• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kisvakondka jól megleptél a találkozásunk után mikor felfedted magad. :)
    Köszönöm szépen ezt a szép beszámolót, remélem hamarosan ott lesz szerencsénk folytatni ahol abbahagytuk a randinkat... Ahogy megbeszéltük: az ajtóban, öleléssel és csókokkal. :)
    Addigis puszikállak! :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, azonnal elértem, minden kérdést megbeszéltünk, nekem megfelelő időpontot tudott adni, rendben volt:)
  • Megközelítés:

    A térkép pontos a hirdetésben, cimnek megadta hol tudok kényelmesen parkolni, odaérkezéskor kaptam a pontos címet, pici séta volt csak (50 méter kb) Könnyű megtalálni. Parkolás ingyenes, GPS odavisz, BKV-t láttam, az is jó.
  • Helyszín:

    Jó állapotú lakás, tiszta, rendezett. Fürdő, tusfürdőválaszték, törölköző rendben, szájvíz van. A szoba kellemes, az ágy kényelmes:)
  • Lány külseje:

    Niki élőben is olyan mint a képei, szép és kedves. Nem találtam hibát benne:) Az első perctől oldottnak éreztem magam vele, tudtunk beszélgetni, egymásra hangolódni. A beszélgetés még talán egy kicsit hosszú is lett, de nem bánom, mert jó volt. Megígértem neki, hogy legközelebb már az ajtóban leteperem szó nélkül:)))))
  • Action:

    Beszélgetés közben kezdtem simogatni Nikit, amit Ő viszonzott és szép lassan beszéd helyett egy érzéki csókra használtuk ajkainkat. Niki igazán jól csókol, valódi barátnős csók:) Közben simogattam, ölelkeztünk és levetkőztettem lassan. Simogattam kebleit, csókolgattam ami tetszett neki, de hanyatt vágott és franciaórát kaptam tőle. Nagyon jó volt. Egy idő múlva kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy kényeztessem én is. Nikinek ez nagyon tetszett, éreztem ahogy összerándul az élvezettől. Sóhajok, nyögések, és egyszer csak a franciát abbahagyva megfeszült és elélvezett. Jó volt látni és hallani:) Még egy picit kényeztettem, majd kértem lovagoljon meg. Így szeretkeztünk tovább csókolózva, összeölelkezve. Néha felült, ekkor kebleit kényeztettem majd csók újra....Kutyusban folytattuk, nyomtam ahogy csak bírtam, hallgattam Niki hangjait és így lett végem, de nagyon:)) Tisztálkodás, kis összebújás, simogatás és az idő lejárt, indultam fürödni. Igazán jó órát töltöttem Nikivel:)
  • Elszámolás:

    Egy szívfájdalmam volt, az extra csók, amin Niki a telefonos egyeztetéskor is jót mulatott. Én egy kicsit soknak éreztem akkor, de igazi csókot kaptam érte, és jót nem kap az ember olcsón. Megérte, csak ezt tudom mondani. Természetesen pontosan a megbeszélt ajándék került átadásra. Az elején odaadtam, ne kelljen később törődni vele.
  • Összkép:

    Nikit szivesen venném szeretőnek, de csak egy-egy órára lehet a szeretőm. De abban az egy órában tényleg szeretőmnek éreztem, és ez így jó. Remélem Ő is így érez, mert nekem úgy tünt, elégedett velem. Találkozok még vele biztosan.
Happy Massage