• Dóri26

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Hát még nem felejtetted el? Az igazsá az,hogy mi sem! Örültünk Neked nagyon! Csókok!

  • Egyeztetés:

    Dórit hívtam, és legnagyobb meglepetésemre simán meg is találtam. Pár csörgés után felvette, kedves, közvetlen módon elmesélte, hogy mik a lehetőségek ha azt szeretném hogy egy barátnője is velünk tartana. Ő jelezte, hogy lehetőleg Nicole-t válasszam, én meg megbíztam benne, utólag azt mondom, hogy szerencsére. Két nappal későbbre kértem időpontot a 3-as miatt, másnap még egyeztettünk online vagy háromszor.
  • Megközelítés:

    A helyet mindenki körülírta már. Kocsival sima úgy, BKV-val szintén. Nem metró hanem troli vagy villamos. Ezzel együtt sima ügy.
  • Helyszín:

    Nagyon kultúrált magánlakás, társasházban. Lépcsőházban senki, szoba, fürdő hibátlan és igényes. Törcsi van, sarokkádat már mások is méltatták, tusfürdő is van bőven.
  • Lány külseje:

    Dórit két okból választottam, az egyik a beszámolók róla, a másik a külseje. Még mielőtt odaértem már odáig voltam, meg vissza a testéért. Viszont amikor beléptem azonnal tudtam, hogy a lehető legjobb helyre jöttem. A test centire ugyanaz mint a képeken, illetve szerintem ne jön át, hogy mekkora mellei vannak valójában. Hatalmasak! A test pedig tökéletes. Viszont amik szintén nem jönnek át a fotókon azok a szemei. Első pillantásra tudja az ember, hogy fergeteges programban lesz része. Huncutul mosolyog és kéreti magát, majd egy pillanattal később olyat tesz veled, hogy a lábad is beleremeg...na kb. így is néz ki! :)
  • Action:

    Beléptem az ajtón de már arra sem emlékszem, hogy miben fogadott, annyira lenyűgözött a teste meg a mosolya. A szám is tátva maradt. Majd elnézést kért, hogy Nicole csak most érkezik; ennek örültem mert ez egy fajta közelséget, gátlástalanságot kölcsönözött. Aztán megjött Nicole, aki azonnal Dóri nyakába ugrott, majd hevesen csókolóztak percekig....kezdésnek nem rossz! Gyors zuhany után egy pohár rozéval (ezt én hoztam behűtve, ajándékba) vártak az ágy szélén ülve kb. egy szál semmiben. Innentől viszont minden összefolyik az emlékeimben talán érthető okokból. A lényeg, hogy Dóri és Nicole tökéletesen értenek hozzá, hogy miként kell a férfiembert levenni a lábáról és elvarázsolni egy órán keresztül. Nem kellett mondani nekik, hogy mihez lenne kedvem; míg Dórival csókolóztam Nicole szájába vette a dolgokat, majd mindketten egyszerre kényeztettek és közben egymással csókolóztak, de olyan is volt, hogy egymást kényeztették szájjal és én hátulról vettem kezelésbe Nicole-t ami egyhamar az első kör végéhez vezetett.
    Dóri szinte azonnal követelte a folytatást de arra kicsit a részemről várni kellett. Egy gyors zuhany után visszatértem a tettek mezejére és miután Dóri kérésemnek megfelelően ráült a számra, illetve előbb hátulról majd szemből is (ugyan "csak kicsit" de ) kérte, hogy dugjam meg, hagytam, hogy ketten egyszerre szájjal végezzenek ki.
  • Elszámolás:

    Telefonban egyeztettük, én előre odaadtam, Dóri megköszönte. Szerintem teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Imádtam. Az elképesztő -programon- kívül egy apróság. Dobtam egy üzenetet előző nap, hogy milyen ajándéknak örülne Dóri. Azt mondta egy üveg bor jó lesz. Én hoztam egy üveg bort behűtve, de gondolván, hogy nem biztos, hogy van nála dugóhúzó, inkább csavaros üveggel vettem. Dóri, pedig sosem találkoztunk korábban, pedig magától elment, és vett boros poharat és dugóhúzót, mert erre is gondolt...pedig egyetlen szóval sem említettem. Ez csak egy példa volt arra, hogy mennyire figyelt minden részletre, milyen profin oldotta meg. Alig várom, hogy visszatérjek mindkettőjükhöz!!!
Happy Massage