• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első alkalommal levelet írtam neki, melyre pár nap után válaszolt. Sajnos aznap már csak későn sikerült elérnem, így csak általános dolgokról beszéltünk. Másnap reggel felhívtam és leegyeztettük a találka időpontját.
  • Megközelítés:

    BKV-val is könnyen megközelíthető a Batthyány térről, de én lévén nyáron kerékpárral járok így nem okozott gondot odatalálni. Természetesen előtte leegyeztettem vele, hogy nem zavarja-e a dolog, mert akkor természetesen máshogy öltöztem volna.
  • Helyszín:

    Több emeletes téglaépület, nagyon nem figyeltem a részletekre, viszont a fürdővel minden rendben, tusfürdőből nagy választék, szájvíz is akad. A szoba klímás, ami pozitívum, lévén majdnem 40 fok volt odakint. Szoba teljesen rendben volt, bár azon a hétvégén tervezte a kifestését. Nem vagyok alacsony, de az ágy magassága hatalmas...kb. 2x-ese az átlagnak, jól be is vertem a térdem :)
  • Lány külseje:

    Elmondása alapján is felszedett pár kg-ot, de ez egyáltalán nem ment kárára, teljesen jól néz ki. Szolis bőr, szép mellek, feszes fenék. Képekkel ellentétben intim része teljesen csupasz.
  • Action:

    Érkezésemkor megkínált 1-2 dologgal, de nálam ilyenkor minden kimarad, egyetlen választ mondok...ásványvíz :). Nagyon jól jött abban a melegben. A beszélgetés során nem úgy tűnt, mintha az első találkánk lett volna, teljesen nyílt volt, rengeteget beszéltünk. Kb. 10 perc beszélgetés után tértünk az anyagiakra, mivel úgy vagyok vele, hogy lesz ami lesz, ezért leraktam az asztalra a full 1 órás ajándékot. Majd irány a fürdő. Visszaérkezésem után felpattantunk az ágyra és folytattuk az ismerkedést. Az időt nem néztem (ennek később is lesz szerepe), de szép lassan rátértünk a lényegre. Kezelésbe vette az ezredest, miközben én a fenekével voltam elfoglalva. Vegyvédelem fel, majd az általam favorizáltak közül mindent kipróbáltunk. A hirdetésben leírtak szerint ő is nagyon tudja élvezni a dolgot, ha ezt látja a férfin is. Egy-két helyzetben elég vadul adtam neki, amit nagyon jól fogadott, majd a végén el. Rendesen lefárasztott, majd újabb dumcsi és egymás -heccelése- következett. Szerintem szeret játszani a férfiakkal. Egy idő után megkérdezte, hogy mehet-e a következő. Naná, mondtam, majd elmentem fürdeni. Ez is hasonlóképp zajlott, bár itt már a kanapéra is eljutottunk, ahol megmutatta hogyan szereti nagyon-nagyon. Sajnos a második menet egy picit idő előtt befejeződött...szóvá is tette.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt volt, nem erőltette az extrákat és az asztalon hagyott ajándékot korrekten kezelte.
  • Összkép:

    A fent említett időről...nulla TP, 1 órára mentem, de az érkezésemtől távozásomig eltelt idő 2 óra volt. Nagyon sokat beszél, ami egyáltalán nem hátrány. Bármiről lehet vele beszélgetni, könnyű vele megtalálni a közös hangnemet. Az action-ben nagyon odateszi magát. Látszik, hogy élvezi a dolgot, rendesen kifacsart. Szerintem látjuk még egymást.
Happy Massage