• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen drága, örülök hogy ilyen kellemes élményekkel távoztál tőlem! :) Pár napos éheztetésem után "könnyű" dolgod volt, de legközelebb jobban megdolgoztatom a nyelvecskédet (is)! :p Remélem hamarosan ismét találkozhatunk és ismételten teljes bűvöletbe ejthetlek! :D
    Addig is sok cuppansósat köldök oda, ahova a legjobban szereted! ;)

  • Egyeztetés:

    Elég friss élménnyel gyarapodtam, ugyanis nemrég jöttem el Nikitől. Szokás szerint első alkalommal levélváltás, majd telefonon beszéltünk. Gyorsan sikerült ma délutánra időpontot egyeztetnünk. Telefonban mindenről tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megközelíthető, buszmegállótól pár perc sétára található. Érkezéskor felhívtam, onnan már csak kapucsengő és bent voltam.
  • Helyszín:

    A ház talán téglaépület, a lakás földszinten található. Elrendezése fura, de bevallom nem azzal foglalkoztam, hanem Niki látványával. A szobában egy ágy, szekrény, több nem is kell. Mellette található a fürdő, melyben nagy kád, tusfürdők.
  • Lány külseje:

    Niki külseje teljesen megfelel a képeken látottaknak, arca nagyon szép, a szemei gyönyörűek. Fekete ruciban, combfixben és egy kedves kis mamuszban fogadott. A képeken nem látni, max sejteni lehet, de nagy mellei vannak. Aki a vékony lányokat keresi ne hozzá menjen, mert Niki igazi nő, mindenét élvezet fogdosni, markolni.
  • Action:

    Érkezésemkor a már említett öltözékben fogadott, majd beinvitált a szobába. Anyagiak rendezése után beszélgettünk, mialatt megkérdezte szeretnék-e inni valamit. Kaptam egy türcsit, aztán el a fürdőbe. Ő ezalatt hozott nekem 1 pohár vizet, és tusolás közben is beszélgettünk. Tusolás után irány az ágy és beszélgetésünk alatt felajánlotta, hogy megmasszíroz. Mivel 2 órával azelőtt fejeztem be az edzést, így naná igent mondtam. Közben beszélgettünk, leginkább róla, majd egy idő után fordultam és megmutatta mit is takar a fekete ruci. Ekkor bukkantak elő azok a nagy cicik. Naná, hogy első reakcióm az volt, hogy rátapadtam, mint a szopós malac :). Pedig nem is vagyok cicimániás. Ezután szép lassak rákúszott az ezredesre és egy eszméletlen jó franciát kaptam tőle. Nem hagyhattam viszonzatlanul, ezért magamra húztam és én is kényeztettem picit. Mivel engem már rendesen felhúzott, ezért pár perccel később kértem, hogy feküdjön hanyatt, és onnantól én vettem őt kezelésbe, melyet nagyon jól fogadott. Nagyon finom nunija van, melyben piercing segíti elő Niki örömét. Folyamatosan beleremegett ténykedésembe, melyet láthatóan (folyamatos remegések) élvezett. Utólagos elmondása szerint olyannyira, hogy el is ment, csak jól titkolja :). Még mielőtt gumit húztunk volna egy kicsit benedvesítette a szájával az ezredest, majd gumi fel és papa-mama pózban kötöttünk ki. Kifejezetten tetszett a látvány, amit így láttam, és Niki nagyon jó partner volt ebben. Fordulás után hátulról is megszemlélhettem Nikit, közben markolásztam, paskoltam a fenekét. Úgy vettem észre, hogy szereti, ha a férfi nem langyi módban, hanem hevesebben csinálja. Csak hát így könnyen kikészíti az embert, ezért néha lassítottunk. Egy ilyen lassú rész végén lett végem. Nem vettük ki azonnal, nem siettette a dolgokat. Vegyvédelem le, majd szépen megtörölgette a halott ezredest. Mivel már túlléptük az 1 órát, és mivel kint ma is izzasztó meleg volt, ezért nem zuhanyoztam, csak kértem, hogy törölje le az olajjal masszírozott hátamat. Öltözés közben még dumcsi, majd az ajtóban búcsúzáskor melleire és nunijára is adtam egy puszit.
  • Elszámolás:

    Telefonban mindent elmondott, így előre rendeztük.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élménnyel lettem tapasztaltabb, Nikiben egy közvetlen, kedves lányt ismertem meg, aki láthatóan nagyon élvezi a sexet. Tp-nek nyoma sem volt, barátnő feeling garantált. A mosolyát és szemeit mindenkinek látni kell.
Happy Massage