• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen drága Zászlósom ezeket a csodás sorokat!
    Ismételten nagyon jól éreztem magam Veled, megtaláltad a megfelelő időpontot mikor a legkönnyebben "kivégezhettél"! :D
    Várom a következő randinkat! Addig is millió puszi, pihenj sokat, mert tudod, az ördög"lány" sose alszik s bármikor okozhat meglepetést! :p

  • Egyeztetés:

    Mivel korábban már vendége voltam, jó egy hónapja megbeszéltük, hogy amikor a természet újra éhezésre kényszeríti, annak leteltével én viszem neki az első húst :)
    Így néhány napja megkaptam a jelzést, mikorra készüljek, ennek megfelelően ma reggelre mentem.
  • Megközelítés:

    M 7 autópályáról gyorsan és jól megközelíthető helyen, parkolás a környező utcákban ingyenes.
  • Helyszín:

    Hangulatos búvóhely, másfél szobás, fsz-i lakás. Mint kiderült, van társbérlője, de ügyesen leegyeztetik, hogy ne legyen ütközés.
  • Lány külseje:

    Formás, szép lány, hatalmas természetes cickókkal, szexi fekete ruhában, harisnyában fogadott.
  • Action:

    Fürdés után megbeszéltem vele, hogy az ő örömére is törekedjünk, ennek megfelelő irányítást kértem. Ölelkezéssel, csókkal kezdtünk, mivel nem először találkoztunk, gyorsan ment az egymásra hangolódás. Hanyatt fektetett, és belekezdett abba a csodálatos cicitámaszos franciába, amit eddig csak nála tapasztaltam, hogy a zacsit a keblei közé veszi, és úgy kényeztet szájjal. Ezt nagyon gyorsan abbahagyattam vele, mert a randit nem egy percesre terveztem, inkább magamra húztam, úgy kényeztettük egymást. Majd a hátára feküdt, hogy számmal, nyelvemmel én tudjak neki örömet okozni. Egyre kéjesebben nyögdécselt, nagyon aranyos hangja van közben, lábait fokozatosan feljebb –feljebb húzta, a végén a finom talpacskáit már a vállaimnak támasztotta, így adva teret tevékenységemnek. Nyelvháttal kedveskedtem csiklójának, tenyeremmel a popsiját fogtam, közben hüvelykujjam becsúsztattam a nedvességtől tocsogó barlangjába, majd finom összerándulások, és kéjes hangja jelezte, hogy el jutott a csúcsra. Eztán gumi fel, és hátulról átölelve, kutyus póz következett, amit kilövés előtt abbahagytam, és egy natúr franciás befejezést kértem. Így ismét a cicik és ajkak közé vett, és így ért a beteljesedés. Fejét kicsit későn húztam félre, így a lüktető sorozat első része a szájába, a többi fel a levegőbe szállt, onnan hullott vissza a mellemre, hasamra. Nekiállt letörölgetni, de komoly mennyiség folyt szét elég nagy területre, így kedvesen annyit mondott, hogy inkább zuhi, amivel egyetértettem, és gyorsan letusoltam.
    Kis kávé (már érkezésemkor megkínált, de mohóságom miatt nem ittam meg rögtön), pihi után következett a második menet, Niki kebleivel kényeztette szerszámom és környékét, én pedig egy élvezetes relaxációba merültem. Miután újra ébredezett a vágy, kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy kölcsönös legyen az örömszerzés. Pár perc után Niki már annyira újra begerjedt, hogy fejét felemelte, a saját örömére koncentrálva ült ajkaimra, irányítva, tekergetve csípőjét, szemmel láthatóan (és füllel jól hallhatóan) ezt a helyzetet élvezte leginkább. Édes hangját kieresztve, lüktető összerándulásokkal jutott el az előbbinél egy rövidebb, de intenzívebb csúcsra, amiből lenyugvás után először lovacskázásba, majd kutyusba mentünk át. A második beteljesedésem az első intenzitása miatt csak jelképes pár csepp, és meleg levegő -kilövellésével- ért véget, na meg azzal a boldog tudattal, hogy nagyon jól döntöttem, hogy új kaland helyett inkább hozzá tértem vissza. Egy gyors zuhany után még beszélgettünk picit, szemmel láthatóan lefáradt a drágaságom, említette is, hogy legszívesebben aludna egyet.
  • Elszámolás:

    Mivel múltkor is kellemetlenül éreztem magam, hogy piszkos anyagiakkal kell foglakozni, a korábban megbeszélt ajándékot kis virágcsokorba beletűzve érkezésemkor adtam át, így őrizve meg a barátnős hangulatot.
  • Összkép:

    Egyszerre nevezném istennőnek, és ördöglánynak is, annyira kis huncut, és olyan jó vele az együttlét, amit észrevehetően ős is élvez, és nem munkának tekint.
Happy Massage