• Enikő19

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Késő délután hívtam este 10-et beszéltünk meg, de előtte kilenckor még felhívtam, mert ő kérte, hogy így erősítsem meg!
  • Megközelítés:

    Bár pontosan elmondta a címet, én sajnos nem néztem meg interneten, hogy pontosítsam magamban a környéket, így eltévesztettem és a körtéren szálltam le a villamos pótló buszról, e miatt 500 métert sétálhattam. Valójában a FMH(Fővárosi Művelődési Ház)-nál kell leszállni, az első megálló a Bocskai úttól. A megállótól kb. 200 méter. Mostanában nagy útfelújítás zajlik, e miatt érdemes megfontolni az autós megközelítést.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb egy kiskapun kell besétálni a lépcsőházig. Mikor odaértem épp egy párocska ment be a kapun, akik beengedtek, de Enikő irányított a megfelelő helyre. A lakás szép, tiszta, az ágy nagy, kényelmes, bár egy kissé magasabb az átlagosnál. A fürdő felszerelt, kényelmes, minden volt, ami ilyenkor szükséges.
  • Lány külseje:

    Hát tényleg szép lány, olyan dögös diáklány típus, a fehér lukacsos testhez simuló ruhájában még barnábbnak tűnt az amúgy is szépen lebarnult bőre. Aki előttem megemlítette a hasonlóságot Sütő Enikővel, neki is le kell szögeznem, van benne igazság. Különösen a szemei és az arcformája hasonlít rá!
  • Action:

    Amint beléptem szó nélkül finom puszikat nyomott a számra, majd beinvitált a szobájába és vízzel is kínált. Hátha a hirtelen izgalom kiszárította volna a torkom, volt is benne igazság, mert, ahogy ránéztem a látványtól a kígyó mocorogni kezdett a nadrágomban. Épp, hogy egy kortyot ittam a vízből, már le is ült az ágy szélére, én mellé. Aztán olyan természetességgel kezdtünk el csókolózni, mint főiskolás koromban a barátnőmmel. Levackolódtunk a párnák közé és beindult az érzéki kölcsönös csókcsatározás, nyakak, fülek, cicik, ő pedig a testemen levándorolt a farkamig. A nagyon ízletes francia közben 69-be fordultunk. Ami alatt nyelvem a jó ízű szép punci részleteit nyaldosta, kezeimmel combját és a popóját simogattam. Jól kész is voltam tőle, gumi fel és nyeregbe pattant. Ö is eléggé felhúzta magát, mert lovagolva hamarosan kivégezte magát. Azután az ágy szélére húzva előröl, később hátulról döngethettem, ez nekem is betette, hatalmasat élveztem! Rövid, krémmel simogatós masszázs következett, közben laza beszélgetéssel ismertük meg egymást jobban. Mielőtt felocsúdtam, már kezelni kezdte szerszámomat, ilyen gyorsan nem is szoktam hadrendbe állni, de ö olyan érzéki volt, hogy tisztelegnem kellet előtte. Újra gumi és nyeregbe fel, érdekes módon nem csak, hogy hátulról ülte meg a lovat, de az egyik lábát kívülre, míg a másikat belülre tette a lábaimnál. Ilyen formában még nem ült rám egyetlen lány sem! Nagyon jó volt így is, de szemből még élvezetesebb a szenvedélyes érzéki csókjai miatt, néha az ujjamat tettem a szájába és fordítva ő is! Az ágy szélén guggoló állásból keféltem, nemsokára behúzhatta a második strigulát. Én még dugtam 5-10 percet, de már képtelen voltam újra elsülni. Az időm simán lejárt, meg Enikő kedvességével se akartam visszaélni (hozzáteszem egyetlen szavával, mozdulatával nem jelezte, hogy mennem kéne), így gyors zuhany után és rövidebb beszélgetést követően elindultam haza.
  • Elszámolás:

    Átlagos ajándék. Ajándék, érték arány kimagasló!
  • Összkép:

    Ha van barátnős érzés ez az. Kedvesség, érzékiség, szexuális kisugárzás. Előttem írta egy jó szemű mt az összegzésébe, -Aztán vigyázatok rá, mert ritka és finom szövésű a lelke.- Ezt sokszorosan meg tudom erősíteni, sőt féltem is, mert néha oly sokat ad, hogyha ártó kezek közé kerülne védtelenné is válhatna!!
Happy Massage