• Enikő19

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon flottul ment. Kellemes vagány csajszira számítottam.
  • Megközelítés:

    Kicsit nehéz parkolni de nem vészes, kocsival könnyen odataláltam. 4 lépcsőház volt és Portis Lajosra is szükség lett volna ha magam kell eligazodjak, de Enikő nagyon jól elmagyarázta, így nem jelentett gondot a bejutás!
  • Helyszín:

    Tipp topp lakás egy újépítésű házban. Nagy természetes fényű átriummal. Tiszta rendes minden. Lift se kell.
  • Lány külseje:

    Fiatal feszes finomság. Túl jók a fotói és féltem, hogy csalódok, de imádtam! Hetyke bimbók tenyérbemászó cicik. Én kismell párti vagyok, mert az a tapasztalatom, hogy az egy négyzetcentiméterre jutó idegvégződések száma olyan élményben részesíti a tulajdonosát, hogy a Hölgyek már a nyelvemtől majdnem elélveznek a mi a mellüket izgatja. Szóval nekem pont a zsánerem, kislányos, de azért van mit markolni! Szép arc, gyönyörű vastag természetes száj. Hát ez önmagában egy vizuális élmény. Szexi fekete francia bugyiban fogadott felül egy testhezálló koktélruhában, magassarkúban. Imádtam kicsomagolni... Amikor ajtót nyitott, tátva maradt a szám, és éreztem, hogy kihozzuk az estéből a maximumot! Imádom ezt az iramszarvas alkatot, hosszú mesés combokkal.
  • Action:

    Szenvedélyes barátnő feeling! Olyan mikor a csajoddal már 3 hete nem találkoztál és most egymásnak estek. De ne menjünk előre. Lefürödve, tisztán és illatosan várt. Ha már egy ilyen finom ékszerre találtam gondoltam kiélvezem minden percét. Berakott valami fülledt zenét, ami audiovizuális élménnyé gerjesztette a feszülést. Táncoltunk vazze! Finoman csókolóztunk, mellei nagyon érzékenyek, jól reagáltak a -lányok- a simogatásra, kényeztetésre. Ennek hangot is ad, amitől nagyon be tudok indulni. Imádom, hogy ha valaki ennyire át tudja magát adni nekem illetve a feelingnek. Gyorsan juttattattam a csúcsra kiváló szájmunkámnak köszönhetően. ;) Kicsi levezetés jutott a türelmetlenségem miatt, mert már állt a farkam mint a fagyott kutya lába. Utólag visszagondolva az lett volna a legjobb koreográfia, ha rögtön a megérkezésem után elém térdel, mert nagyon felizgatott a látvány, de majd legközelebb Enikő! Szóval mivel nagyon felhúzott a kisasszony így hátulról kőkeményen meg lett rakva, amit nagyon élvezett és én is vele együtt... Ahogy elmentem, már szinte készen is voltam a második körre. Mert nagyon beindít a csúnya beszéd és ebben Enikő tuti partner volt. Na ezért már garantáltan visszamegyek. Lovaglás következett, mert kifáradtam kérem. Ördögien mozog, markolásztam finom és kemény melleit. Aztán újra a kutyapóz volt a nyerő, közben markoltam a finom fenekét, sőt rá is vertem egyet kettőt. Hát sporttársak ez élményszámba ment...
    Pihenő. Üdítővel kínál. Nagyon kedves és intelligens. Kb 16o-as IQ. Beszélgetés pszichológiáról, zenéről, a Newton kiállításról. Nagyon jó ízlésű finom nő, akit legszívesebben hazavinnél. Egész-estés élmény a Kisasszony. Kicsit masszírozzuk egymást, mindketten élvezzük. Újra (harmadszor) is rágerjedek. Nem kell rávennem a franciára: szereti. Figyelem érzéki dús száját ahogy csinálja. Időnként találkozik a pillantásunk... Zavarba jön, de élvezi ahogy ural. A szájába megyek el. Szeretem, ha kicsorgatja. Kevés szexibb dolog van ennél. (szerintem)
    Az idő gyorsan lepergett, de semmi presszió. Összeszedem magam. Remegő térdekkel távozom.
    Újabb Varázslónőre leltem.
  • Elszámolás:

    Korrekt. Elsőnek találkoztunk és ekkor mindig előre szoktam odaadni, mert nem szeretem volna ha ezen paráztatná magát. Érték/teljesítményben kiváló.
  • Összkép:

    A Vele való találkozás nagyon nagy élmény volt. Ritka, hogy így egymásra tudok valakivel hangolódni, ráadásul aki 5o Kg-al könnyebb nálam... :) Nem tudom mennyire jöttem be neki, de én visszajárója leszek az tuti. Nagyon tetszett, hogy egyszerre volt jelen benne a finomság, de hagyta azt is, hogy arra a néhány percre keményebbe -uraljam-. Itt nem durvulásról van szó, de jó átélni amikor egy nő keményen megkapja a magáét és azt élvezi. Látszik, hogy kezdő, de nem technikailag hanem az érzet miatt. Nem befásult, nincs kiégve. Ragyog, ha ragyogtatjátok.

    Ritkán írok. Most gondoltam megosztom veletek. Aztán vigyázzatok rá, mert ritka és finom szövésű a lelke.
Happy Massage