• Brigi MILF

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amint megláttam, kedvencnek jelöltem. Bár kicsit meglepett, hogy elvileg már hónapokkal ezelőtt kezdett hirdetni, legalábbis a hirdetéstörténet szerint és én mégsem vettem észre előbb.
    Sebaj, péntek délután felhívtam. Érett hangon és stílusban korrekt tájékoztatást kaptam, így azonnal le is csaptam az alkalomra és egy órával későbbre fixáltuk a randit.
  • Megközelítés:

    Nagyon közel a Margit hídhoz, a telefonom gagyi GPS-e is megtalálja. Úgy tűnt, hogy az utca mentes a fizetős parkolástól. Villamostól 2-3 perc lehet gyalog. Először simán elsétáltam a kapu előtt, mert annyira beugrik, hogy észre sem vettem. Kapu előtt hívtam, azonnal beengedett, semmi zavaró tényező.
  • Helyszín:

    Kis kecó a dolognak teljesen megfelel. Szolidan igényes, semmi kirívó. Ágy OK, fürdő, törölköző szintén.
  • Lány külseje:

    Egyik kép esetén biztos vagyok a jótékony, de érthető retusban, illetve a haja nem volt olyan, mint a fényképeken, de egy kellemes MILF fogadott, bugyi-cicidli kombóban. Rögtön meg is jegyeztem, hogy jó helyen járok. Korából fakadóan izlés függvényében sokan találnának rajta ilyen-olyan hibát, de biztos vagyok abban, hogy a többség osztaná azt a véleményemet, miszerint jó karban van és sok csitri is megirigyelhetné a karosszériáját. Kellemes látványú és méretes cici fogásra is ízlelésre is kellemes, annak ellenére, hogy a sebész valszeg nem ezzel reklámozza magát. A szilikon szája viszont brutál jó.
  • Action:

    Én füri, Miközben ő megszabadult a csomagolásától és már meztelen várt az ágyon fekve. Némi kölcsönön simi után hátamra fektetett és egy nagyon jó francia leckét kaptam. Gyerekek! Nemcsak érezni kell ahogy az ezredes minden részét leápolja, hanem feltétlen látni kell, amint az a szép szilikonos ajak a rúdtáncot járja. Ez igen. Idővel nekiálltam beszámolni francia tudásomról, egyelőre 69-ben, majd mikor már a célegyenesbe fordultam, leállítottam és improvizáltam egy szóló a lába közt. Úgy jártam, mint a rendőr az uborkás üveggel, csak azért nem nyaltam ki a bödön fenekét is mert nem fért bele a fejem. De amihez értem, az nagyon finom volt. Egy ideig éreztem is a finom csípőmozdulatokat, de később nem találtam a ritmust és feladtam a próbálkozást, hagytam neki, hogy ő vezényeljen. Így felöltöztetett VV-be és előbb térdelve, majd guggolva lovagolt rajtam egyre nagyobb sebességgel. Végül hanyatt döntöttem és kivégeztem. Döngetés közben a cicije gyönyörűen leng. Tasaktöltés után hagyott lenyugodni, majd a terméket szépen eltávolította és ezredest szalonképes állapotba hozta. Csókot, bár rendeltem (talán nem hangsúlyoztam eléggé), de finoman hárította. Akció után kellemes beszélgetés, ami során fizikailag nem sikerül feltöltődnöm egy második menetre és kb 5 perccel a vége előtt megjegyezte, hogy elrohant az idő. Így én ismét füri és lécelés.
  • Elszámolás:

    Átlagos, előre kitettem a kisasztalra. Kicsit negatívnak látom, hogy kértem csókot, de hárított. Habár ha jól emlékszem nem nyomtam meg eléggé a szót, vagy csak a felsorolás elején volt a vége helyett. Szóval figyelni kell rá.
  • Összkép:

    Nem volt az év szexe, de jó bevezető volt egy erősnek ígérkező hétvégéhez. Érdemes kipróbálni, egy intelligens és kellemes MILF! Megtartom a kedvencek között.
Happy Massage