• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve döntöttem úgy, hogy meglátogatom Nikit, s szerencsémre elsőre sikerült elérnem, s 5 perc múlva már meg is volt az időpont.
  • Megközelítés:

    BKV-vel könnyen megközelíthető, nem messze buszmegállók. Kocsiknak való parkolókról sajnos nem tudok nyilatkozni. Viszont ez alkalommal bringával mentem, Nikinél könnyen tárolható :)
  • Helyszín:

    Téglaépítésű ház első emelete. Bejutás nagyon könnyű. A lakás átlagos, nem felújított vagy új, de nem is lelakott. Fürdőben kád (még mindig), pár tusfürdő. Melegvíz könnyen beállítható. A szoba pici, de célnak megfelel. Ruhán fogason, pufin is el lehet helyezni. Az ágy picit kicsi, azonban célnak megfelel, de fogócskában senki se gondolkodjon.
  • Lány külseje:

    Nem modell alkat, inkább azt mondanám, hogy igazi nő. Szép nagy melle (de még mekkora) van, de mindenhol van mit fogni rajta, ami action közben igazán izgató tud lenni.
  • Action:

    Mivel legutóbb nem foglalkoztam vele eleget, ezért úgy döntöttem, hogy most pótolom elmaradásomat. A gyors időegyeztetés után másfél órával már a ház előtt voltam. Mivel bringával mentem, így 15 perccel korábban mentem, rácsörögtem, hogy nem gond-e. Nem volt, így 2 percen belül már egymást üdvözöltük. Bringát letettem, majd öltözés és irány a fürdő. Fürdés közben folyamatosan beszélgettünk, mi minden történt legutóbbi látogatásom óta. Hamar végeztem, így villám McQueen-t megszégyenítő gyorsasággal az ágyon találtam magunkat. Rövid beszélgetést követően kértem üljön rám, így 69-ben kezdtük (folytattuk) az ismerkedést. Mivel Niki könnyen és sorozatban el tud menni, így elég hamar azon vettem észre, hogy remeg, piciket nyögdécsel és abbahagyja az ezredes kényeztetését. Nem sokkal később lenyugodott és folytatta, persze, hogy én sem hagytam abba. Ez így ment kb. 15 percig, mindketten teljesen belejöttünk a másik kényeztetésébe és eléggé be voltunk gerjedve, így gyorsan gumit húztunk. Először lovagló pózban, majd hátulról csináltuk, mindkettőben tökéletes partner volt az intenzív mozgásban. Végül misszionárius pózban kötöttünk ki, s ebben is lett végem. Nem vettük ki még pár percig, sőt, picit még együtt mozogtunk. Gyors tisztálkodás után rövid beszélgetés. Észre sem vettem, hogy szép lassan ismét elkezdjük egymás kényeztetését, s minden kezdődött elölről. Nagyon gyorsan életet lehelt az ezredesbe, majd 69, melyben ismét elélvezett, majd hátulról folytattuk. Pár perc után lefeküdtem mellé, így egy újabb pózt is kipróbáltunk, bár így nem volt annyira kényelmes... Itt jött elő a kicsit pici ágy hátránya, emiatt hamarosan ismét papa-mama pózban találtuk magunkat. Na hát itt beindult a rakéta, s nyuszikat megszégyenítő tempóban élveztük egymás testét, melyet az ágy sikeresen túlélt. Hogy vigyünk egy kis mókát is a dologba, tettem 2 megjegyzést közben, amitől Niki majdnem röhögőgörcsöt kapott :). Mielőtt még szívinfarktusban elhaláloztam volna sikerült nagyon nagyot élvezni. Szép lassan letisztítottam az ezredest, közben Niki hozott egy kis életmentő vizet. Mivel bringával voltam így nem mentem el tusolni, úgyis szarrá izzadom magam tekerés közben, így szép lassan elbúcsúztunk egymástól. Az 1 órát jócskán túlléptük.
  • Elszámolás:

    Megbeszéltek szerint rendeztük. Pesti átlag, ami kifejezetten megéri.
  • Összkép:

    Továbbra is azt mondom, hogy nagyon közvetlen, igazi barátnő feeling. Bármiről lehet vele beszélgetni, nem sietteti az embert, TP-nek nyoma sem volt.
Happy Massage