• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönjük szépen a beszit! :)
    Mi is reméljük, hogy nem ez volt az utolsó tökéletes trió!
    :*

  • Egyeztetés:

    Még miután először voltam - kb. egy hónapja - kezdtünk el online üzengetni, hogy mikor kellene legközelebb mennem, stb.. Az időpontot is online leveleztük le, hívni csak a kapuból hívtam mert elfelejtettem pár dolgot a bejutással kapcsolatban. Egyébként minden üzenetre 1-2 napon belül válaszolt pedig volt, hogy nem is volt fent a hirdetése.
  • Megközelítés:

    Mint mindenki mondta, Zuglóban, Róbert Károly krt.-tól 10 perc séta, parkoló hely ingyen van, BKV megálló szintén közel, szerintem sima ügy.
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelelő. Csöndes ház 2. emeletén kis lakás. Fürdő nagyon rendben, szoba tágas, rendezett, mintha otthon lenne az ember :)
  • Lány külseje:

    Ezt már korábban is jeleztem, hogy Dórinak nem csak a teste tökéletes de megvan benne az az apró huncutság is amitől nagyon extra lesz a program. Szerintem a képek is nagyon jól visszaadják Dóri formáját, a szemét és a mellei méretét viszont nem. Hatalmas, természetes mellei vannak, a feneke pedig olyan gömbölyű és feszes mint szinte senkinek akivel eddig találkoztam. A rövid haj nekem nagyon bejön, így Dóriról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni!
  • Action:

    A levelezések alatt abban maradtunk Dórival, hogy korábbi látogatásomtól eltérően most egyedül szeretnék vele lenni, nem Nicollal hármasban. Nem is tudom miért kértem ezt, talán csak kiváncsi voltam milyen Dóri ha egyedül van. Majd az utolsó pillanatban - előző du. - annyit írtam neki, hogy ha szeretné akkor jöhet Nicol is, ezt rá bízom. Mondanom sem kell, Dóri természetesen megszervezte és mire odaértem mindketten készen vártak. Beléptem a lakásba és szabályosan letámadott Dóri, mintha ezer éve ismernénk egymást, pedig egyetlen alkalommal találkoztunk korábban. Később még számos alkalom volt, hogy azt éreztem mindkettőjükön, hogy igazi visszatérőként kezeltek. Teljesen gátlástalan és szabad órát töltöttünk együtt. Az akció kb. ugyanaz volt, mint korábban, mind a hárman foglalkoztunk mindenkivel. Dóri franciáját nem szabad kihagyni, amit művel azt nyugodt szívvel mondom, hogy jobb mint amit valaha átéltem bárhol a világon. Ehhez jött még a látvány, amikor Nicol kényeztette Dórit a szájával, én pedig Nicolt épp hátulról vettem kezelésbe. És mindezt a tükörben néztük, arról nem is beszélve amikor az egyikőjük rajtam lovagolt a másik meg az arcomra ült. Szóval amit csak lehetett az kipróbáltuk, közben összebújtunk és beszélgettünk, a végén ugyanígy, ha a bruttó időt veszem, szerintem másfél órát lehettem velük. A lényeg, hogy bármit kértem, elég volt egy mosoly és egy kedves szó, és azonnal partnerek voltak benne mindketten, ennél többre pedig nem hiszem, hogy lehet vágyni, sőt!
  • Elszámolás:

    Még az első alkalom előtt mondta Dóri, hogy mivel jár egy közös látogatás. Most a legvégén, már zuhanyzás után én mentem oda hozzá, hogy mégiscsak illene rendezni a dolgokat. Mosolygott és megköszönte. Szerintem megint nagyon jól jártam.
  • Összkép:

    Az első (kettő) nő, aki(k)hez visszamentem és ez így is lesz még remélem jó sokszor. Nem tudok felhozni olyan érvet, hogy miért ne így legyen. Dóri teste és személyisége hibátlan, Nicollal tökéletes párost alkotnak és úgy kapcsolnak ki, hogy észre sem veszem, hogy elment az idő.
Happy Massage