencsak felhúzott és már készen is álltam. Gyorsan gumit húztam és már benne is voltam.
    Gyakran váltogattuk a pózokat. Felesleges lenne teleírnom az oldalt,hány pózban szeretkeztünk,
    de a Kama Sutra feléig biztos eljutottunk.
    Amikor közel kerültek ajkaink, akkor némi perverzióval fűszereztük együttlétünket,
    mert éreztem rajta, hogy némi kis perverziót nem veti meg, ezért kettőnk örömére kiélvezkedtük magunkat.
    Nem kell durva dolgokra gondolni, csak finoman..
    Éreztük, hogy meddig mehetünk el és mindketten örömünket leltük benne:) Mikor sejtettem, hogy közel már a randink vége, akkor jeleztem, hogy érezném még ajkai kényeztető érintését.
    Mellém helyezkedett, megszabadított a védelemtől és kényeztetni kezdett. Testhelyzetéből levágtam, hogy a nyelvére szeretné, így oda is ment édes nedűm, ami utána visszafolyt a még ágaskodó napórámra, habár nem mutatta a pontos időt, de nyalogatta tovább... Csodás befejezése volt a randinknak.

    Miután tisztába tettük magunkat még hozzám bújt, ölelt és csókolt, majd kibontotta az ajándékba vitt nassolni valót és mellém ült. Kis csevegés után felöltöztem és az ajtóhoz kísért, ahol villantott elől-hátul!:)
    Mondtam neki, hogy vigyázzon magára, mert újra kezdjük a randinkat ha ilyen kis gonosz velem ,de végül egy hosszú csókot kapva tőle távoztam....
  • Elszámolás:

    Számomra soha nem jelent problémát és még nem volt belőle félreértés. Látogatásom előtt pár nappal megkérdezem amit tudnom kell ,és azt egy borítékban leteszem, ahol éppen hely van.
    Itt sem volt másképpen. Az ajándékba vitt csokival az éjjeli szekrényre került és távozásomig érintetlen maradt.
  • Összkép:

    Mistyke nagyon kedves, aranyos lány, akivel jó volt együtt lenni, beszélgetni és valami mást csinálni. Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára találkoztunk. Úgy gondolom, hogy a szimpátia kölcsönös volt és fogadni fogja továbbra is a hívásomat:) Sajnos csak egy órát tudtam nála tölteni, pedig lett volna még bennünk bőven,
    de ez már egy következő alkalommal firkantom meg...
Happy Massage