• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen drága ezeket a szép dicsérő szavakat! :) Még a végén elpirulok!
    Örülök, hogy annak ellenére hogy nem sikerült célba érni ennyire jól érezted Magad velem, legközelebb is szívesen várlak! Remélem így, hogy már ismerjük egymást már oldottabb leszel, hisz már tudod hogy nem haraplak keresztbe! :) Tudod: "No para, don't fos!" :D
    Addig is vigyázz magadra és pihenj sokat! Puszikállak!!!! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon pár nappal a találka előtt.Nagyon kedves,érzéki hang tájékoztatott. Rögtön tudtam jó helyen járok. Az oldalon keresztül előtte már csevegtünk párszor.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem,a háztól nem messze tudtam parkolni.A térkép helyes.Niki kérdésemre már a telóban tájékoztatott a parkolási lehetőségekről.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak teljesen megfelel,én ellaknék ott,főleg vele. Az ágy nagyon jó.
  • Lány külseje:

    A képei alapján fel voltam készülve ki vár, de a valóság minden képzeletemet fölülmúlta. Egy őrülten sexi Nő fogadott.
  • Action:

    Na ez az a pont ami miatt néhány napot gondolkodtam,írjak-e beszit,de mivel itt az adott hölgyet értékeljük,nem magunkat(általában),úgy döntöttem, igen. Szóval miután magamhoz tértem,kölcsönös bemutatkozás,majd Niki beinvitált a szobába. Innivalóval kínált,beszélgettünk egy ideig(szerintem látta rajtam,hogy kész vagyok),majd irány a fürdőszoba. Ő már megfürödve várt. Miután megismerkedtem hatalmas és gyönyörű melleivel,ő vett kezelésbe engem egy nyálas zacsinyalogatós franciával, ami ugyan egyáltalán nem volt ellenemre, mégis egy idő után fordultunk, hogy megkóstolhassam szépséges punciját. Nagyon finom volt,és mivel nem volt ellenére elidőztem ott. Van neki ott egy piercingje, ami engem eleinte picit zavart a nyalakodásban, de hamar megszoktam. Utána gumi fel,és több pózban szerethettem, miközben magamba szívtam selymes bőre finom illatát. Jól meg is izzadtunk közben. Mivel nem sikerült eljutnom a célig, ezért egy újabb franciás kényeztetésben lehetett részem. Isteni volt, de sajnos az utóbbi idők stressze és fáradtságom miatt nem sikerült eljutnom a csúcsra, habár párszor a közelében voltam. Pedig Niki megtett mindent amit csak lehetett, panaszra nem lehet okom. Sajnos lejárt az időm ,sőt kicsit túl is léptem az időkeretet,amire ő egyáltalán nem célzott. Nem sikerült célba érnem,valahogy mégsem volt hiányérzetem.
  • Elszámolás:

    Előre történt. Szerintem így korrekt, legalábbis első alkalommal.
  • Összkép:

    Életem egyik legjobb nőjével volt alkalmam találkozni,aminek minden percét élveztem. Remélem lesz még lehetőségem meglátogatni őt, a nagybetűs NŐT. Rangom alapján nem tudom azt a jelzőt adni neki,amit szeretnék, de a leírtakból kiderül.
Happy Massage