• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Lucifer /Csókos szájú:) /

    Hát sikerült olyan beszámolót írnod hogy a gépem előtt ülve, és olvasva, kihegyezted a cickóimat, és libabőrrel borítottad be a testemet. Csak úgy online:D
    Nagyon szépen köszönöm Neked hogy időt szakítottál rám.
    Meg azt is hogy " vagy nekem " :-)
    Ez persze csak a bejelentett időre vonatkozik... :)

  • Egyeztetés:

    Mivel régi törzsvendége vagyok Reginek, így a számomat eltárolva és megismerve, szinte mindig azonnal elérem. Könnyen és rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni, szinte mindig igazodik az időbeosztásomhoz.
  • Megközelítés:

    Az utat én csak autóval ismerem, a tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni. Parkolni könnyű, de a kéjlak közelében fizetős. Ha valaki ingyenesen szeretne parkolni, az kis sétát kénytelen beiktatni a kéjlakig a közeli multicég parkolójától. Aki navigációval közlekedik, annak sem lesz nehéz dolga, hisz a közelben a főút, azt a GPS biztosan ismeri.
  • Helyszín:

    A lakás egy régi építésű tégla-panel többlakásos épület. A fürdő ennek megfelelően nem túl nagy, viszont mindennel nagyon jól felszerelt. Tusfürdőből meg kb vagy 10-féle van. A baszoba viszont megfelelően nagy és berendezett. A tükrös fal a későbbiekben igen jó szolgálatot tesz, míg a krómozott rúd, kifejezetten felcsigázza minden férfi fantáziáját.
  • Lány külseje:

    Regi a képeknek abszolúte megfelel. Ajtónyitáskor mindig valami új szexi cuccban és kéjesen fogad. Magassarkújában hosszú combjai még inkább kívánatosnak tűnnek a belépéskor. Alakját, feszes barna bőrét sok 20 éves kolléganője megirigyelhetné.
  • Action:

