• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Köszönöm szépen drága Nogod! :) Vagyis mondhatnám inkább hogy MagicSticky! ;)
    Igen jól éreztem magam Veled én is, ahogy ezt utána ugye meg is beszéltük már! Egy nagyon kedves és figyelmes fiatalembert ismerhettem meg személyedben, azóta is jókat tudunk dumálni itt. :)
    Kicsit rosszul emlékszel, mert nem "kínzásról" volt szó, hanem csupán gonoszkodásról... :D De ez már csak részletkérdés! :D
    Legközelebbi jöttödkor vár a beígért Hortobágyi, s hogy hogyan fogyasztod el...?! Na igen, ez az amit már megbeszéltünk... ;)

  • Egyeztetés:

    Először priviben itt az oldalon, majd telefonon, amit online bejelentkezéssel zártam. Telefonban nagyon jókedvű, szeret viccelődni :) A szokásos kérdésekre megkaptam a tudnivalókat, így már csak egy időpontban kellett megegyeznünk, ami egy kora esti időpont lett a hőség miatt.
  • Megközelítés:

    A térkép nagyjából pontos. A magam részéről szállodából mentem taxival, szóval se tömegközlekedésről, se parkolóról nem tudok most nyilatkozni. Azt tudom, hogy a randink után gyalog mentem vissza a szállodába, és több buszmegállót is láttam a környéken, úgyhogy BKV-val nem lehet problémás.
  • Helyszín:

    A baszoba célirányosan és hangulatosan van berendezve, elsőre (számomra) kicsinek tűnő ággyal, de később kiderült csak a szememnek volt kicsi, remekül elfértünk rajta. Szobából nyílik a fürdőszoba, szokásos dolgok megtalálhatóak, egyedül a szájvizet nem találtam, lehet hogy volt, mindenesetre volt nálam saját, így azt használtam. A lakás többi része átlagos civil lakhely.
  • Lány külseje:

    Niki egy fekete egybe ruhában várt, plusz egy masnis harisnya volt rajta :) Mosolya olyan, mint a képeken. Az oldal egyik legszebb, mosolya mondtam is neki :) Szép nagy cicikkel rendelkezik a hölgy, és van neki egy piercing a puncinál. Sose találkoztam még olyan lánnyal, akinek piercing volt odalent. Kicsit tartottam is tőle, de se orálnál, se aktusnál nem volt zavaró tényező, vizuálisan pedig nagyon jól mutatott :) Tetoválása is van a hölgynek. Rendkívül jódekéjű csaj, szereti oldottá tenni a hangulatot. Az is kiderült, hogy szeret kínozni, de erről majd később :)
  • Action:

    Fürdés után lefeküdtem az ágyra, hasra, mert felajánlott egy masszázst. Nem vagyok egy masszázs őrült, de jól esett az érintése :) Közben csacsogtunk erről-arról. Fordulás után nevetve jegyezte meg, hogy -emlékszel, hogy kivégzést ígértem neked ?- Mivel a hölgy nem hóhér, tudtam hogy itt valami jóság fog történni :)

    Megszabadult a felesleges textiltől, közel hajolt és megcsókolt. Szenvedélyes csók, jól csókol, nem húzódozik :) A cicijeivel ingerelt, le föl csúszkált rajtam, hozzám érintve a melleit, ettől rögtön vigyázzba vágta magát odalent az ezredes :) Ezután a mellei közé vette a nemesebbik felem és így játszott vele. Nagyon jó érzés ahogy szinte teljesen eltűnök a mellei közt ( ehhez azért nem árt az én kisebb méretem :D ) Szabályosan körbeölelt a teste melege :) Még lejjebb csúszott, és először érintette ajkával a szerszámom. Jobban mondva a nyelvével, végig szánkázott rajta párszor, és megvigasztalta a lentebb lévő területet is :) Pillanatok alatt ráérez arra hogyan, milyen tempóban is jó az embernek. Nem hagy ki semmilyen részletet, és néha, hogy feldobja a dolgokat, be-be rakja a mellei közé is. Egyszer csak a francia közepén abbahagyja és feláll, mondja hogy maradjak feküdve. Mondom oké, közben agyalok, hogy most mi történik. Hallom ahogy egy pohár csörömpöl kicsit és jön vissza, nem szól semmit, hanem újra az ajkai közé vesz. Na ekkor ért az óriási meglepetés, a HIDEG! JÁJ! :D A kis ördöglány egy pici jégkockát vett a szájába, és így kezdett újra a franciába. Sose volt ilyenben részem eddig, elsőre libabőrös lettem picit, de aztán nagyon izgató érzés volt, most már értettem mire gondolt a kivégzés alatt :D

    Éreztem, hogy itt hamar baj lesz, ezért kértem, hogy én kényeztethessem, amit örömmel fogadott. Cicikkel kezdtem, ki se lehet őket hagyni, szinte elveszik az ember köztük :) Ezután a délebbi területekre eveztem. Nikinek rendkívül húsos ajkai vannak és szép nagy csiklója, kényeztetésre nagyon jól reagál. Élvezi és szereti ha törődnek vele. Sokáig időztem odalent, majd kért fél perc pihit, hogy ki pihegje magát. Ezután ismét a hátamra feküdtem, hadrendbe állított újra és felhelyezett egy gumit. Lovagló pózt kértem, ahol igen aktívan mozgott, le-föl, előre-hátra; hol rám simulva, hogy teljesen kiegyenesedett és összekulcsoltuk az ujjainkat. Amikor közelebb hajolt hozzám, csókolózgattunk, de párszor kínzott, mert egyre följebb próbáltam hajolni, hogy megint és megint megcsókoljam. Ő pedig párszor hátra húzódott, megejtett egy démoni kacajt, aztán gyorsan az ajkaimra vetette magát megint :D Nagyon huncut :) Más pózt nem volt lehetőségem kipróbálni, így ért a nagyszerű vég :) Ezután már csak beszélgettünk az ügyes bajos dolgokról, az életéről stb stb, meg az én hétvégi terveimről a fővárosban :) TP egyáltalán nem volt, olyannyira nem, hogy utolsó vendége voltam aznap, és megvárhattam míg összekészül, és még egy ideig elkísértem gyalog.
  • Elszámolás:

    Az alap Budapesti átlag. Extrákkal picit az átlag fölé hajlik, de hölgy is nagyon odateszi magát érte. Csókot választottam extrának, ami jó döntés volt, mert nem csak szájra puszi. Az elején rendeztem ahogy mindenkinél minden alkalommal, ő viszont lerakta a polcra, ahol ott is maradt a randi végéig. Ajándékként a hőségre való tekintettel, jégkrémet vittem.
  • Összkép:

    Niki egy nagyon huncut, kedves, jódekéjű lány. Élvezi és szereti a szexet, beleéli magát az együttlétbe :) Bátran merem ajánlani mindenkinek :) 3 napos nyaraláson voltam, ahol minden nap másik lánnyal randiztam. Tudta, hogy ő az első akit meglátogatok, és viccesen meg is jegyezte, hogy na bemelegítettelek? Hát be drága, csókollak :)
Happy Massage