• Lotti

  • Beküldte:
  • Lotti reagálása

    Drága Origami:)))))
    Nagyon köszönöm a beszit ,örülök,hogy meglátogattál:)
    Egy biztos én sem biztatnék senkit arra,hogy dobáljanak:DDD
    És a csap:ki kell nyitni a meleg vizet vagy a hideget:DDDD ,) :P:))))))

    Visszavárlak bármikor egy fincsi hancúrra drága:*:)

    ui: Cukorfalat???hmmm...na megálj csak kikapsz:DDDD

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, azonnal felvette és kaptam egy időpontot egy órával későbbre.
  • Megközelítés:

    A Lehel tér közelében egy téglaépítésű szocreál társasház. Parkolás fizetős. BKV - 3-as metrótól 5 perc séta. Éjszakai busz kb 10 percenként jár a metró vonalán, ami azért éjszakai viszonylatban nem rossz!
    Érkezés előtt nem árt egyeztetni a pontos címet, mert van a, b és c.
  • Helyszín:

    A célnak megfelelő. És itt most szó szerint értendő. A lakás maga régies berendezésű, olyan belvárosi stílusban (nem lepukkant!) Erre jön rá a hangulatvilágítás és gyertyák mindenfelé. Én úgy vagyok vele, hogy csak tiszta legyen, a többi kevésbé érdekes. Kényeseknek vigyázat: nincs tükör, a csappal pedig heroikus küzdelmet vívtam a langyos vízsugár beállításáért - persze vesztettem.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő extra vékony, fiatal csajszi. Arca szép, csak a fogai rakoncátlankodnak. Én, mikor megláttam, úgy döntöttem, hogy egy óra nem lesz elég vele.
    A lába - az ujjacskái - én hülye, csak a végén vettem észre - valami ellenállhatatlanok.
  • Action:

    Érkezéskor, figyelmesen, itallal kínált. Aztán fürdés. Engem valamiért a kádba irányított, pedig inkább a tusolót választottam volna. Nem tudom, hogy valóban van-e ilyen opció?
    Lotti tényleg pillekönnyű. Megpróbáltam vele állva is, pedig én sem vagyok egy méretes állat. Tényleg dobálni lehetne, bár nem akarok senkit se felbújtani erre ;)
    Kiemelném tőle a barátnő feelinget!! Nagyon odaadóan bánt velem és a szerszámmal. Simogat és csókolgat közben, ami máshol, másnál nem evidens. Sajnos nekem nem sikerült viszonoznom a kényeztetést.
    Szünetekben be nem állt a szája - saját bevallása szerint is sokat beszél. :) Ez egyáltalán nem baj, végül is nem egy fatuskóhoz volt szerencsém. Meg se látszott rajta, hogy nappal is dolgozik, így a találkánk már a második műszakja. (A dialektusa viszont nem jött be.)
    Szerinte nehezen hangolódtunk egymásra, több határozottságot várt volna tőlem. Ebben volt valami, mert én se sűrűn járok éjszakai pillangókhoz, és ő is most kezdte. Na de kérdem én, milyen alakokkal kezdhetett eddig éjszakánként?
    Egy NFVSZ-el fejeztük be, majd összeborulás. Fürdés után már törölközőben settenkedett, ami saját véleményem szerint jobban áll bárkinek, mint a harisnya meg a sexshopban vásárolt fétisneműk. A végére komolyan megkedveltem.
  • Elszámolás:

    A megbeszélt ajándékot adtam; utólag. Majdnem elfelejtettük mind2en. Az egy óra szerintem nagyon megéri úgy, hogy minden benne van! Én másfelet maradtam, az is teljesen korrekt volt.
  • Összkép:

    Kicsit kezdő, nem kicsit szétszórt, de nagyon ajánlatos. Javasoltam neki a Cukorfalat nevet, amiért ő leszedné a fejem, főleg, hogy ide is kiírtam. Egyszer még visszamegyek - ha megengedi :D
Happy Massage