• Sylvi

  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága Loving!
    Nagyon köszönöm a dicsérő szavakat, meg a sok ajándékot amit hoztál nekem!:)
    Nagyon kedves embert ismerhettem meg,egy élmény volt,remélem még találkozunk!
    Jól éreztem magam,nagyon!
    köszönöm csók

  • Egyeztetés:

    Már hagyomány nálam,hogy a randijaimat levelezés útján szervezem,ez történt most is.
    Patrícia régen a kedvenceim tartom.Itt az oldalon ismertem meg.Az első levélben ajánlottam neki egy idő pontot,amit azonnal elfogadott.Az időpont és a cím után,még váltottunk néhány levelet.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem. Metró és villamos,a megálló közel van a házhoz,mintegy 2 perc séta. A cím tökéletes pontos,az épület a Fehérvári és a Kondorosi út sarkon található, szinte lehetetlen nem megtalálni. Kapu kóddal egyszerű a házba bejutni, bár egy család éppen jött ki, így egyszerű volt a bejutás. Autóval nem tudom hogy lehet oda jutni.
  • Helyszín:

    Maga egy többemeletes modern ház,ami lifttel van ellátva.A lakás amit én láttam belőle egy előszoba fürdőszoba,és az akció szoba. Mindhárom helyiség fel van szerelve a megfelelő módon. Rengeteg tus fürdő és száj víz áll rendelkezésre. Hatalmas törölközőt kaptam,az akciószoba a célnak megfelel,egy megfelelő francia ágy áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    Patrícia egy nagyon szép és kedves lány.Szerintem sokkal jobban néz ki mint a képeken.Nagyon formás,vonzó lány.
  • Action:

    Az ajtót kinyitva és mögé állva puszival fogadott,egy melltartóba és egy szép kis bugyiban. A szobába invitált hellyel és frissítővel kínált. Majd általános érdeklődés,hogy vagy,hogy utaztál stb. Ezt követően javasolta,hogy foglaljam el a fürdőszobát. Mondta,hogy ö már ugyan tussolt, de ha én szeretném szívesen még egyszer velem, közösen is, vagy bennmarad és beszélgessünk, az utóbbi történt. A fürdőből az akció szobába mentünk, ahol már a korábban megkezdett csókolózást állva folytattuk. E csókolózás közben elkezdtem a melltartót majd a bugyit is eltávolítani,amit ö mosollyal nyugtázót.Az ágyra kerülve az ajkát, a csodálatos ciciket kezdtem el nyelvemmel és kezeimmel kényeztetni. Ennek hatására finom hangokat adott jelezve,hogy élvezi a ténykedésemet. Amikor a mellein át az egész testét nyelvemmel kényeztettem,és elértem a finom puncihoz amit szintén nyelvemmel és ujjaimmal finoman érintettem, ö mutatta, hogy mely az a pont ami a legjobb neki. Amikor e területre értem a hangok egyre erősebbek lettek, és mint egy tíz perc ténykedés után hatalmasat élvezet,amiért én dicséretben részesültem. Miután elég kemény állapotba kerültem, védőfelszerelést kértem. Amit szájával helyezett fel és lovaglásba kezdett. Amit nagyon jó tempóba végzet,és szintén hangok hatása közben a csúcsra jutva nagyot élvezett.A védőgumit levette és elkezdett franciázni,amit kitűnően művelt és ajkai között lett végem. Csodálatos szeretkezésben volt részem.
  • Elszámolás:

    Az Ajándék mértéke BP.átlag, de a kapott élmény jóval meghaladta az általa adót értéket.Az alapba szinte minden benne van amire én igényt tartottam,ennek megfelelően extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Rendkívül jól éreztem magam, mert egy gyönyörű,intelligens, okos lány társaságában töltöttem el az időmet.Patrícia nem csak egy szex partner,hanem attól sokkal több,szinte egy barátnő.Nagyon jól éreztem magam köszönöm.
Happy Massage