• Mistyke

  • Beküldte:
  • Mistyke reagálása

    Szia Drága, Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, örülök hogy jól érezted magad, és várlak máskor is szeretettel egy reggeli tornára :P És köszönöm a csokit is, nagyon aranyos volt tőled :)

    Csókollak

  • Egyeztetés:

    A szokásos módon első alkalommal privát üzeneteket változzunk, majd később telefonon próbáltam. Sajnos elsőre nem sikerült elérnem, de küldtem neki egy SMSs-t, melyben kértem csörögjön rám, ha tudunk beszélni. Nem sokkal később már telefonon beszéltünk és egy időpontot is sikerült lefixálnunk. Napi 3-4 vendéget fogad, így érdemes előre tervezni vele.
  • Megközelítés:

    A telefonban megadott címet nagyon könnyű megtalálni, én BKV-val mentem, Ferenc krt-i metrómegállótól 5 perc séta. Sajnos autós parkolásról nem tudok nyilatkozni, aki esetleg a Corvin negyed felé járatos, az jobban tudja.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, szép nagy zöldövezettel, mely a belső udvarban található. A lakás modern, nagyon jó elosztású. Fürdő minden igényt kielégít, rengeteg tusfürdő, zuhanyfüggöny (lehet pancsolni), többféle szájvíz, türcsi is szép nagy. A szoba célnak megfelel, nagy ággyal. A szobára nem szoktam nagyobb figyelmet szentelni, mert olyankor már nem arra fókuszálok :).
  • Lány külseje:

    Amint megláttam Mistyke hirdetését azonnal tudtam, hogy kalandra fel (MUST HAVE). Már képek alapján azonnal ráindultam :). A képek visszaadják őt... kicsi, törékeny ám gyönyörű nő. A mellei szilikonosak, nemrég készültek így tessék velük finoman bánni. Engem az első képen látható fekete ruciban fogadott. Nem volt könnyű a szemébe nézni, miközben beszélgettünk, mert minden porcikája vonzza az ember tekintetét.
  • Action:

    Kora reggel látogattam meg Mistyke-t, mondhatnám úgy is, hogy nyitásra mentem. Telefonos hívás után könnyen bejutottam, majd irány az emelet. Már várt rám, puszi-puszi, majd beinvitált a szobába, vízzel kínált. Anyagiak gyors rendezése után türcsit kértem, s elmentem letusolni. Tusolás után visszamentem, s az ágy mellett várt rám. Odaálltam elé s kellemes csókcsatával indítottunk, miközben kezeimmel elkezdtem felfedezni teste domborulatait. Egy idő után úgy döntött, hogy egy kis reggeli tornára ösztönzi az ezredest, így hamar kezelésbe (vagyis szájába) vette és finom franciával kényeztetett. Mivel nem vagyok önző, ezért röviddel később kértem feküdjön hanyatt. Szemmel láthatóan, valamint hanggal kísérve tudatta velem, hogy nagyon élvezi ténykedésemet. Kicsit később előkerült az egyik kis barátja, melyet kérésére használtam is. Ezek után nem kellett sok és Mistyke remegve elélvezett. Miután picit összeszedte magát kértem, hogy picit vegye még kezelésbe a velem egykorút. Jó látni, amikor szájával játszadozik az ezredessel, így hamar bevetésre kész állapotba kerültem, gumi fel, s lovaglóban folytattuk a reggeli tornát. Ütemesen mozogtam benne, miközben paskoltam, markoltam a feszes fenekét, s közben a mellei látványát is élveztem. Mivel éreztem, hogy sokáig nem fogom bírni benne, főleg mert kérte, hogy hevesebben csináljuk, ezért fordultunk papa-mama pózba. Mondanom sem kell, hogy így is eszméletlen látványt nyújtott, így hamarosan elélveztem benne. Gumi le, gyors tisztogatás, közben jól jött a felkínált víz és beszélgettünk a jövőbeni terveiről a jelenlegi életéről. Nem terveztem egy második menetet, de a beszélgetés közben azon vettem észre magam, hogy a nuniját simogatom, melyre nagyon jól reagált, s erre az ezredesem is felfigyelt. Úgy döntöttem, hogy a beszélgetést a nunijával folytatom, így ismét a mézédes nunijánál találtam magamat. Második alkalommal még jobban reagált, így nagyon hamar elment. Mivel nem sokkal előtte lett vége az első menetnek, így szükség volt az ő segítségére is, hogy újra csatába küldhessük az ezredest. Neki sem került sok fáradságba, hogy újra gumit húzhassunk, így végre elérkezett az amire mindig is vágyom...hátulról megcsodálni egy csodálatos feneket, miközben benne élvezkedem. Nála ezt a vizuális élményt maradéktalanul megkaptam. Legszívesebben soha ki nem jöttem volna belőle :). Mivel itt sem tutyi-mutyi módon csináltuk, ezért túl sokáig ez sem tartott, de annál élvezetesebb volt. Ismét hatalmasat élveztem. Nem erőltette a dolgot, így kb. 1 perc múlva vettem ki és tisztítottam meg az immár végelgyengülésben szenvedő ezredest. Még picit beszélgettünk, majd irány a fürdő. Búcsúzáskor még adtam neki egy csókot, majd el.
  • Elszámolás:

    Az alapban szinte majdnem minden benne van, mi szem-szájnak ingere, pesti átlag. Érkezésemkor rákérdeztem az ajándékra. Én inkább már az elején le akartam tudni, így többet nem beszéltünk róla.
  • Összkép:

    A must have érzés mellett még egy másikkal tudnám leginkább érzékeltetni a vele töltött időt. More more more :). Már csak a látvány miatt megéri a vele töltött idő, de mellette beszélgetni is lehet vele, aranyos, kedves nő. Lehet picit nehéz elérni, de mindenféleképpen megéri próbálkozni.
Happy Massage