    Amiért mindig visszajárok hozzá, az az action. Míg levetkőzöm és elmegyek fürdeni, ő italt készít be nekem és jókat cseverészünk. Szexi ruhájában sürög forog körülöttem, és kelleti magát. Mire a szobába érek ő már a krómrudat ölelgetve a beprogramozott zenére hullámzik le-fel és jobbra-balra, riszálva fenekét és kivillantva semmi ruhácskájából hegyesen ágaskodó melleit. Én lehuppanva az ágyra bámulom, e feltűnő és figyelemfelkeltő jelenséget, mely megtestesíti és tartalommal tölti meg azt a szót NŐ. Mivel Ő már tisztán és illatosan vár, így semmi akadálya annak, hogy fenekét az ölemhez dörzsölje, cickóit az arcomba nyomja, miközben továbbra is zenére riszálja magát. Óvatosan kezdem lefejteni róla az összes felesleges ruhadarabot, míg a műsor folytatódik. Mire az össze ruha lekerül róla, terpeszbe áll a krómot lába közé kapva (milyen jó lenne, ha már az ezredesem lenne ott...) és felemelve lábait hátra bukfencben felkapaszkodik a rúdra, miközben gyönyörű kelyhe és rózsaszín ánusza premier plánban velem néz farkasszemet! GYÖNYÖRŰ! Rögtön letámadnám Regit, de ez a rúdon nem lehetséges, így epekedve és ágaskodva várom, hogy a műsor befejeződjön és karjaimban tarthassam Őt. Szerencsére nem húz tovább, hanem mellém heveredik az ágyra és finom puszikkal és cirógatással elkezdi testem kényeztetését. Tudja, hogy ezt a mellkasomon különösen imádom, így ott hosszabban elidőz. Majd hamarosan leér az ezredeshez, mely már majd szét durran. Ő kéjesen elvigyorodik és bő nyállal elkezdi kényeztetni. Nem csak az ezredessel foglalkozik, hanem a környékkel, sőt a hátsó bejárattal is. Igazán úgy érzem maga, mint egy jó pornófilmben, csapkodja az arcát a farkammal, köpködi és nyálazza, majd teljesen elnyeli. Mélyen a torkába hatolok, érzem, hogyan jutok át a garaton és érzem azt a kellemes szűk-szorító érzést, mely ilyenkor adódik. Ezzel úgy felgerjeszt, hogy nem bírok magammal és könyörögve kérem, hogy ne hagyja abba! Folyamatosan tolom a torkát, jó mélyen, miközben ő köpköd és szorít, nyal és simogat. Ezt nem lehet bírni... Rövid időn belül a szájában landolnak az utódok. Hogy hová tünteti őket azt nem tudom, mert teljesen ki vagyok ütve. Kis pihenés után én sem szeretek adós maradni, így miközben fekszem, a számra ültetem. Így nyalom a punciját és a pöckét miközben először egy majd két újjal újazom a formás popsiját, gondolván a következő menet be/felvezetésére és a rózsás ánuszát tovább tágítom. Kényeztetésem gyorsan meghozza gyümölcsét a nedves és tocsogó punci, illetve a már szépen táguló popsi tulajdonosnője megremeg és elélvez. 1:1
    Ezt követően pihenés képen én kapok tőle egy teljes testre kiterjedő krémes masszázst. Kezeit mindenhol végigvezeti rajtam és a masszázs befejeztével finoman elkezd alul kényeztetni. Megfordít és szó szerint elkezd őrült módon szopni! Nem teketóriázik nem finomkodik egyszerűen brutál módon szop. Érzem, hogy tenni kéne valamit, így időnyerés céljából kérem, hogy öltöztessen be. Sok időt nem spóroltam, mert az esőkabátot felrakva rögtön nyeregbe pattan és végtat rajtam, hol gyorsítva, hol lassítva. Élvezi (én is), hogy puncija körülöleli és elnyeli az ezredesem. A látványt fokozva kérem, hogy forduljon meg rajtam és háttal ülve lovagoljon, hogy rózsáját a következő pozícióra elő tudjam készíteni, így fordulása után ismét ujjazom és tágítom a fenekét. Hamarosan eljön a pillanat, mikor kérem, hogy váltsunk bejáratot. Ekkor egy kevéske síkosítót használva még háttal nekem egyszerűen felemelkedik, a finomhúsos punci lecsusszan az álló dákóról és ánusz rózsáját ráigazítva a hímtagra visszaereszkedik tövig körbeölelve azt, majd a lovaglást ugyan azzal a tempóval folytatja rajtam. Egy idő után finoman megemelkedünk és kipróbáljuk, hogy át tudunk e fordulni doggy-ba úgy, hogy egymásban maradunk. Sikerül. Ekkor már én diktálom az iramot. Mivel eddig pihentem, így óriási lökésekkel és nagy hévvel b@szom a seggét (elnézést, de még most is elkap a hév, ha rá gondolok, és ezt nem lehet jobban kifejezni). Néha kirántom ezredes urat, mert imádom látni, hogy lyukacskája hogy tágul-szűkül. Érzem már nem bírom sokáig, így a tempót fokozva, cicijeit markolászva a fülébe lihegve élvezek el a formás és gyönyörű popsiban. 2:1
    Levezetésképp még beszélgetünk, iszogatunk és kapok egy kellemes lábmasszázst mert éppen ott jártamkor panaszkodtam, hogy fáj a lábam. Ez után egy újabb fürdő, majd öltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    Régóta annyi amennyiben megegyeztünk. Általában 1,5 órát szoktam maradni , annak megfelelő díjazással. Semmilyen kellemetlen meglepetés nem ért eddig e téren Nála.
  • Összkép:

    Nagyon ajánlom mindenkinek. Én már sokadjára voltam nála és eddig mindig a maximumot kaptam, soha nem csalódtam. Mindig figyeli a hangulatomat és ahhoz igazítja a kölcsönös együttlétünket. A szolgáltatásának színvonala messze meghaladja az elkért ellenérték nagyságát. Én midig örömmel és kellemes vággyal megyek hozzá.
Happy Massage