• Enikő19

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többszőri telefonhívás után sikerült elérnem Enikőt. Fontos megjegyezni, hogy ezt jelzi is bemutatkozásában. Egyértelműen Eni fogadja a hívást, pontosan tájékoztat a részletekről.
  • Megközelítés:

    Közel van a Fehérvári úthoz, így az ott közlekedő BKV viszonylatokkal könnyedén megközelíthető a helyszín. Autós vendégeknek az egyirányú utcában lehet parkolni. Sok parkoló kocsi található, nekem szerencsém volt szinte az ajtó előtt volt egy hely. A parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    A ház teljesen új. Kis előkerten átkelve jutok el a bejáratig vidám és kívánatos kismamák között. A telefonos instrukcióknak megfelelően jutok a lakásba, mely szépen berendezett és tiszta. A szobában nagy ágy, csekély dekoráció. A fürdő kádas, a törölköző friss, tusfürdő többféle, szájvíz.
  • Lány külseje:

    A képekkel teljesen egyező. Fiatal cicababa, kedves és értelmes. Nagyon kecses alkatú test. Aranyos pofika, csilingelő hang, szép, hosszú szőke haj, feszes kis mellecskék, illatos kis punci, kerek kis fenek, szép ívű combok. A kimonószerű ruhácska alatt kis tanga és melltartó.
  • Action:

    A fürdést követően csókolózunk az ágyon. Lassan simogatva fedezem fel testét. Érzéki sóhaj hagyja el ajkat. Csókja nagyon kívánatos és szexi, alsó ajkat szinte kínálja kóstolásra. Finom kezével péniszemet simogatja, kényezteti, mintha közben felmérné jövőbeni teljesítményemet. Nekem ez nagyon tetszett. Kicsomagoltam a fentiekben leírt ruházatából. Ekkor örömmel pillantottam meg nekem szépnek tetsző kis punciját. Melle szopása után mihamarabb igyekeztem becsekeszéni kicsi kincset. Mondhatni az oly sokszor bejárt szokásos menetrendet követtem, melynek nagyon tudnak örülni a lányok és asszonyok. Enikő is így tett. Hálája jeléül mindvégig egyfajta gyöngéd vibrálás és kényeztetés részese lehettem. Franciája szerencsére nem a rendkívül határozott típusú volt. Ennek megfelelően a félcsigázásom tovább tartott. Szerencsére. Az óvszer felhelyezése után belém ereszkedett lassan és kéjesen. A lovaglást követően oldalról, hátulról tettem magamévá e kedves teremtést. A második felvonásban elölről hatoltam be kis mézescsuprába. Ahogy dugattyúztam egyre serényebben érkezett el a csúcs számomra. Finom karjaival sóhajai közepette átfonta vállam, nyakam és tarkómat borzolva jutott, és juttatott el a csúcsra. Érzéki volt.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, bár utólag is lehetett volna. A BP-I átlag nagyságában.
  • Összkép:

    Enikő egy nagyon finom, érzéki kis nő. Mintha az egyetemi csoport egyik tüneményével vennétek át az integrálszámítás alapjait, de a tananyag részleteiig mar sosem juttok el. A végén elárulta, hogy mi a kedvenc póza, mely tovább fokozta érzéseimet iránta.
Happy Massage