• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Nyuszifül, javaslok egy hét szabit, hogy toppon legyél, bár szerintem semmi gond nem volt ezzel! Örülök, hogy láttalak és várom a folytatást!

  • Egyeztetés:

    Még múlt héten felvettem vele a kapcsolatot, első alkalommal priviben, majd telefonon. Sajnos aznap nem rendelt, de tájékoztatott, hogy melyik nap lesz elérhető. Tegnap felhívtam, majd lebeszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Sajnos erről nem tudok érdemi információval szolgálni, mert BKV-val szerettem volna menni, de túl későn végeztem a munkával, így taxit hívtam...
  • Helyszín:

    4 emeletes panelnek tűnik (taxi-ból kiugorván nem ez lebegett szemeim előtt), annak 2. emeletén található 2 szobás lakás. Fürdő átlagos, végén egy szép nagy sarokkád, sok-sok tusfürdővel. A szoba hangulatos, gyertyákkal, ruhának fogas, szekrény, szoba közepén az ágy.
  • Lány külseje:

    Képek visszaadják a tökéletes alakját, bár élőben barnább, feneke pedig sokkal jobb. Ajánlottam is, hogy új képeket kellene feltenni, mert ilyen szép barnán nagyon üt. Arca kifejezetten szép, tekintetével képes felizgatni az embert.
  • Action:

    Hát ezt nehéz lesz leírni, mert csak úgy folytak az események. Közös tusolással kezdtünk, mely során megismerkedett az ezredessel, majd én kényeztettem őt, melyre kifejezetten jól reagált. Ő vissza a szobába, majd tusolás után követtem. Addigra már a gyertyák is égtek, és kezdetét vette a fergeteges játék közöttünk. Szinte azonnal rávetette magát új barátjára, és közben folyamatosan a szemebe nézett. Mit ne mondjak...fantasztikus volt. Mivel szótlan csak nem hagyhattam, ezért kértem jöjjön fölém és én is beszálltam a játékba. Ezután hanyatt feküdt és én kényeztettem mézédes punciját. Még egy rövid tanácskozást tartott az ezredessel, majd gumi fel és végigpróbáltunk jó pár pózt. Minden pózban tökéletes látványt nyújt és nagyon odateszi magát. Ha nem figyel oda az ember, akkor pikk-pakk szétkap :). És sajnos én sem voltam tökéletes passzban, így pár rögtönzött póz (ágyon kívül) nem is jött össze. Visszatértünk hát az ágyra és amíg az ezredest visszapofoztam az élők sorába addig ismét őt kényeztettem. Meg kell érte küzdeni, de megérte...hamarosan eljutott a csúcsra (remélem :) ). Kis pihi után úgy döntött, hogy leellenőrzi a még mindig kábult kispajtást, aki jól fogadta közeledését és nem sokkal később a szájában landoltak a közlegények. Egy kis üdítő víz formájában és levezetésnek még beszélgettünk picit, majd öltözés és el. Búcsúzóul még kaptak a mellek egy puszit. Ja...meg Dóri is.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon feltüntetetteket vállalja, 1 fullos csomagban. Előre rendeztük, onnantól eszünkbe sem jutott.
  • Összkép:

    Első két szó, ami eszembe jut az a maradandó élmény. Az események úgy folytak össze, hogy visszaemlékezni is nehéz, annyira elmerül az ember Dóriban. Beszélőkéje nagyon jó, bármiről el lehet vele beszélgetni. Egy élmény vele.
Happy Massage